2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046788 بازدید | 684548 پست
سلام. بتای روز اولم حدود ۱۰۰ بود سه روز بعد ۳۵۰  بچه ها حالا چکار کنم؟؟؟؟

مباركه عزيزم بسلامتي بري اين راه رو انشاالله

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
سلام خانوما من الان تو سیکل انتقال جنیم و امروز ۷ پری هستش خونه یکی از اقوامم داره چای ترش میاره بر ...

ضرر داره نخور

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رویا چطوری ؟

خوبم عزیزم. خدا رو شکر.... کاش این خوبی ادامه داشته باشه.... به قول یکی از بچه ها خوشحالیمون چند ساعت بیشتر دوام نداره

دیشب رفتم دکتر. گفت چرا بعد خونریزی دوباره سونو نرفتی؟ گفتم خانم دکتر من اصلا دکتری دیدم که منو بفرسته سونو؟ دو‌هفته است سر در گمم

گفت باید بری سونو تا بتونم بگم داروهاتو چیکار کنی.... اول اصرار داشت بیا مرکز سونوی داخلی انجام بده. گفتم مرکز نمیام. گفت پس هر جا میخوای برو جواب سونو رو بیار

نسخه سونو برام نوشت

امروز رفتم سونو... گفتم داخلی باید باشه ... منشی گفت دکتر تو نسخه ننوشته داخلی ما مسئولیتش رو قبول نمیکنیم . چون آی وی اف کردی سونوی واژینال ریسکش بالاست... گفتم خب شکمی انجام بدین

خدا رو شکر حال جنین خوب بود. ۸ هفته و ۳ روز. یک ساک خالی هنوز بود... یعنی درد و خونریزی ها بازم در راهه😢

هماتوم داشتم به ابعاد ۱۵ در ۲۵ میلی متر.... خیلی بزرگه نه؟؟؟؟

آخرش که گفت پاشو... بهش گفتم خانم دکتر خیلی ساله منتظر این روز بودم میشه اجازه بدین قلبشو ببینم.... مانیتور رو‌ چرخوند هم جنین رو‌ نشون داد هم قلبش رو که مثل گنجشک تند تند میزد..... چنان تو بهت موندم که باید یکی بیاد یه سیلی بزنه بهم بگه بیداری دختر... این جوجه تو بود

ثمین جووون برات ارزوی بهترینها رو میکنم ان شالله خدا رحمتش رو شامل حالت کنه صاحب اولاد سالم وصالح شی ...

ممنونم خواهر مهربونم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خوبم عزیزم. خدا رو شکر.... کاش این خوبی ادامه داشته باشه.... به قول یکی از بچه ها خوشحالیمون چند ساع ...

واي روياجون خيلي خوشحالم خيلي اشكم دراومد دخترجون ايشالا تا اخر اين جوجوي خوشگل بچسبه بهت بسلامتي بياد بغلت ديدي گفتم دلم روشنه برات خداروشكر خداروشكر ديگه نااميدي رو بذار كنار استرسو بذار كنار فقط شادي كن خيلي خوشحالم كردي 🙏🙏❤️❤️

خوبم عزیزم. خدا رو شکر.... کاش این خوبی ادامه داشته باشه.... به قول یکی از بچه ها خوشحالیمون چند ساع ...

واي رويا جون مباركت باشه ، ديدي همه بهت ميگفتن نگران نباش ، ان شا الله از اين به بعد هم همه چيز برات به خوبي پيش ميره . من هم شنبه بايد برم براي سونوي قلب براي من هم دعا كنيد قلب كنجدم رو ببينم . 

ثمین جون 😍😍به سلامتی انشالله بهترینها منتظرت هستن آرزوی سلامتی برات دارم مامانی امروز داشتم فکر ...

انشالله خواهری.خداروشکر این قدرت و صبر رو توی وجودمون گذاشته ولی امیدوارم اینبار دیگه بار آخری باشه برا انتقال جنین وارد اتاق عمل میشیم و دفعه ی بعد برا زایمانمون بریم اتاق عمل.من که دیگه پر شده ظرفیتم برا بار 21 شنبه وارد اتاق عمل میشم تموم پرسنل مرکز دیگه منو به اسم کوچیک میشناسن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام. بتای روز اولم حدود ۱۰۰ بود سه روز بعد ۳۵۰  بچه ها حالا چکار کنم؟؟؟؟

مبارکه ایدا جان الهی به سلامتی 9ماه و بگذرونی و به راحتی زایمان کنی و نی نی خوشگلتو بغل کنی, برای ما هم دعا کن, الان باید بری دکتر دیگه عزیزم

ایشالا از اول تا آخرش به خوبی و سلامتی پیش میره عزیزم❤🍀☘

انشالله