2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
من اخه بارداریم خیلی وحشتناک بود هرچی بگم کم گفتم

ایشالله یه بارداری راحت و بی دردسر تجربه کنی جبران بارداری قبلیت بشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان امیدوارم حال همگی  خوب باشه وتاپیک پر از خبرای خوش وانرژی مثبت باشه .دو هفته خییییی ...

ای جونم مبارکت باشه عزیزم🍃☘❤

ایشالا مامان شدنت☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من برای انتقال جنین میرم گفت باید قبلش این امپولا راتزریق کنی اونم بصورت زیر جلدی بازو یا دور ...

اگه خودت میخوای بزنی دور ناف بزن.خیلی راحته. دو تا سه سانت باناف فاصله بده یکم بیا پایین تر از ناف یکمی گوشتتو بگیر و تزریق کن بعد که تمام شد گوشتتو رها کن آمپولو در بیار و روش پنبه بزار.قبل از تزریقم حتما پوستتو الکلی بکن 

مهربون ها من دیروز انتقال داشتم و فقط یه جوجو گذاشتن تو دلم  محتاج دعای تک تک شما عزیزان هستم ا ...

به سلامتی عزیزم....

خیرشو ببینی....

ایشالله خبر بتای تپلتو بدی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من فشارم اواخر ۱۴-۱۵ هم میشد.... البته بیشتر فشار پایینم بالا رفته بود رو ۹و ۱۰ میرفت.... اگ ...

دکتر چیزی در مورد فشارم نگفت...پردنیزولون ک وقتی مثبت شدم همون موقع گفت قطع کن ...خیلی سعی میکنم نمک نخورم 

الان کاملا فهمیدم منظورتو عزیزم.چشم.دارم رژیممو رعایت میکنم آناجونم.حواسمو بیشتر جمع میکنم.راستی مگه ...

عزیزم لاله جونم نزدیک بیست تا تخمک فکر کنم داشت....

بله چون رژیمشو زود شروع کرد و خیلی سفت و سخت رعایت کرد حتی بعد انتقال.....

رعایت کنی احتمال انتقال فرش هم هست.....

سلام به همگی نمی دونم کسی منو می شناسه یا نه اینجا ... 

اومدم بازم با شکست 

تورک آنا .. امسال دوبار انتقال دادم یه پانکچر  .. دیروز بازم منفی شدم   دیگه نابود شدم  هفت تا انتقال ناموفق اخه چراااااا

هیچ کدومم مشکلی نداریم ... 

دنبال رحم جایگزینم ..   

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
سلام به همگی نمی دونم کسی منو می شناسه یا نه اینجا ...  اومدم بازم با شکست  تورک آنا .. ...

عزیزم

انشاله زود نتیجه بگیری

چرا رحم اجاره ای وقتی مشکل نداری...یه بار دیگه تلاش کن

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم انشاله زود نتیجه بگیری چرا رحم اجاره ای وقتی مشکل نداری...یه بار دیگه تلاش کن

هفت بار نشد 

سه تا جنین بلاست انتقال دادم 

اینطوری فقط دارم جننین هدر می دم

مثل شما فک کردم هی گفتم یه بار دیگه یه بار دیگه  اخرش شد هفت بار

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
ای جان.خدا کنه برای منم زودتر بگذره این روزا.دوست دارم زودتر نی نیامو بذارن تو دلم😍بچه ها معمولا دف ...

بستگی به کیفیت جنینا و رحمت داره....

اگه خودت میخوای بزنی دور ناف بزن.خیلی راحته. دو تا سه سانت باناف فاصله بده یکم بیا پایین تر از ناف ی ...

مرسی گلم از راهنماییت انشالله خدا شادت کنه 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
هفت بار نشد  سه تا جنین بلاست انتقال دادم  اینطوری فقط دارم جننین هدر می دم مثل شما فک ...

انشاله بهترین راه رو خدا جلو پات بزاره.....

واقعا موندم چرا دکتر تشخیص نمیده چرا....چرا رحمت قبول نکنه جنین رو😐

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
مرسی گلم از راهنماییت انشالله خدا شادت کنه 

فقط یادت باشه بالای ناف نزنی.....اگرم پن هست 90 درجه بزن و امپول انسولین با زاویه 45 بزن چهار انگشت دورتر از ناف بزن....مثل لپ رو که بین شصت و اشاره میگیری شکمت رو بگیر بزن......موفق باشی