2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046932 بازدید | 684566 پست
بچه ها من خيلي نگرانم واسه سونويي كه رفتم😔يبار ديشب يبار امشب.تازه هفته پيش هم كه هونريزي كردم دكتر ...

عزیزم تو چقدر نگرانی، به امضات نگاه کن، انرژی مثبت داشته باش، تو الان مامانی، خوش بحالت😍😍😍

بچه ها من امروز دهمین روز انتقالمه ولی هیییییییچ علائمی از بارداری ندارم علائم پریود شدن رو دارم دست و پام همش یخ میکنه😭عضلات ساق پامم میگیره دقیقا مثل وقتی که میخوام پریود شم

میشه بدون علائم باردار بود؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من امروز دهمین روز انتقالمه ولی هیییییییچ علائمی از بارداری ندارم علائم پریود شدن رو دارم دست ...

علائم بارداری و پریودی خیلی شبیه هم هستش 

انشالله بارداری نگران نباش عزیزم 

خداجونم شکرت       
خب همون اول از دکترت بپرس. که با این عدد ذخیره هایپر میشی یا نه..  والا حرف ک نمیزنن باید از ز ...

توکل به خدا حالا دوباره آزمایش میدم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم برای زمان عکس رنگی والا برای من دو دقیقه هم طول نکشید...تازه برای تو که 15دقیقه بوده و معلومه ...

مرسی عزیزم

خوبه خیالم از بابت عکس راحت شد

شوهرم یکسال دارو میخوره هییییچ تغییری نکرد 

یعنی بدتر هم شد.

البته تو مراکز ناباروری هم انجام نمیداد فقط این سری آخر انجام داد ک ما ندیدیم دکترش دیده بود ک گفت همووونه فرقی ندارن

ديشب گفت يه ساك كوچولو ميبينه.امروز ترسيدم نكنه با خونريزي رفته باشه،واسه همين به دكتر گفتم سونو كنه ...

خداروشکر که ساکشو دیدی عزیزم انشأالله صدای قلبشم می شنوی🙏🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
بچه ها من امروز دهمین روز انتقالمه ولی هیییییییچ علائمی از بارداری ندارم علائم پریود شدن رو دارم دست ...

گریه  

اخه عزیزم علایم بارداری شبیه پریودی هست نگران نباش انشالله خوش خبری😘🤲

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم تو چقدر نگرانی، به امضات نگاه کن، انرژی مثبت داشته باش، تو الان مامانی، خوش بحالت😍😍😍

جيگرت بشم.راضي ام به رضاي خدا.ديشب اورژانس رزيدنته به من ميگه كيسه ابت احتمالا پاره شده.فكر كن!!!اونم وقتي تو سونو سن حاملگي چهارهفته و سه روزه!من ديشب تا صبح از ترس نخوابيدم.امروز فشارم بالا بود.ولي ديگه خودمو بچه مو سپردم به خدا.ايشالله هرچي خيره بيش بياد.ايشالله خدا به همه بارداري راحت و بي استرس بده.

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
بله عزیزمپترسال هیسترو شدم تشخیصی بود دیگه نمیدونم خراش همدادن یا نه

شما بعد از هیسترو پریودهاتون عادی بود یعنی روزهاش کمتر نشده بود یا اینکه حجم خونریزی کم بشه؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
سلام دوستان کسی بوده از روز ۱۵ انتقال لکه بینی داشته باشه و جنینش سالم مونده باشه؟؟؟

عزیزم بله همه مدل لک و خونریزی بوده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من ۱۲ انتقال هستم التماس دعا دارم😘

وای عزیزدلم من همش فک.میکردم بارداری.پس انشالله که مامان شدی رفت.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹