2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046946 بازدید | 684566 پست
سلام به همگی  دوستان همفکری میخام  توی ان تی سونوی شکمی طول سرویکس 31 هفته 14سونوی و ...

والا چی بگم؟

ببین نظر خانوم دکتر چیه بعد یه تصمیم بگیر....

ولی نظر این دکترو بهش اول نگو بذار نظر خودشو بشنوی بعد اگه مخالف بود نظر اینو هم بگو یا توجیهت میکنه یا نظرشو عوض میکنه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم یکیش سردی واژن و زیر شکم.... لک بینی موقع پریردی.... قبل و بعدش..... دردهای پریودی.... رنگ ...

اتا جون خواهش میکنم جواب منم بده، از اسپرم شوهرم برات فرستادم

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

❤نی نی جون منم مثل خودتم.🍃 بار اول کاملا ریلکس بودم ها. البته استرس،بعد آز اول اومد که گند زد به ه ...

عزیزم کلا این بخور نخورا این بکن نکنها قانون نداره فقط افراط تفریط نباشه و هر کسی طبق بدن خودش پیش بره حله.....

ولی در مورد دفعه قبلم یه چیزی بگم....

مثلا خوردن آب میوه بازاری و...ربطی به + شدن یا نشدن نداره میگن نخورین چون نگهدارنده داره و رو جنین اثر منفی میذاره نه اینکه سقط بشه نه اینکه منفی بشه....

ممکنه باعث بیش فعالی و نقص عصبی و یه سری مشکلاتی که نمیدونیم بشه.....

در کل پس فقط سرتو گرم کن و با انرژی + برو جلو....

ایشالله مامانی این دفعه عزیز دلم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم نه و ده دهم منظورته؟ خوب معلومه بالاست.... لز الان رژیمتو شروع کن.... آب زیاد.... سفیده تخ ...

رژیمو رعایت می کنم ولی به دکتر نشون دادم گفت نسبت به رنج آزمایشگاه خوبه نمی دونم انشأالله که مشکلی پیش نیاد

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام ثمین جون انشالله بزودی تیکر مامان شدنت میزازی 🌷🌷🌷

انشالله خواهری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
به به ثمین خانم خوبی ؟ چ خبر ؟ چکار کردی ؟ الان تو چ مرحله ای هستی ؟

شنبه انتقالمه عزیزم .آندومتر تری لاین و ضخامت 10

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
شیر ب شیر ؟؟ سخت نیس با اینکه شاۼلید ؟

بله....

دیگه خدا معجزشو بخشیده توانشم میده....

برا من که خونه دارم سخته چه برسه شاغلش....

اما خدا توانشو میده ایشالله....

بچه ها به نظرتون واسه انتقال اول به دکترم بگم قبلش برام هیسترو ،پی ار پی،و خراش انجام بده؟!تو سونو هام که هیچ ایرادی ندارم.فقط تخمدانام بزرگه که اونم فکرنکنم به انتقال مربوط باشه.اندومترمم همیشه سه خطی بود .ولی نازک که با دو تا قرص اکویین درست میشد ضخامتش.. دکتر گفته اگه انتقال اولت منفی بشه ،دیگه انتقال نمیدم برات تا بیای لاپراسکوپی!

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
ايشالا كه اين بار بهترين انتقالو داشته باشى و تا ابد دلت پر از آرامش مى شه🙏🏼🌸💕

ممنونم خواهری.نینیت یکیه یا دوتا

سلام عزيزم ، واقعا خدا رو شكر ، ان شا الله از اين غافلگيريهاي شيرين قسمت همه دوستان گلم بشه . 😍😍😍

تیکر بارداری؟؟؟ای خدا من خیلی وقته نبودم از قافله عقبم.مبارکه مبارکه 

خانوما از بهار و رز سفید و لی لا و لاله خبری دارید؟خیلی توی فکرشونم