2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684569 پست
دکترت کیه اونجا من اینجا پانکچر با صمصامی بودم انتقال با شمالی  شما تو چه مرحله ای هستین

دکتر قاسم.پور هست . ..ولی روز پانکچر تو پرونده نوسته بود دکتر عمویی البته منکخ ندیدمش.من هنوز انتقال ندادم انشالله ماه بعد

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام عزیزم اره 90درجه تزریق کن همسرت هم میتونه برات تزریق کنه خیلی راحته

مرسی عزیزم یعنی کل سوزنو فرو کنم ؟؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترم فقط آب ولرم و زیااااد در حد ۶ یا ۷ لیوان معجون درست نکن و میوه و اب رو با هم نخور بدتر معده د ...

ممنون عزیزم

یعنی در طول روز ۷لیوان آب ولرم رو به گرم بخورم؟

خود آب دمای محیط بده؟من آب از شیر آب می خورم

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
امپول من از این امپولای امادست ٬٬٬سوزنشم تقریبایک سانت ونیم دوسانت میشه٬٬٬یعنی باید دستمو میزون ومست ...

میتونی یه سرچ بزنی توی نت.اگه اینستا داری توی اینستا هم خیلی کلیپ هست درباره تزریق امپول زیرجلدی.اره‌ اون قسمت پوست شکمتو با یه دستت بگیر.با اون دستت آمپولو بزن.خیلی راحته.یه بار بزنی دستت میاد.شوهرتم میتونه بزنه.میتونی گوگل سرچ کنی تزریق آمپول زیرجلدی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
امپول من از این امپولای امادست ٬٬٬سوزنشم تقریبایک سانت ونیم دوسانت میشه٬٬٬یعنی باید دستمو میزون ومست ...

سینال داری؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خب چرا بالاست؟چیکار‌ میکنن اگه بالا باشه؟انتقال فرش نداریم؟!

عزیزم دلیل بالا بودنش نمدونم ولی برامن تاقبل پانکچر سه بار چک کردن هی میرفت بالاتر..میگف دلیل چک کردنش هم اینه بدونم چ دوز داروییی بهت بدم  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
هنوز جوابش نیومده

انسالله ک.خوشخبری

مرسی عزیزم یعنی کل سوزنو فرو کنم ؟؟؟

اره عزیزم سوزنو تا اخر فرو کن توی پوست شکمت

میتونی یه سرچ بزنی توی نت.اگه اینستا داری توی اینستا هم خیلی کلیپ هست درباره تزریق امپول زیرجلدی.اره ...

ممنون عزیزم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
پس احتمالا همه هزینه هارو تقبل نمیکنه.... مثلا بیمه تون هزینه سالانه عینک طبی میده؟ برا ما ۵۰۰ مید ...

آنا جون این پست رو دیدم گفتم یه چیزی بگم..

من دیروز با بیمه دانا تماس گرفتم.

گفتم شغل همسرم آزاده و بصورت اختیاری بیمه تامین اجتماعی شدیم،حالا شما به صورت فردی مارو تکمیلی میکنین.. که گفت نه ما به صورت شرکتی و گروهی کار میکنیم.. اما بیمه سامانم با ما هست،منظور مرتبطن باهم که فردی بیمه تکمیلی میکنه.. با اونا تماس گرفتم که خوب طرح های مختلفی داشتن که بهترین طرحشون این بود که سالیانه نفری یک میلیون و هفتصد خورده ای‌. یعنی منو همسرم سی نیم تقریبا..

برای عینک یک تومن،نازایی ۵ تومن،سونو و سی تی اسکن ۲ تومن،ویزیت و دارو رو هم میده.. سمعک ۱تومن.چشم پزشکی و کلی چیز دیگه.. برای زایمانم چه طبیعی چه سزارین میده ک البته باید نه ماه از قراردادت بگذره.. اما بقیه چیزا بعد یه هفته اوکیه..  عمل های سختم تا سقف ۷۰ تومن.. که سه ماه انتظار داره‌.

فرانشیزم ۱۰ درصد که این نمیدونم چیه...

حالا چیزی شنیدین از این بیمه... ؟؟

دوستان دیگم اطلاعی دارن بدن ممنون میشم.

حالا درسته خیلی عالی نیس اما بدم نیست بنظرم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
اره عزیزم سوزنو تا اخر فرو کن توی پوست شکمت

فهمیدم گلم همینو میخاستم بدونم مرسی انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده

عزیزم دلیل بالا بودنش نمدونم ولی برامن تاقبل پانکچر سه بار چک کردن هی میرفت بالاتر..میگف دلیل چک کرد ...

الان چه‌مرحله ای هستی‌عشقم؟حافظه ی ماهی گلی منو ببخش😂یادم نمیمونه

عصر قراره برم پیش دکترم.ببینم چی میگه

تو انتقال فِرش داشتی؟

سمین جان اسم آمپولتو به خارجی توی گوگل سرچ کن بعد بزن روی قسمت ویدئو .قشنگ تمام مراحل تزریقشو میتونی ببینی.البته اکثر فیلما مال یوتویوپ هستند پس بهتره که با فی ل تر شکن بری

عزیزم شما آسپرین هم میخورید؟ 

بله عزیزم...

فمیبیون یک،ب۶،ب۱۲،آسپرین

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘