2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046949 بازدید | 684566 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دوتا جنین هچینگ انتقال داده بودم..ولی قسمت نشد ک باردار بشم..فهمیدم چ بدبختم.خدا اصلا منو  ن ...

عزیزدلم متاسفم وای ناراحت نباش منم بار اول منفی شد خودت رو اصلا نباز

عزیزم من مهار ساعت دو و چهل وپنج دقیقه بامداد زدم برا یکی دیگه هم یک بامداد بود پانچرم بعداز ظهر بود ...

خب پس خداروشکر.‌‌..ان شاالله همه چی برای هممون خوب پیش بره گلم.مرسی که گفتی💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم دکتر من هم ارگولاتوران ها رو گفته بود ۱۰ شب بزنم

اره عزیزم شما یادمه گفتی شب میزدی.مرسی گلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عکس رنگی انجام دادم و یه سری ازمایش خون(ک مواردی مثل کم خونی و ویتامین دی و هپاتیت و ...این چیزا باش ...

عزیزم برای زمان عکس رنگی والا برای من دو دقیقه هم طول نکشید...تازه برای تو که 15دقیقه بوده و معلومه خیلی دقت کردن...اکثر مشکلای رحمی با عکس رنگی و سونوی واژینالت معلوم میشه که وقتی مشکلی نداشتی پس خداروشکر عملی هم نمیخوای...ازمایشای انعقادی و ایمنی و dfiرو معمولا بعد از  سقط یا انتقال منفی میدن...اگر اولین باره میری به نظرم ازمایشای همسرتو کامل بگیر و حتی dfiهم بگو بگیرن ولی بقیه موارد رو میتونی بعد از پانکچر شدنت پیگیری کنی...اول همینارو ببر دکتر...و مهمترین چیز ازمایش همسرت که توی مرکز ناباروری باشه رو حتماااا بگیر تا الکی مثله من دور خودت نچرخی🌸🌸🌸❤❤

کامل از چه نظر؟ یعنی حق بیمه تون چنده؟ برا ما یادمه حق بیمه مون خیلی بالا بود.... برا ما با فر ...

کلا با محل کار شوهرم دو مدل قرداد هست ما دومی که قیمتش بیشتر هست رو داریم....فرانشیز هم ما ده درصدیم

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
اره عزیزم...جنینی که یک روز فریز بشه فرقی با جنینی که صدساله فریزه نداره...خیلی هم قوی ترو نازتر میش ...

واقعااا؟؟اخه خیلی نگرانم...الان هشت تا جنین فریز دارم..این ماه میخوام برم دوباره اقدام کنم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

بچه ها جواب پاپ اسمیر منو ببینین چ طور 🤔

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

اینم جواب بقیه ازمایشاس قبلش ممنون از جوابتون😘

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤