2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
عزیزم نمی‌خواستم ناراحتتونم کنم ، خودمم دخترم تو هشت ماهگی رفت پیش خدا

وای خیلی دردناکه....

ایشالله خدا براتون جبران کنه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها خوبید همگی؟     من امروز جنین هام فریز شدن زنگ زدم گفتن پنج تا داری گریدشون ...

عزیزم زیاد فکرتونو درگیر گرید نکنین....

همسرت تست دی ان ای اسپرم داده بود؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون و بقيه دوستان يه سوالى داشتم من روزى سه تا شياف پروژسترون ١٠٠ ميلى گرم هر ٨ساعت دارم مى خوا ...

عزیزم معمولا تا ۱۲ که هست بعدش طبق شرایط با کم کردن به آرامش قطع میشه.....

مثلا یه هفته دو تا....

هفته بعد یکی.....

یه هفته یه روز در میون و قطع...

بله منم کیست اندومتریوز دارم و دکتر نوشت واسه لاپرا و چون تنبلی تخمدان شدید دارم گفت باید کیست های ر ...

نه عزیزم یادم نیست مگه دکترتون خودش وقت عمل و مشخص نکرده؟

خدا جونم شکرت...
بچه ها من فردا بعدازظهر میخام برم دندون عقلمو جراحی کنم... و مث چییییییییییی میترسم😣😓😭😢 دعا کنی ...

عزیز من اصلا اصلا درد نداره دردی که بقیه میگن..من خیلی درد سستم خیلی.....اما وقتی دندون عقل رو کشیدم خیلی راحت بود...

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
من که از خدامه دیگه ریخت این دکتر رو هم نبینم. از در و دیوار اون مرکز بیزارم. چه کنم که فقط اونا میت ...

من تلفن دکتر روانفر دختر زنان رو بهت میدم خیلی عالی تو واتساپ راهنمایی میکنه...

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم سینا و دانا و البرز میدونم میدن البته بستگی به نوع قراردادم داره.....

آنا جون راستی من بیمه رو پرسیدم......

بیمه البرز قراردادی که با محل کار شوهرم داره دو نوع داره....هر دو نوعش فقط 3 تومن ساپورت میکنه متاسفانه ...با محل کار اینا قرارداد خوبی نبستن😏آخه من گفتم ما نوع 2 هستیم که کامله ؛گفتند در این درمان فرق نمیکنه!!!!!

بچه ها من سرما خوردم😔😔😔گلوم چركي شده.ديشب تا صبح تب داشتم.هيچ قرصي نخوردم.چرا خونريزيم قطع نميشه ...

عزیزم طول میکشه تا خوب بشه .نگران نشو.همین که داره کم میشه خوبه.روندش خوبه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
آنا جون راستی من بیمه رو پرسیدم...... بیمه البرز قراردادی که با محل کار شوهرم داره دو نوع داره....ه ...

عزیزم از ما هم برای ناباروری ۳ تومن بود.

اما دارو جدا و سونو جدا و آزمایش جدا.

یعنی میخوام بگم شما ، پانکچر و انتقالت رو که عمل محسوب میشن بخشی ازش رو با این ۳ تومن بده.

سونو و آز و دارو رو با بیمه مربوط به خودشون. تقریبا ۷تومن میشه در کل فک‌کنم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
ازمایش واسه تعیین گروع خونی و این چیزاس که قبل عمل میگیرن...به سلامتی خیلی هم فولی ها خوبن ..خداروشک ...

اصلا یادم نبود از دکتر بپرسم هایپر میشم یا نه.ولی خودمم حس میکنم نمیشم.خیلی عالی میشه اگه انتقال بدم😍به هرحال دعا کنین برام بچه ها.مرسی بخاطر دلگرمی هاتون😘😘😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
به شدت روزای اول نیست اما قطع هم نشده. امروز هم که بعد مدت ها خوشحال بودم میتونم دکتر رو ببینم سه سا ...

اخه این دکتر کجاست که انقد بیخیال بیماراشه.این چه وضعشه.گند بزنن به این مملکت.ای بابا.تو سعی کن ارامش داشته باشی عزیزم.امیدوارم کار هیچکس پیش همچین دکترایی گیر نکنه که با روح و روان آدما راحت بازی میکنن.ان شاالله که خونریزیت قطع میشه و میری سونو خیالت راحت میشه 

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم من داشتم دورناف می زدم

خب خداروشکر.دوستمون گفت رو بازو میزده گفتم اگه باید روی بازو بزنیم برم بپرسم دوباره.راستی شماهایی که این آمپولو داشتین براتون ساعت مشخصی تعیین کردن که بزنین؟به من سه تا داده دیشب و امشب و فرداشب.نوشته ساعت ۱۱ شب بزن.دیشب تا تزریق کردم شده بود ۱۱/۱۰.بنظرت اشکال داره؟!!امشبم همون ۱۱/۱۰ بزنم؟

سلام بچه ها، اینکه میگن برای اینکه هایپر نشیم سفیده تخم مرغ و دوغ بخوریم منظور چه موقعه ست؟

من امروز روز ۴ پریودیم هستش تا حالا ۲ روز گونال اف زدم عصری باید سومی رو بزنم، منم دوغ و سفیده بخورم؟

الحمدالله❤