2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046824 بازدید | 684554 پست
انشاله زود زود بیای خبر مثبت شدنتو بدی و دل ما رو هم شاد کنی گلم🌹🌹🌹

مرسی فداتشم.ان شاالله هممون مامان شدنمونو جشن بگیریم توی همین تاپیک😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خامئني همون ميزان از حس كردن تخمدان ها طبيعيه، انتظار درد بيشتري رو نداشته باش گل دختر،، تعداد خيلي ...

در اصل من با این فکر و خیالاتم نرمال نیستم فکرکنم😂😂😂مرسی عشقم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببين حدودا ساعت هاي دو به بعد پانكچريارو ميفرستن بالا.من يادمه ساعت ٢:٣٠ صدام زدن.كل پروسه ٥ دق ...

مرسی فداتشم.ادم تا این مسیرو نره خیلی چیزارو نمیدونه هرچقدم بخونه و براش توضیح بدن

راستی میخوای برات بپرسم کسایی که با شیاف پروژسترون لک و خونریزی دارن میتونن امپولشو بزنن؟یا سوالم غلطه؟خودت نتونستی بپرسی ازشون امروز؟چون من عصر نوبت دارم.اگه سوالت اینه تا بپرسم از خود دکتر.البته اگه یادم‌موند😆😙

عزیزم چرا فکر میکنی پماد خوب نیست؟ من نمیگم درمانت با پماده یا نه اما به هر حال راهش اینه بری دکتر ...

دوست خوبم گفتم نکنه پماد بزنم نتونن ای یو ای کنم...

الان الهی شکر بهترم. ایشالله از دعای شما نتیجه بگیرم

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
من کلومیفن و سینال اف بود داروهام.روز 12 یه فولی 18 دوتا 15 یه 17 داشتم الانم انتقال دادم و دراز کش ...

انتقال دو مرحله ای داری شما هم؟ان شاالله خبر مامان شدنتو بشنوم همینجا😍

من کلومیفن و سینال اف بود داروهام.روز 12 یه فولی 18 دوتا 15 یه 17 داشتم الانم انتقال دادم و دراز کش ...

انشالله به سلامتی میگیره ومامان میشی.منم کلومفین وسینال اف وhmg ازامروزشروع میشن یه ساعت دیگه بابدبرم بزنمشون

بچه ها من خيلي پريشونم.يه ساعتايي مث دم ظهر و دم غروب اضطراب دارم.خواب هاي پريشون ميبينم.ديشب خواب م ...

حق داری.

خدا کمکت کنه و آرامش بهت بده....امیدوارم دلت آروم آروم بشه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
انشالله به سلامتی میگیره ومامان و میشی.منم کلومفین وسینال اف وhmg ازامروزشروع میشن یه ساعت دیگه بابدبر ...

ممنون .ایشاله دوستان گل این گروه همشون نینی دار بشن نینی سالم و صالح.

انتقال دو مرحله ای داری شما هم؟ان شاالله خبر مامان شدنتو بشنوم همینجا😍

آره خاکستری جون....

دکترم ای یو ای رو دو مرحله گفت انجام بده امروز انجام دادم فردا هم دارم......

عزیزم میشه لطف کنی بگی همسرتون چه داروهایی مصرف کرد؟ممنونم

آمپول سینال اف.کپسول فرتیل اید.نوکارد ۶۰.کپسول هلث اید .اولا هم ویتامین ای .کیوتن و ال کارنتین و...مصرف میکرد که بعدش دکترش اون کپسولایی که گفتمو داد که خودش شامل همه ی این ویتامینا میشه

آمپول سینال اف.کپسول فرتیل اید.نوکارد ۶۰.کپسول هلث اید .اولا هم ویتامین ای .کیوتن و ال کارنتین و...م ...

ممنون عزیزم ،من تازه پیگیر درمان همسرم شدم رفتیم دکار فقط بهشون پودر پر و کسی داده

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
رویا جان به نظرم آسپرین رو قطع کن. به من گفت اگر دو هفته لک ات تموم شد باز شروع کن .اما به محض اینک ...

من که الان هفته ۸ هستم این آزمایش های اولیه رو هم کسی برام ننوشته😐

نارنگی نمیخورم عزیزم. گاهی پرتقال برای ویتامین سی و بیشتر انار میخورم و گلابی

گروه خونیم اُ مثبته

سلام بچه ها امروز روز دهم بودم رفتم سونو اندوم سه خطي بود و با ضخامت ٧  دوباره سه شنبه بايد بر ...

عزیزم شما مطب میرین پیش دکتر طرازی؟میشه بگی تا الان درمانتون چجوری بوده؟چند بار ویزیت شدی؟ 

مرسی فداتشم.ادم تا این مسیرو نره خیلی چیزارو نمیدونه هرچقدم بخونه و براش توضیح بدن راستی میخوای برا ...

اره عزيزم سوالم همينه.ممنونم ازت

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
من که الان هفته ۸ هستم این آزمایش های اولیه رو هم کسی برام ننوشته😐 نارنگی نمیخورم عزیزم. گاهی پرتق ...

اوکی.

امروز فردا رفتی دکتر بگو بنویسن. راستی تیروئیدم جزءشه.

دفعه قبل پیش چه دکتری رفتی؟ همون مرکز؟

الان چه دکتری رو انتخاب کردی؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار