2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046825 بازدید | 684554 پست
وای عزیزدلم من همش فک.میکردم بارداری.پس انشالله که مامان شدی رفت.

خدا از دهنت بشنوه عزیزم😘

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
سلام عزیزم ممنون که پاسخ دادی منم همسرم ازواسپرمیه خودم کم کاری تیروئید دارم فعلا با دارو کنترل شده ...

عزیزم من مشکل ایمنی دارم یه سری آزمایش هست که آنا جون توی صفحات اول نوشتن چندتا از اونا رو انجام داده بودم و توی رویان به خانم دکتر امیرچقماقی که ایمونولوژیست هستن نشون دادم و یه تعداد دیگه هم برام نوشتن. اتفاقا همسر من وقتی رفتیم رویان از محیطش بیشتر از ابن سینا و آبان خوشش اومد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من مشکل ایمنی دارم یه سری آزمایش هست که آنا جون توی صفحات اول نوشتن چندتا از اونا رو انجام داد ...

سلام عزیزم منم رویان میرم 

منم یه سری از اون آزمایش هارو دادم ولی وقتی بردم رویان دکترای مطب زیاد توجه نکردن بهش و ناراحت شدن که سر خود آزمایش دادم 

نمیدونستم خود رویان دکتر ایمونوژ داره 

دکترای مطب براتون آزمایش ایمنی انعقادی نوشتن یا خودتون آزمایش دادین؟؟؟

خداجونم شکرت       
من امروز دقیقا یک هفته است که ازم مثبت شده نمیدونم چجوری حساب میکنن هفته بارداری رو؟؟ دکترم گفته هف ...

عزیزم میشه ۲ هفته+ سن جنین موقع انتقال+ چند روز از روز انتقال تا الان.

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون من امروز لک قهوه ای ب میزان زیاد داشتم دیروز توی پنج هفته و یک روز دکتر سونو واژینال کرد و گ ...

عزیزم استراحت کن اگه بیشتر نشد چه بهتر اما اگه بیشتر شد تماس بگیر احتمالا شیافتو بیشتر کنن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خدا کنننه یعنی میشششه

عزیزم چرا که نه فکر منفی ممنوع من با دمپایی ابری منتظرم ببینم کی ناراحته   

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
بچه ها کسی شماره تماس و آدرس مطب دکتر عاصف جاه و داره؟

سلام خوبي يه سوال دارم من فردا ميرم پيش كارگر ميخواستم بدونم همون روز سونو ميفرسته اخه من پريودم نگرانم يا ميذاره بعد پريود معاينه كه نداره؟ فكرم درگيره زماني كه وقت گرفتم فكر نميكردم بخوره به پريود 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
خدا از دهنت بشنوه عزیزم😘

منم فکر میکردم بارداری گلم به فال نیک بگیر انشالله خبر ننه شدنت رو بهمون بدی 🤲😍❤️😘

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
من الان ۹ تا جنینام  جهاد  هستن..دکتر نقاب قبول میکنه ک از همونا برام انتقال بده؟؟

فک کنم قبول کنه چون به من گفته همون جنین ها رو میخوای یا جدید تشکیل بدی

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
نمیدونم مشکلم چیه..ندیدم دکترا بگن مشکل داری فقط کفتن احتمالا یکی از لوله هات چسبندکی داشته باشه..حت ...

شوهرت هم مشکل نداره؟

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا