2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046936 بازدید | 684566 پست
خواهرای گلم❤ دیشب که اومدم بخوابم،بی حسی دندونم رفته بود کم کم داشت درد خودش رو نشون میداد.منم مقاا ...

فدات عزیزم.....

من که هر لحظه شیر میدم، دستای کوچولوشو لمس میکنم، بینی کوچیکشو لمس میکنم، تو گوشاش نجوا میکنم،..... میگم ایشالله قسمت دوستای منتظرم.....

حتی وقتی پوشکشو عوض میکنم، حتی وقتی کل هیکلمو به رگبار میبنده و خیسم میکنه، حتی وقتی روم بالا میاره، وقتی خواب رو برام حروم میکنه مثل الان که رو پاهام دارم تکونش میدم.....

خخخخخخخخ.....

بازم با تمام وجود میگم ایشالله این قسمتشم قسمتشون بشه دلم خنک شه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم دخترم بدنیا اومده و خداروشکر مشکلی نداره

الهی شکر یعنی توی این مدت بهترین خبری که شنیدم همین بود خیلی خوشحال شدم خواهری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم آمپولهای محرک تخمدان خودشون ضخامت رحم رو می برن بالا مثلامن توی سیکل پانکچر روز ۸ ضخامت رحمم ...

مرسی عزیزم ،ولی انتقال من لانگه یعنی جنین هام فریزه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
تیکر بارداری؟؟؟ای خدا من خیلی وقته نبودم از قافله عقبم.مبارکه مبارکه 

سلام ثمين جون ، خدا ميدونه كه هميشه به يادت هستم عزيزم و واقعا با فهميدن معجزه توي دلم جز اولين كساني بودي كه برات دعا كردم ، عزيزم ان شا الله به زودي زود تيكر بارداري خودت خانمي . 😍😍😍

عزيزم بستگي به شرايط بدنت داره تقريبا از روز ١٤ تا حتي ٢٢ سيكل ميتونه باشه ، براي من روز ٢١ سيكلم بو ...

اخه من فردا روز ۱۲ سیکلم هست میگم یه موقع ازاد نشه فولیکولم ؟

عزیزم ایشالله بهترینا منتظرته.... سرم رو چیکار کردی؟ این دفعه داری؟

ممنونم آناجون.نه والا من دوبار طی 1ماه آز ایمنی دادم و پش دکتر توکلی رفتم ایشون معتقد بودن برا من سرم به درد نمیخوره روزی 10میل پردنیزولون دادن بهم 4روز قبل انتقال قطع کنم دوباره بعد 1هفته بعد انتقال مصرف کنم باردار شدم انشالله تا هفته ی 12 بعدش قطع شه .روزی 4تا متفورمینم تا آخر بارداری مصرف کنم.از هفته ی 28بارداری هم دگزا.امیدوارم اون روزا رو ببینم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
راستی ثمین حون خبر یه معجزه...... مامان سبحان دوباره مامان شده....

دیدم آناجون واقعا خوشحالم و شوکه شدم انشالله خدا پشت سرهم معجزشو با بقیه ی منتظرا هم نشون بده خیلی عالی بود این خبر

سلام عزیزم منم رویان میرم  منم یه سری از اون آزمایش هارو دادم ولی وقتی بردم رویان دکترای مطب ز ...

عزیزم برای منم یکی از پزشکای رویان اهمیتی نداد اما به یکی دیگه نشون دادم که منو فرستاد پیش ایمونو

آنا جون من دیروز رفتم دکتر غدد که فشارمو اندازه گرفت گفت خیلی بالاست ۱۴ بود نامه زد به دکترم که دکتر ...

شیما خیلی متاسفم خواهری.کاشکی همون اول ی کاریش میکردن نه الان.جنسیتشون مشخصه؟