2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046936 بازدید | 684566 پست
مرسی آنا جون. من لک بینیم الان دیگه میشه روز سوم چون از پریروز بعد از ظهر شروع شد. البته جمعه هم دا ...

عزیزم آره اینطوریه نگران نباش استراحت و پروژسترون و زمان تنها داروشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان کسی بوده که شوهرش از این دارو استفاده کرده باشه ونتیجه ای داشته آیا؟یه قرصی هست که دکتر برای همسرم تجویز کرده خیلیم گرونه     😢 REPROSTASIS MAX 

میشه لطفا برام دعا کنی آخه خیلی وقته که منتظرم خدا ی معجزه مهمونم کنه..
اسم امپولت چیه؟معمولا آمپولای زیر جلدی که حالت پن دارند مثل هم تزریق میشند

واریو پپتیل

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
بستپی به وقت دهیشون داره.... اگه از مراکزی هست که امروز میتونی برا یکی دو روز بعد وقت بگیری بد نیست ...

زنگ زدم به مرکز گفتم کی باید بیام گفتم که دکتر شیراز برام لاپرا نوشته گفت پس بمون 2روز بعد پاکی بیا تا آقا دکتر ببینه و عمل بشی 

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
انا جون من ١٤ هم رفتم دكتر كه خونريزي داشتم اومد سونو شكمي كرد بعد گفت نميبينم فرستاد واژينال اون رو ...

عزیزم نگران نکن خودتو مطمئن باش عوارض استرس خیلی بیشتر از سونوهای مکرره....

توروخدا دیگه بیخیالش شو....

ببین من به یه چیزی اعتقاد دارم اونم اینه اون چیزی که گذشته دیگه گذشته چیکار میتونی بکنی؟

زندگی دکمه برگشت مگه داره؟؟؟

منظورم این نیست که سونو ضرر داشته اما فرضم بذاری که ضرر داشته خوب دیگه رفتی تموم شده....

از این به بعد رعایت کن....

اما کلا نگران نباش سونو ضرر نداره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اسم امپولت چیه؟معمولا آمپولای زیر جلدی که حالت پن دارند مثل هم تزریق میشند

عزیزم من برای انتقال جنین میرم گفت باید قبلش این امپولا راتزریق کنی اونم بصورت زیر جلدی بازو یا دور ناف٬٬٬حالا من میگم دور ناف راحتره واسم تا بازو

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
دکتر قاسم.پور هست . ..ولی روز پانکچر تو پرونده نوسته بود دکتر عمویی البته منکخ ندیدمش.من هنوز انتقال ...

من دکترم سه سال خ عمویی بود خیلی با آرامش کار میکنه... یکماه رفتم البرزی مطبش.....روند خیلی تند تر از عمویی جلو میره ...  

خانم دکتر شمالی هم دستیار البرزی هست بعضی روزا تو مطب کنارش.....

واقعا انتخاب وکتر خیلی مهم

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام بچه ها منم از دیروز دوباره لک بینیم شروع شده نگرانم ازیه طرفم علایم بارداری ندارم😭😭😭😭😭 چ ...

عزیزم میپرسی چرا میبینی؟

اکثر مامانا دیدن یعنی دیگه این یه چیز طبیعی شده....

نگران نکن خودتو....

احتمالا هماتومی چیزی هست....

عزیزم من برای انتقال جنین میرم گفت باید قبلش این امپولا راتزریق کنی اونم بصورت زیر جلدی بازو یا دور ...

زدن آمپول کاری نداره....چه دور ناف چه بازو

من از بچه های اینجا انرژی گرفتم و تو خونه میزدم....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
پس معطل نمیشی عزیزم.بله توی یه کلینیک هستن.اونجا که رفتی مشاور ازت میپرسه دوست داری زیر نظر پرفسور ا ...

پس خوبه اجازه میدن خودت انتخاب کنی من خییییلی تاکید دارم زیر نظر افلاطونیان باشم ولی بچه ها خیلی منو ترسوندن گفتن به افلاطونیان سخت وقت میدن و میفرستن پیش کریم زاده

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
دوستان عزیز کسی جدیدا این آزمایشات انجام داده ؟اطلاعی از هزینه هاش دارید؟

بستگی داره کجا انجام بدی جایی مثل نیلو یه تومن به بالاست....

اما بعصی مراکز دولتی دوستان انجام دادن مناسب شده.....

توی بیمارستان خصوصی انجام میدم.بیهوشم کردن.هزینشم چیه و دویست شد البته واسه من یکم زیاد شد دیدم حتی ...

ممنون عزیزم زمانش مهم نیست چندم سیکل باشه؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏