2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
آنا جون اینم چارت اف اس اچشه . با توجه به اینا چیکار باید بکنه. میتونی راهنماییش کنی؟

عزیزم یه چیزی بگم توروخدا بهم نخند....

خخخخخخخخخ....

عزیزم معلومه این پستت دنباله یه پست دیگست.....

من یه پست قبلی که جوابشو دادم اصلا یادم نیست فکر کردی پستی که تو قبلا مرتبط با این پست گذاشتی یادم میمونه؟

عزیزم من پستارو دقیقا با توجه به اطلاعات همون پیت حواب میدم....

خیلی وقتا حتی به اسمم نگاه نمیکنم....

عزیزم من الان حتی نمیدونم این اف اس هاش مال کی هست....

خخخخخخخ.....

حافظه من کلا تعطیل شده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فداتشم.اره خوبه از این نظر.وااای شوهرم که میگه بذار عضلانی رو خودم برات بزنم.میگه من بلدم،ولی راستش‌ ...

۴روز قبل انتقال شروع میشه

حالا حالاها امپول داریم

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۴روز قبل انتقال شروع میشه حالا حالاها امپول داریم

ان شاالله جواب بگیریم با این آمپولا.بچه ها معمولا چند سیکل پانکچر میشین و چندمش انتقال میدن؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام دوستان کسی بوده با بی بی چک منفی روز یازده انتقال آزمایشش مثبت بوده باشه؟؟؟ ممنون میشم اگه مو ...

عزیزم با بی بی منفی روز ۱۳ داشتیم که روز ۱۴ آز + شده....

پس امیدتو از دست نده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها یه سوال خیلی مهم دارم.من برای هفت روز دوتا امپول داشتم در‌کل.یکی ۹۰۰ یکی ۶۰۰ واحد.اول اون ۹۰۰ ...

عزیزم یعنی هر دفعه که رو ۲ص۵ گذاسته اونو مامل تزریق کرده....

من پن نداشتم اما فکر کنم بعد هر تزریق عددش باید صفر بشه.....

دوستای گلم انقدر درگیر این شیطونکها هستم بعضا واقعا نمیدونم گوشیم کجاست.....

تمام سعیمو میکنم بهتون تو هر فرصتی که پیش میاد سر بزنم.....

دوستای گلم من قبلا شبها که وروجکا خواب بودن بهتون سعی میکردم سر بزنم اما دیدم بیخوابی شیرمو داره کم میکنه برا همین دیگه سعی میکنم در طول روز بهتون سر بزنم....

امیدوارم کم اومدنمو ببخشین.....

سعی میکنم بیشترش کنم اما میدونم درکم میکنین که این دو تا وروجک خیلی بهم نیاز دارن.....

دوستون دارم و برا شادیاتون لحظه شماری میکنم.....

نه کلا میخوام ببینم بعد از هفته ۶ که میگن علائم ها ممکنه شروع بشه چی هستن؟  چون خودم سری پیش ن ...

عزیزم خوب خیلیا ممکنه مثل من بدون علامت باشن.....

من که فقط یه دوره کوتاه یه کوچولو حالت تهوع جزئی داشتم اما بعدش دیگه اونم نداشتم و تنها علامتم همون بزرگ تر شدن شکم و بعدشم لگداش بود....

یعنی اگه اینام نبودن میشه گفت اصلا باردار نیستم.....

بچه ها امپول پروژسترون خارجي گير مياد؟اگر هست اسمش چيه؟

والا من آمپول پروژسترون ایرانی داشتم....

نگران نباش همون ایرانیشو بزن.....

عزیزم با بی بی منفی روز ۱۳ داشتیم که روز ۱۴ آز + شده.... پس امیدتو از دست نده....

ممنون عزیزم ازراهنماییتون😍😍التماس دعا دارم🙏

نه ماه انتظار،، یک عمرنگرانی!!! حس آزاددخترانه رابه مهرمادری دادن بزرگترین ایثاریک زن است😊😇😍
آره عزیزم وقتی ریسک هایپری بازه دز دارو کمتر باشه کنترل شده تر پیش میره..... تازه لاله با دو تا گون ...

بچه ها سلام ببخشيد من گرفتارم نتونستم صفحاتو بخونم

فقط يه سوال اورژانسي پيش اومده برام

اينكه من ماه قبل استراحت بعد از پانكچر بودم و اين سيكل كه پري شدم قرار بر انتقاله انشالله به كمك خدا، براهمين دكتر شروع كرد به استراديول و امروز هشت سيكلم بود و استراديول روزي سه تا ميخورم،  امروز ترشحات تخمك گذاري داشتم شديد، شاخ در آوردم، و امّا نكته ي مهم اينجاست كه من اون امپول ميكرولينه ديفريلينه چيه نميدونم همونكه ميگن مهاري هست گويا كه چند روز قبل از پريود سيكل انتقال ميزنن رو نزدم، حالا سوالم اينه كه آيا من دارم تخمك گذاري ميكنم كه اين حالت پيش آمد؟ اين براي انتقالم مشكل ايجاد نميكنه؟؟ اقدام هم داشته باشم چه طور؟ و اينكه اين واقعا از علائم تخمك گذاريه يا به خاطر اثرات مصرف استراديوله؟؟؟؟؟

...
بچه ها سلام ببخشيد من گرفتارم نتونستم صفحاتو بخونم فقط يه سوال اورژانسي پيش اومده برام اينكه من ما ...

نه عزيزم تخمك گذاري نيست.بخاطرداروهاست.جاي نگراني نداره.من از دكتر پرسيدم خيالت راحت

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
نه عزيزم تخمك گذاري نيست.بخاطرداروهاست.جاي نگراني نداره.من از دكتر پرسيدم خيالت راحت

مرسي😘 حيف كاش تخمك گذاري بود اقدامم ميكردم، يعني استراديول ترشحات تخمك گذاري ايجاد ميكنه؟ ترشح تخم مرغي؟انگار يه تخم مرغ شكسته باشن رو پام، در اين حد ترشح ايجاد ميكنه ايا استراديول؟

...
مرسي😘 حيف كاش تخمك گذاري بود اقدامم ميكردم، يعني استراديول ترشحات تخمك گذاري ايجاد ميكنه؟ ترشح تخم ...

اره.منم دقيقا همينجور بودم.روزي كه رفتم برا سونو به ماما دستيار دكتر گفتم انگار تخمكذاري داريم گفت نه اين بخاطر داروهاست

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷