2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
بچه ها میزان استرادیول باید چقد باشه قبل از پانکچر؟!!!!مال من نوشته ۲۹۰۴ ! پروژسترون ۱.۲۲

دقیق نمیدونم ولی یادمه مال لاله سه هزار و خورده ای بود....

پروژسترونم فکر کنم همین حدودا یا زیر یک باید باشه دقیق نمیدونم چون برا من این آزها نیاز نبوده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم پس به احتمال ۹۹ درصد رحمت سرده.... عزیزم خوب دست و پاهاتم که میگی سرده احتمالا طبعتم سرده.... ...

خدا خيرت بده آنا جان من دقيقا همين كاري كه نبايد رو انجام ميدم

همش ماست ميخورم و تو پريودي لباس گرم نميپوشم خودمو كه بايد بشورم ميميرم واقعا 

ولي بقيه رو حتما رعايت ميكنم از اين به بعد 

امروز موعدمه پريود نشدم دو روزم هست لكه نديدم 

دل خودمو خوش كردم لكه لانه گزيني بوده برام دعا كنيد

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا لک بینی از علائم فرزند پسره,خواهر خودت دوتا پسر داره جفت حاملگیهاش تا 4ماه لک بینی کرد,بچه اولش ...

والا من که برا دخترم خونریزی داشتم برا پسرم حتی یه لک هم ندیدم....

دوستمم برا پسرش حسابی خونریزی کرد....

به نظرم نمیشه با این چیزا برا جنسیت نتیجه گیری کرد....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همگی نمی دونم کسی منو می شناسه یا نه اینجا ...  اومدم بازم با شکست  تورک آنا .. ...

الهی بگردم 

٬٬٬عزیزم ناامید نشو حتما حکمتی تو کاره من الان نه ماه میرم واسه انتقال هر بار یه مشکلی واسم پیش میاد ومیفته عقب٬٬٬فقط باید توکل بخدا کرد٬٬٬بالاخره خدا یه روزم جواب رنجایی رو کشیدمو میده گلم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
فقط یادت باشه بالای ناف نزنی.....اگرم پن هست 90 درجه بزن و امپول انسولین با زاویه 45 بزن چهار انگشت ...

یادم میومنه گلم  

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
آنا جون بیمه شما اسمش چیه؟مال ما هزینه دندونپزشکی رو سالی ۱ تومن میده البته تعرفش مال پارساله تا پای ...

بله تعرفه های امثالو گفتم....

عزیزم من هر سه بیمه رو تجربه کردم همه شونم امکاناتشون در یه حد بود با نوع قراردادمون....

دانا، سینا، البرز....

ممنون عزیزم که جواب میدی آناجون من امروز روز چهارم انتقال هستم یه کوچولو زیر دلم درد گرفت بعد اندازه ...

ایشالله لانه گزینی بوده....

بچه ها من از وقتی که پانکچر شدم صبح که برای نماز بیدار میشم معده درد شدید دارم پشتم همش درد میکنه چر ...

عزیزم هایپر نشدی؟

عمق رحمو والا نمیدونم ولی فکر کنم حدودای ۶ خوب بود اما رنج دقیقشو نمیدونم.....

ممنون از جوابت٬٬٬امروز اومدم پیش دکتر الان گفت باز ۷تا ال دی بخور ۱۴تا امپول واریو پیتیل هم گفت تزری ...

پس سیکلت بلنده عزیزم....

آناي مهربون  اولين فرصتي كه ميشه آز داد كيه؟ من پنجشنبه انتقال دادم فرش بود و بلاست  ...

عزیزم گفتم که همون بعد دو هفته حالا اگه عجله داری دیگه زودتر از ۱۲ نباشه....

عزیزم صفحات اول تاپیکو بخون، آناجون ازواسپرمی ها رو جدا کردن، برو تجربیاتشونو بخون

تازه اونا تجربیات یه دهم این صفحاته....

کلی مامان از هر مدلش داشتیم.....