2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046947 بازدید | 684566 پست
نمیدونید که میشه به پهلو خوابید یا نه؟؟؟

عزیزم اگر اشتباه نکنم آنا جان گفت اشکالی نداره باز از بچه ها بپرس خانمی !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اهدا رو هر وقت بخوایی میتونی بکنی.... من حتی دیدم روز پانکچر کسایی که تخمک زیاد داشتن نصفشو ا ...

من اصلا نميشناختمش تاحالا هم نديدمش تو ت ل گ ر ا م باهاش اشنا شدم اخه شنيدم بايد دادگاه بري 

سلام خوبي يه سوال دارم من فردا ميرم پيش كارگر ميخواستم بدونم همون روز سونو ميفرسته اخه من پريودم نگر ...

عزیزم من برا شروع سیکل هام روز دوم یا سوم پریودی میرم سنو میشم

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
روز دوم چطور فولیات ۱۴ بودن؟؟

دکترم تعجب کرد واسه اینم ال دی داد تا کیست نشن. از روز اول پریودی تخمدانم تیر میکشید مثل روزایی ک گونال میزدم .

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
عزیزم من برا شروع سیکل هام روز دوم یا سوم پریودی میرم سنو میشم

اره اونو ميدونم براي اندومتريوز ميرم پيش كارگر  روالشو نميدونم چطور 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
خانوما ذخیره تخمدان من 9.2بنظرتون بالاست چیکار کنم دکترم چیزی نگفت

عزیزم نه و ده دهم منظورته؟

خوب معلومه بالاست....

لز الان رژیمتو شروع کن....

آب زیاد....

سفیده تخم مرغ تا میتونی....

گوشت و مرغ و ماهی....

بعد پانکچرم به احتمال زیاد انتقال نداری دوغ میخوری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من از شدت سردرد و تب مجبور شدم يه دونه استامينوفن بخورم.اخه از شدت درد خودمو منقبض كرده بودم ...

ایرادی نداره عزیزم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من مشکل ایمنی دارم یه سری آزمایش هست که آنا جون توی صفحات اول نوشتن چندتا از اونا رو انجام داد ...

ممنون عزیزم شرمنده که باز مزاحم شدم همسرتون توسط کدوم پزشک عمل شدن؟

😍😍خدایا شکرت
سلام دوستان عزیزم عضو جدیدم و خیلی خوشحالم که به گروه دوستانه شما پیوستم و از تجربیاتتون استفاده میک ...

عزیزم بی بی که کلا نذاری بهتره بذار برا بعد سونوی قلب....

علایمم نگرد دنبالشون....

ایشالله از هفته ۶ همین ببینیشون....

بچه ها نظرتون راجع به fsh چیه؟یعنی تخمک گذاری ندارم روز ۴ پریودی انجام دادم،البته پریود این بار با ...

چرا نداشته باشی داری؟

فقط شاید ذخیرت پایین باشه....

ذخیرت چند بود؟

خداروشکر که بهتری عزیزممم❤️🥰 منم خوبم عزیزم باورت میشه تو این چند روزه بیخیال شدم بفکر انتقالم نیست ...

افرین عزیزم..همینطور بیخیال باش .من گاهی تو بیمارستان میشینم و از اونایی که مثبت میشن میپرسم  که چه کارا کردید..باورکن فقط اونایی که بیخیال بودن مثبت شدن.طرف میگفت اصلا پروژسترونامم نزدم .یکیشو زدم جاش درد گرفت انداختم کنار امپولارو ..فهمیدم ادم هرچقدر کمتر بدونه و کمتر بهش فکرکنه، انگاری موفق تره 😁

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام خانما خوبین؟ببخشید ی سوال داشتم شیاف پروژسترون رو ک دکتر گفته تا شروع هفته ی 12استفاده کنم ش ...

قاعدتا شروع ۱۲ همون یازده هفته و یه روزه....

۱۲ هفته کامل دقیقا ۱۲ میشه....

آخی سارا دوباره برگشتی به پروفایل اولیه خودت😉😍

اره یاسی جونم.😍😍اون بچه اخموعه شبیه همسرم بود خوشم اومد ازش گذاشته بودم  پروفایلم 😁 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚