2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046946 بازدید | 684566 پست
افرین عزیزم..همینطور بیخیال باش .من گاهی تو بیمارستان میشینم و از اونایی که مثبت میشن میپرسم  ک ...

منم الان اینطوری میگم 😆 خداکنه تا اخرش مثل الان بیخیال باشم   خیلی چیزا رو ازین جا یادگرفتم دکترم حرف میزد نمیدونستم چی با چیه مثله گیجا فقط نگاه😂😂 

توکل برخودش هرچی فکر و غصه خوردم نشد دیگه بسه !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکترم که تو شیرازه گفت باید عمل شی یه برگه داد و گفت ببر مرکز ولی من نرفتم میخوام برم یزد پیش افلاطو ...

به نظر من الان که پری نیستی برو چون برای تشخیص اگه دوباره بخواد آزمایش یا سونو انجام بدی سونو تو پاکی انجام میشه چون بعضی از دکترا سونو یا آزمایش هر جایی رو قبول نمیکنن بعد اگه قرار باشه عمل بشی میگن کی بری

خدا جونم شکرت...
بله عزیزم مرکز ناباروری ازمایش دادن ممکنه به خاطر ذخیره ی من کفیته تخمکام خوب نباشه؟

عزیزم خوب ذخیره پایین دلیل نمیشه کیفیت تخمک پایین باشه....

نمیگم کیفیت تخمکت خوبه یا نیست اما پایین بودن دلیل نمیشه کیفیت پایین باشه....

گفتی همسرت دی اف آی هم داده؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان لطفا بهم بگین جنینام خوبن که بعد شش سال انتقال بدم؟

عزیزم نمیشه چیزی گفت...

اگه موقع انتقال خوب بودن و تو شرایط خوبی نگهداری شدن چرا خوب نباشن؟؟!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ننوشته فقط نوشته قدامی  بهر حال سونو دادم برا طول سرویکس  خداروشکر خوب بودن اماطول سرویک ...

ایشاله بهترین تصمیمو برات بگیرن....

رفتم دکتر گفت باید منتظر سونو قلب بمونم. و دارو هم کم یا زیاد نکرد حتی آ اس آ رو هم پرسیدم گفت نمی خ ...

عزیزم من آسپرین نداشتم چون بهم نمیساخت ولی انوکسانمو برا خونریزی قطع کرد.....

البته برا لک (روز ۱۱-۱۲ انتقال لک دیده بودم) قطع نکرده بود برا خونریزیم ولی قطع کرد....

والا معمولا دو سه روز قبلشه اما بودن دوستانی که به تجویز ایمونولوژ دو هفته ده روز زودترم زدن....

شما چن روز قبل زدین گلم ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
دوستای عزیز کسی میدونه جنین مورولا چیه؟ من سه تا جنین انتقال دادم دوتا مورولا یکی هم 7سلولی بود یعنی ...

فکر کنم پر سلولیه....

آنا جان گفت مغز نخوریم ولی پاچه مجازه...احتمالا برای چربی بالاش باشه😕 تنها چیزی که من فکر میکردم خو ...

از همه ی انواع مغزهای حیوانات در دوران بارداری باید پرهیز شود چرا که این مواد ممکن است حاوی باکتری‌ های مُضری چون لیستریا باشد که عامل ابتلا به بیماری لیستریوز است.

عزیزم من آسپرین نداشتم چون بهم نمیساخت ولی انوکسانمو برا خونریزی قطع کرد..... البته برا لک (روز ۱۱- ...

مرسی آنا جون.

من لک بینیم الان دیگه میشه روز سوم چون از پریروز بعد از ظهر شروع شد. البته جمعه هم داشتم که قطع شد. و شنبه رفتم دکتر که سونو کرد و گفته همه چیز خوبه. هم ساک خوب بود هن جاش خوب بود و هم جنین توش بود. دیروز که دوباره رفتم گفت به هر حال لک تهدید به سقط هست و باید منتظر سونو قلب باشی که ان شا الله قلبش بزنه رو به خوبیه و جای نگرانی نیست. یه مسئله ای که هست پریروز قبل از شروع لک بینیم درد داشتم. الان هم گهگاهی درد دارم.  لک بینیم قهوه ای هست و رگه های خیلی ریز قهوه ای تیره توشه. ببخشید خیلی توضیح دقیق میدم عذر می خوام. چون نگرانم می خوام بدونم برای بقیه دوستانی که بارداری موفقی داشتن هم اینجور بوده؟

کلا با محل کار شوهرم دو مدل قرداد هست ما دومی که قیمتش بیشتر هست رو داریم....فرانشیز هم ما ده درصدیم

پس احتمالا همه هزینه هارو تقبل نمیکنه....

مثلا بیمه تون هزینه سالانه عینک طبی میده؟

برا ما ۵۰۰ میده....

هزینه دندون چی؟

برا ما سالانه سه میلیونه هزینه دندون....

هزینه ناباروریم الان بیست تومن میده.....

اگه نوع قراردادش فرق داره تعهداتشم فرق داره.....

از همه ی انواع مغزهای حیوانات در دوران بارداری باید پرهیز شود چرا که این مواد ممکن است حاوی باکتری‌ ...

انا جون من ١٤ هم رفتم دكتر كه خونريزي داشتم اومد سونو شكمي كرد بعد گفت نميبينم فرستاد واژينال اون روز.بعد من ١٨ هم كه خونريزي كردم شب رفتم اورژانس منو سونو شكمي كرد و گفت ساك رو ميبينم هنوز بعد رزيدنته احمق گفت اختمالا كيسه ابت پاره شده😳بعد من فردا عصرش رفتم يه دكتر فوق متخصص طب مادر و جنين.گفت چرت گفته.اگر خون لخته نبيني اشكال نداره.بعدش من ترسيدم نكنه جريان كيسه اب جدي باشه بهش گفتم سونو ميشه بكني.نگفتم شب قبلم سونو شدم.اونم سونو كرد گفت سرجاشه و مشكلي نيس.دو هفته ديگه برا سونو قلب بيا.حالا من از ديشب ترسي افتاده به جونم.اين تعداد سونو مشكلي اينجا  نكنه يبار؟سونو امواج صوتيه.طوري نيس اين تعداد؟

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
نگران نباش.... مثل اینه سه تا شیاف ۴۰۰ گذاشتی..... نگران نکم خودتو دیگه زیاد کردی.... عزیزم فقط ف ...

ممنونم عزيزم از همه كمكت هات.كن تك تكشون رو ريپلاي نميكنم برا تشكر چون نميخوام پيام اسپم بزارم.وولي هر يك لايكي كه ميكنم يعني هزار هزار هزار با تشكر و دعاي خير🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
اینم جواب بقیه ازمایشاس قبلش ممنون از جوابتون😘

عزیزم من از پاپسمیرت سر در نیاوردم....

آزت ظاهرا خوبه....

ویتامین دی کمی پایینه....

آنتی تیروئید پروکسید یه کم بالاست فکر کنم احتمالا پردنیزولون خواهی داشت دقیق نمیدونم فکر کنم با ایمونولوژ مشورت کنی بد نباشه.....