2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047013 بازدید | 684567 پست
من اول خون قرمز میبینم بعد لخته سیاه میاد بعد آخراش میبینی لکه های قهوهای یا چطور بگم رگهای قهوهای ا ...

اره منم دوهفته پيش يك روز خونريزي قرمز داشتم ولي از اونروز تاحالا لك قهوه ايه منم دقيقا گفتم نكنه جنين يا بند نافش باشه،امروز سونو شدي هماتوم برطرف نشده بود؟چند هفته اي؟جفت سرراهي باشه خطرداره؟؟

جفت سر راهی یعنی چی؟ چه مشکلی پیش میاد؟ خدایا چرا اینجوری میکنی؟؟؟!!!! بسه دیگه

شما خونریزیت قط شده کلا راستی حالت تهوع داری یا نه؟من از اول حالت تهوع نداشتم مشکل ما هم همش خونریزی و لک بینیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره منم دوهفته پيش يك روز خونريزي قرمز داشتم ولي از اونروز تاحالا لك قهوه ايه منم دقيقا گفتم نكنه جن ...

هماتوم قبلیم رفته یه هماتوم نازک دیگه دارم.باید استراحت داشته باشم پله بالا پایین نرم و خم و راست نشم تا خدایی نکرده فشار نیاد چیزی بشه تا بره بالا 

اره منم دوهفته پيش يك روز خونريزي قرمز داشتم ولي از اونروز تاحالا لك قهوه ايه منم دقيقا گفتم نكنه جن ...

الان با حساب خودم ۱۱ هفته و ۲ روزمه با سونو امروز ۱۲ هفته و ۱ روز چند روز بزرگتر گفت سونو

ممنونم عزيزم شكر.نه عزيزم.من ال دي نداشتم.

آها خداروشکر انشاالله تا آخرش خوب باشی🙏🙏😍😍 منم ال دی ندارم میخواستم بدونم ممنون

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم تبریک میگم، انشالا دفعه بعد دو سه برابر بشه بتات، میگی مشکلت چی بود؟ چون اینجا خیلی شلوغ من مت ...

برای بار چهارم ای وی اف کردم. 

امروز روز ۱۵ انتقال. بتام ۱۰۰ شد

سری قبل هم‌آزمایش بتام روز ۱۴   ۱۲۳ بود. ولی برا ازمایش دوم بتام پایین اومد.

دوستاي گلم  پنجشنبه من انتقال دادم (دوتا بلاست يه دونه نميدونم چي بود؟)امروزم برگشتم شهرمون&nb ...

نگران نباش منم قند ناشتام ٩٥ بود

سيب زمينى كمتر بخور سعى كن بيشتر غذاهاى پروتئينى بخورى

گوشت-ماهيچه،مرغ ياماهى

من نشاسته نخوردم اما روزى يه برش آناناس خوردم آب فراوون فراموشت نشه يه بند نخواب گه گاهى تو خونه راه برو

انرژى مثبت فقط باش اصلا به منفى بودن فكر نكن ايشالا خدا هم همراهته و به زودى زود دلت پر از آرامش مى شه عزيزم🙏🏼💕🌸

سلام دوستان.امروز روز هفتم پریودم بود...رفتم سونو گفت ۸ تا تخمک ۱۳ این حدودا داری.۷ تا هم ۱۰ اینا.بع ...

ازمایش واسه تعیین گروع خونی و این چیزاس که قبل عمل میگیرن...به سلامتی خیلی هم فولی ها خوبن ..خداروشکر انگاری هایپرم نمیشی😍💪💪💪❤❤

فکر‌کنم اسم آمپولی که‌بهم داده که سه شب باید بزنم اورالگوتان هست همچین چیزی :/ گفت زیرجلدی بزن.همون ...

منم اینو داشتم...دوتا همزمان باید میزدم یکی این بازو زدم یکی بازوی دیگه...دکتر به من گفت بازویی هست

من امروز رفتم سونو. روز دوم پریودی. دکتر گفت ای وی اف کن . بعدش سونو کرد و گفت فولیکولات ۱۴ هستن. بزرگن و نمیشه این ماهو ال دی بخور. کسی اینجوری بوده؟ من قبلا با دارو مثل هاش ام جی  و کلومیفین ،روز ۱۴ سیکل به زور ۱۲ تا ۱۵ میشد. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد