2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046952 بازدید | 684566 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزدلم.ان شاالله دوماه دیگه مامان شدنتو جشن میگیریم.چندتا تخمک داشتی؟کلی جنین تپلی داریا😍😍😍 ...

فدات بشم مرسی دوست گلم 😘ان شالله با دعای شما دوستان عزیز🙏

۲۰تا تخمک داشتم ،گفت ۱۸تا جنین تشکیل شد و۱۵تاش کیفیتش خوب بود که  سه تا بسته شد .

تخمکام زیاد بود دو روز اخر خیلی درد کشیدم  نمیتونستم صاف راه برم .ولی خداروشکر نتیجه اش خوب بود تا الان ان شالله بعدشم خوب باشه

فکرکنم آنا جون تزریق امپولا رو صفحه ی ۶ جمع بندی کرده باشه.یه‌نگاه بنداز گلم،ولی درکل اکثر بچه ها خو ...

دستتون درد نکنه خانما والا تا حالا خودم تزریق نکردم میترسم٬٬٬پن چی هستش؟؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
فدات بشم مرسی دوست گلم 😘ان شالله با دعای شما دوستان عزیز🙏 ۲۰تا تخمک داشتم ،گفت ۱۸تا جنین تشکیل شد ...

خداروشکر که همه چی‌خوب پیش رفته.به جاش ۱۵ تا نی نی توپ داری😍ان شاالله با اولین انتقالت مثبت میشی و نی نیا میچسبن به دلت💚برای منم دعا کن عصر میرم سونو.ان شاالله تخمکام خوب باشن

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
آنا جونم خودت خوبی فرشته ها خوبن😍😍 هم نگرانم دیر بشه هم اصلا آمادگی ش رو ندارم حالا در حال فکر ک ...

دوست عزیز منم شرایطم تقریبا مثل توئه . دو ماه پیش روی سیکل طبیعی خودم رفتم دکتر دوتا فولیکول۱۵ و ۱۷ و دوتا ۱۰ و ۱۱ داشتم روز یازدهم .دکترم گفت بیا روی سیکل خودت شب ۱۳ امپول hcgبزن و روز ۱۵ بیا برای تخمک گیری چون بدنت توی سیکل طبیعی بهتر عمل میکنه گفتم باشه ولی متاسفانه روزی که رفتم برای تخمک گیری،ازاد شده بودند .دکترمم iui کرد که نشد.

حالا این ماه به دکترم گفتم دوباره میخوام دارو استفاده کنم.گفت باشه از قبل از پریودم کلی قرص و آمپول بهم داد.بهش گفتم اگر این بار هم نشد چی ؟  گفت روی سیکل طبیعی خودت دونه دونه تخمکاتو می گیریم تا موفق بشیم.

تا حالا یکبار هم به من پیشنهاد تخمک اهدایی نداده.اعتقاد داره هر کس تخمک داره باید از اون استفاده کنه.

اگه من مشکل داشته باشم ولی شوهرم اصلا.

اخه منم همین فکر رو میکردم تا رفتم پیش نقاب گف شوهرت وضعیتش خیلی بده 

ازمایشش دو نگاه کردم فقط دو درصد نرمال داشت

این همه ازمایش داده همش خوب بودن ولی نمیدونستیم باید مراکز ناباروری انجام بدیم وارد هستن

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
دستتون درد نکنه خانما والا تا حالا خودم تزریق نکردم میترسم٬٬٬پن چی هستش؟؟؟

یه وسیله ست.مثل خودکاره.سرش درجه داره.امپولتو میذاری توی پن و بعد درجه رو تنظیم میکنی.مثلا ۲۵۰ واحد.بعد تزریق میکنی.اگه از‌اون آمپولاس نمیدونم.ولی احتمالا تزریقش‌مثل همه گلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خداروشکر که همه چی‌خوب پیش رفته.به جاش ۱۵ تا نی نی توپ داری😍ان شاالله با اولین انتقالت مثبت میشی و ...

فدات عزیزم ان شالله 

اگه لایق باشم حتماااااا 🙏🙏😍 ان شالله با خبرای خوش بیایی 

بچه ها اینجا هیشکی ازمایش استرادیولش بالاتر از رنج نبوده؟بالا بودنش مشکل ایجاد میکنه؟؟؟

یه وسیله ست.مثل خودکاره.سرش درجه داره.امپولتو میذاری توی پن و بعد درجه رو تنظیم میکنی.مثلا ۲۵۰ واحد. ...

امپول من از این امپولای امادست ٬٬٬سوزنشم تقریبایک سانت ونیم دوسانت میشه٬٬٬یعنی باید دستمو میزون ومستقیم بگیرم بعد امپول رو تزریق کنم یعنی کل سوزن رو فرو کنم؟؟؟؟بخدا انگار خنگ شدم ببخشید عزیزم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام خانمای گل٬٬٬کمک فورررری نیازدارم٬٬٬امپول زیر جلدی دورناف رو میشه بگید چطوری تزریق کنم منظورم ای ...

سلام عزیزم اره 90درجه تزریق کن همسرت هم میتونه برات تزریق کنه خیلی راحته

من جلوگیری نداشتم ولی الان 7ساله هیچ ماه جلوگیری ندارم و جواب هم نمیگیرم اینم مثل ماه های قبل الان 1 ...

بستپی به وقت دهیشون داره....

اگه از مراکزی هست که امروز میتونی برا یکی دو روز بعد وقت بگیری بد نیست مثلا اول تا دوم سوم پری بری که اگه نیاز بود آزم بدی کارت جلو بیفته....

نه که از ایناست که برا دیر وقت میده از الان وقتت رو بگیر.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزيزم اگر احتمال هايپري بده روز هفت كه ميري سونو ميفهمه.يه كاغذ بهت ميده اخرين باري كه سونو ميري روش ...

سلام فداتشم بهتری؟

عزیزم یعنی استرادیول تا ۱۰۰۰ طبیعیه؟بالاتر باشی به معنی هایپر شدنه؟واسه من ۲۰۰۰ و خورده ایه.