2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046941 بازدید | 684566 پست
عزیزم شما مطب میرین پیش دکتر طرازی؟میشه بگی تا الان درمانتون چجوری بوده؟چند بار ویزیت شدی؟ 

نه عزيزم من ابن سينا با ايشون ويزيت ميشم

انتقال اولم كه منفي شد با دكتر ديگه اي بود

اين سري دكترمو ثابت كردم با طرازي

تا الان راضي بودم حالا به اميد خدا انتقال بدمو مامان بشم

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

از وقتی اومدم برای دکترم کلی صفحه عقب‌ افتادم ازتون.مامان جدید داشتیم؟اوضاع رویا جون و سارا جون‌چطوره؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رويا برو جاى ديگه يه دكتر خوب پيدا كن و بقيه راه و باهاش ادامه بده اينا كه اينقدر بى مسوليتن ديگه ...

اون خانم دکتری که برام انتقال داد دوشنبه ها جهاد دانشگاهی مریض ویزیت میکنه. اگه بشه دوشنبه میرم اونجا

دوستاي گلم 

پنجشنبه من انتقال دادم (دوتا بلاست يه دونه نميدونم چي بود؟)امروزم برگشتم شهرمون 

حالا تا كي بايد منتظر باشم ؟!

قند ناشتام ٩٥ بود آخرين آزمايشم 

حالا نشاسته ميگن خوبه واسه انتقال 

نگرانم قندم بالا بره (همش سيب زميني و آناناس ميخورم و درازكش هستم)

من اول خون قرمز میبینم بعد لخته سیاه میاد بعد آخراش میبینی لکه های قهوهای یا چطور بگم رگهای قهوهای ا ...

جفت سر راهی یعنی چی؟ چه مشکلی پیش میاد؟

خدایا چرا اینجوری میکنی؟؟؟!!!! بسه دیگه

جفت سر راهی یعنی چی؟ چه مشکلی پیش میاد؟ خدایا چرا اینجوری میکنی؟؟؟!!!! بسه دیگه

عزیزدلم اروم باش.من نرسیدم صفحه هارو بخونم.چی شده؟خونریزیت قطع نشده؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

سلام دوستان...

لطفا بهم بگین قبل انتقال چه کارایی وچه غذاهایی مصرف کنم که درصد مثبت شدن بالا بره؟؟؟

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
عزیزدلم ان شاالله این روزا هم‌میگذره و میای میگی نی نیم به دنیا اومده و ما کلی قر میدیم برات،😂این ر ...

ممنونم عزيزم از مهربونيت.ايشالله براي همه همينطور باشه😘😘😘

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
عزیزم دیدم حرف از افلاطیان زدی شما یزد هستی؟؟؟راضی هستی ازش؟؟من میخوام برم واسه لاپرا پیشش میشه کمکم ...

عزيزم دكتر افلاطونيان دكتر @خاکستری    جونه.اون ميتونه كمكت كنه.من مريض كريم زاده ام

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
دوستاي گلم  پنجشنبه من انتقال دادم (دوتا بلاست يه دونه نميدونم چي بود؟)امروزم برگشتم شهرمون&nb ...

عزیزم آناناس رو می گند به هفت قسمت تقسیم کنید و بعد از انتقال روزی یه برش بخورید با ساقه ی وسطش

عزیزم دیدم حرف از افلاطیان زدی شما یزد هستی؟؟؟راضی هستی ازش؟؟من میخوام برم واسه لاپرا پیشش میشه کمکم ...

سلام عزیزم من بیمار دکتر افلاطونیان هستم.اما اولین بارمه میخوام میکرو کنم.راستش تجربه ای ندارم.مخصوصا درمورد لاپرا.اما خب خیلی خوش اخلاقه هم خودش هم دستیارش.هرچندبار نفهمی برات‌توضیح میده با ارامش.هرکی هم دیدم اونجا بوده ازش راضی بوده.بازم میخوای از‌بچه هایی که پیشش لاپرا کردن بپرس عزیزم

ان شاالله هممون‌نتیجه‌میگیریم

سلام عزیزم.تحرک اسپرم همسرتون چند بود که دارو داد بهش؟

سلام.دو سال پیش که شروع کرد تعدادش ۶ میلیون بود با تحرک ۲۰ بعد از دو سال آمپول زدن و قرص خوردن تعداد به ۱۱ میلیون رسید تحرکش ۵۲.دکترش تشخیص داد بخوایم به امید دارو درمانی باشیم خیلی زمان میبره معلومم نیس جواب بگیریم گفت برید واسه iuiبعدم ivf.که iui منفی شد الان ivf کردم ماه بعد انتقال میدم

جفت سر راهی یعنی چی؟ چه مشکلی پیش میاد؟ خدایا چرا اینجوری میکنی؟؟؟!!!! بسه دیگه

یعنی اینکه جنین بالاست و جفت پایینه وباید استراحت داشته باشم .هماتوم قبلیم رفته یه هماتوم جدید ۲۰ میلیمتری نازکم دارم.میگم از ۳ ماه به بعد جنین میره بالا جفتم یکم میره بالا.فکر کنم جفت سر راهی باشه تا آخر  یه راست سزارین میکنن دعا کنید بره بالا