2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
مامان رویا به نظرم یه تحقیقی کن و یه دکتر خوب پیدا کن ، که راحت در دسترست باشه. البته واقعا درک میک ...

من که از خدامه دیگه ریخت این دکتر رو هم نبینم. از در و دیوار اون مرکز بیزارم. چه کنم که فقط اونا میتونن برای کم کردن داروها دستور درست رو بدن

دیشب دکتر نیومد باز یک ماما بهم‌ گفت استرادیول رو دیگه قطع کن. میگم یهو؟ شک کرد زنگ زد به چند تا از دوستاش از اونا پرسید

تو سایت های پرسش و پاسخ از متخصص زنان همه میگن باید به تدریج کم بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که از خدامه دیگه ریخت این دکتر رو هم نبینم. از در و دیوار اون مرکز بیزارم. چه کنم که فقط اونا میت ...

آره.هم به تدریج هم برای ما که خونریزی و لک داریم فک‌کنم تا ان تی باید بخوریم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام خانما چه بیمه ای هزینهivf رو پوشش میده؟اگه کسی اطلاعی داره لطفا راهنمایی کنه

عزیزم سینا و دانا و البرز میدونم میدن البته بستگی به نوع قراردادم داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها من سرما خوردم😔😔😔گلوم چركي شده.ديشب تا صبح تب داشتم.هيچ قرصي نخوردم.چرا خونريزيم قطع نميشه اخه😔ديروز خيلي كم شد فكر كردم تموم شده ولي صبح باز ديدم😔همه چيز پيچيده شده بهم.همش سرفه و عطسه ميكنم.بچه ها اينا كه مشكلي ايجاد نميكنه؟

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
سلام عزیزم. واقعا بزرگی خدا اینجور جاهاست که معلوم مسشه عزیزم.خداروهزار بارشکر.انشاالله بسلامتی عزی ...

عزیزم مامان سبحان با میکرو و دومین انتقالش مامان شد.....

قبل عید زایمان کرد و الان معجزه خدا برا بار دوم تو دلش خونه کرده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها كسي بوده كه سونو واژينال سن بچه رو مثلا يك هفته و نيم عقب تر نشون بده و قلب بچه تشكيل بشه بعد ...

عزیزم نگران نباش.....

سونو یه اختلاف نرماله داشته باشه.....

توروخدا با استرست به دردونت لطمه نزن.....

هیچی عزیزم...والا از اول سیکل بهم ال دی داد...الان 15 هم هست رفتم گفت 20ام دیفرلین بزن و یک هفته بعد ...

عزیزم سیکلت لانگه....

دیفیرلین برا مهاره....

خیالت تخت....

ایشالله این دفعه بدنت به بهترین شکل جواب میده.....

بچه ها سلام يه سوال دارم بي بي چك اگه يه خط بشه ولي بهد دو سه ساعت يه خط خيلي كمرنگ بندازه يعني چي ا ...

عزیزم نمیشه گفت بهش اعتباری هست یا نه، ولی تجربه نشون داده دوستانی که این مدلی شده بی بیشون، باردار بودن با بتای پایینتر.....

البته بستگی داره روز چند بی بی زدی شاید خیلی زود زدی و بتا ملا پایین بوده....

یا با ادرار رقیق زدی.....

من ۵ آذر  انتقال داشتم ، برام آزمایش بتا اچ سی جی نوشته ولی تاریخ نزده ، تاریخ آزمایش شما کیه؟ ...

روز ۱۴ انتقال برو....

من انتقال ندادم ماه پيش پانكچر شدم درد داشتم افتابد سه ماه بعد اين ماه پريودم فرداس موعدش خيلي هم عل ...

وای عزیزم یعنی مامان شدی؟

ای خدا بشه دیگه!!!!!

دمت گرم.....

قربونت برم الهی.... چقدر مهربونی یه چیزی بگم باورت میشه.... اصلا انگار ابر و باد و مه خورشید و فلک ...

عزیزم حتما صلاحت تو خونه موندن و استراحت کردنه.....

این مدلی فکر کن.....

مرسي كه مثل خواهر ميموني😘😘😘 دلم اروم تر شد، خدا خيرت بده،، انشالله روزي بشه بيام بهم بگي ديدي گفت ...

آره عزیزم وقتی ریسک هایپری بازه دز دارو کمتر باشه کنترل شده تر پیش میره.....

تازه لاله با دو تا گونالم هایپر شده بوده ولی چون رژیمشو خیلی جدی و زود شروع کرده بوده عوارضش گریبانگیرش نشده و توتسته فرش انتقال بده.....

شمام دیگه خواهشا از فاز گرید مرید و پانکچر و هایپری و....بیا بیرون....

فقط به + شدن فکر کن....

مگه این نیست که خدا اراده کنه نشد نداره؟؟

پس به این جمله ایمان داشته باش با تمام وجودت و دیگه بسپار به خودش.....

وکالت کاراتو دیگه با جون و دل بسپار به خدا.....

مطمئن باش ضرر نمیکنی!!!!!

😥 دندانپزشکی خر است

خیلی خیلی😣😣😣

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘