2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046908 بازدید | 684565 پست
شما خونریزیت قط شده کلا راستی حالت تهوع داری یا نه؟من از اول حالت تهوع نداشتم مشکل ما هم همش خونریزی ...

نه عزیزم قطع نشده. کم و زیاد میشه. کمتر شده بود امروز سه ساعت معطل دکتر بودم وقتی برگشتم خونه دوباره زیاد شد

منم اصلا حالت تهوع نداشتم

عزیزدلم اروم باش.من نرسیدم صفحه هارو بخونم.چی شده؟خونریزیت قطع نشده؟

به شدت روزای اول نیست اما قطع هم نشده. امروز هم که بعد مدت ها خوشحال بودم میتونم دکتر رو ببینم سه ساعت منتظر بودم بعد گفتن دکتر نمیاد. 

خدا با من شوخیش گرفته تو این وضعیت🤨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منم هفته اول درد مرد زیاد داشتم اما هفته دوم کلا همه پریدن رفتن.... خلاصه زیاد فکرتو درگیر نک ...

اناجون.من از روز۳ یا ۴ انتقال درد پریودی دارم تا الان ک روز یازدهم انتقالمه..روز بروز هم بیشتر میشه

من امروز رفتم سونو. روز دوم پریودی. دکتر گفت ای وی اف کن . بعدش سونو کرد و گفت فولیکولات ۱۴ هستن. بز ...

شاید کیست بوده....نگران نباش 

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه ها یه سوال

آیا موقع انتقال ای یو ای و ای وی اف باید غسل کنیم ....

من نماز خوندم بدون حمام و غسل اما این سوال برام مطرح شده .؟🤔🤔🤔

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
بچه ها یه سوال آیا موقع انتقال ای یو ای و ای وی اف باید غسل کنیم .... من نماز خوندم بدون حمام و غس ...

نه گلم فقط اگر نزدیکی کنی غسل داره، واسه تزریق اسپرم به رحم تو آی یو آی و انتقال جنین اصلا لازم نیست

مگر این که واسه نمونه دهی نزدیکی کرده باشی