2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046824 بازدید | 684554 پست
ماشاالله...خیلیم عالی..😍 انشاالله بهترین ها برات رقم بخوره ثمین عزیز..

فدات بشم خواهری امیدوارم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها من یه سوال دارم کی پانکچر انجام میدن یعنی روز چندم سیکل ؟

بستگی به سایز فولیکولات داره عزیزم اصولا فولیکول 18به بالا رو برمیدارن.وارد سیکل شدی؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام ثمين جون ، خدا ميدونه كه هميشه به يادت هستم عزيزم و واقعا با فهميدن معجزه توي دلم جز اولين كسان ...

فدات عزیزترینم بخدا خیلی خوشحال شدم برات انشالله که بهترینا برات رقم بخوره خواهر گلم.

يكى ثمين جون😍ايشالا به زودى زود براى خودت🙏🏼🌸😘

انشالله صحیح و سالم بیاد بغلت .خیلی هم عالی

اخه من فردا روز ۱۲ سیکلم هست میگم یه موقع ازاد نشه فولیکولم ؟

سایز فولیکولت چنده؟بهت ستروتاید نداده مگه؟

بستگی به سایز فولیکولات داره عزیزم اصولا فولیکول 18به بالا رو برمیدارن.وارد سیکل شدی؟

سلام خوبی ؟ شما چکار کردی ؟ هیسترو کردی الان بارداری ؟ من ماه پیش که میدونی هیچی فولیکول نداشتم 

سلام خوبی ؟ شما چکار کردی ؟ هیسترو کردی الان بارداری ؟ من ماه پیش که میدونی هیچی فولیکول نداشتم  ...

من هیسترو شدم رحم سالم بود خداروشکر.شنبه انتقال دارم دوباره.اینماه چه کردی؟

سایز فولیکولت چنده؟بهت ستروتاید نداده مگه؟

این ماه با لتروزول شروع کردو منوپیور

قبل از دارو روز سوم دوتا فولی داشنم 

بکشنبه رفتم که ۱۰ سیکل بودسونو کرد گفت چندتا داری ولی یکیش بالغ شده ولی نمیدونم چرا گفت ۱۳ هست و این بار سیتروید داد و منوپیورکه زدم فردا چک دارم 

من هیسترو شدم رحم سالم بود خداروشکر.شنبه انتقال دارم دوباره.اینماه چه کردی؟

آها انتقال نداشتی اون موقع فقط هیسترو شدی 

خوب کاری کردی من نیکان میرم خیلی ها گفتن که هیسترو باعث موفقیت در انتقال میشه 

درمورد خودم تو کامنت قبلی گفتم که چی شد 

این ماه با لتروزول شروع کردو منوپیور قبل از دارو روز سوم دوتا فولی داشنم  بکشنبه رفتم که ۱۰ س ...

خوب خداروشکر انشالله نتیجه میگیری خدابزرگه خواهری.اخه فولیکول سایزش به 13که میرسه برا مهارشدنش که ازاد نشه یهو ستروتاید میدن

خوب خداروشکر انشالله نتیجه میگیری خدابزرگه خواهری.اخه فولیکول سایزش به 13که میرسه برا مهارشدنش که از ...

آها پس به خاطر اون بوده دوتا هم داده البته از اون یکی که اسمش یادم نیست و اماده هست تو بازو میزنن چقدرم که درد داره 

به من گفتن ماه پیش بهت ماکسیموم دادیم این ماه مینیموم باشه بهتره 

گونال فریاد میزنه تخمدانو صدا میکنه 

لتروزول یواش باهاش حرف میزنه 🤣

حالا منم گفتم سعی خودمو بکنم تا جایی که تخمک دارم 

ولی انقدر ادمهای مختلف دیدم اونجا که ناچار به گرفتن اهدایی شدن که دیگه واسم انقدر زجر اور نیست در نهایت اگه تخمک هام صفر بشه و به نتیجه نرسم اهدایی میگیرم 

دیگه واسم مثل قبل نیست این موضوع ولی تا اخرین لحظه هم روی تخمک خودم کار میکنم