2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046946 بازدید | 684566 پست
سلام عزيزم و سلام به همه دوستان ، بله خانمي من همون مامان سبحان قديمي هستم كه معلم هستم و يك هفته دي ...

سلام مامان سبحان گل😍😍😍😍😍از خوشحالی در پوست خودم نمی گنجم، چه غافلگیری شیرینی

خدا رو شکر بعد از مدتها اومدم کلی خبر خوشحال کننده دیدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من خيلي پريشونم.يه ساعتايي مث دم ظهر و دم غروب اضطراب دارم.خواب هاي پريشون ميبينم.ديشب خواب ميديم روي قله كوهم.من خيلي از ارتفاع ميترسم واسه همين تو خواب وحشت زده بودم.تا اينكه با كمك يه نفر اومدم پايين.خيلي سعي ميكنم اروم باشم.قران ميخونم،صلوات و ذكر استغفرالله.ولي باز دلم اروم نيست.😔

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
مرسی خانمی.اونایی کهivfمیکنن بیشترشون نشاسته حل شده توآب میخورن میگن خوبه نمیدونم منم بخورم یانه

اگر مستعد یبوست هستی نخور ولی اگر مشکل یبوست نداری بخور

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
قربونت دلت برم.ايشالله اين دفعه حتما ميگيره.باز خداروشكر كه فريز داري💋💋💋

بانو جون بهتری عزیزم شما سیکلت با ال دی بود؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

سلام دوستان خوبین؟من فردا دومین ویزیتمو با دکتر طرازی دارم،تا الانم ال دی داده بود بهم و عکس رنگیو آزمایشای هورمونی،میخوام ببینم از روزی که پریود شم تا پانکچرم چند روز طول میکشه؟بعد چندبار سونو میکنه؟چون تهران نیستم سختمه  رفت و آمد خواستم ببینم حدودا چند جلسه ویزیت داره

آها راستی شوهرم آزمایش آخرش تو ابن سینا صفر بود نتیجش با اینکه قبلا جاهای دیگه آز زیر یک میلیون بود!کسی همچین تجربه ای داشته؟حالا دکتر دارو داده تا روز انتقال ببینیم اسپرم پیدا میکنن یا نه،به نظرتون این مدت کاسنی بدم بخوره یا ممکنه  تداخل داشته با داروهاش؟ 

سلام به همگی دوستان  من خیلی وقته نیومدم امیدوارم هرکی انتقال داشته همشون مامان شده باشن و 9ما ...

سلااام ثمین جون خوبی خوشی 

عزیزم خیلی خوشحال شدم اومدی از خودت خبر دادی 

انشالله موفق باشی عزیزم 

خداجونم شکرت       
سلام بچه ها امروز روز دهم بودم رفتم سونو اندوم سه خطي بود و با ضخامت ٧  دوباره سه شنبه بايد بر ...

منم سری پیش ۱۸ سیکلم انتقال داشتم عزیزم 

سونوت هم عالیه ننه سارا 😗😗😗😗

خداجونم شکرت       
جای خوشحال بودنته که درد نداری خاکستری؟😅😂😂😂خداروشکر دختر...نگران نباش...امپولا کار خودشونو میکنن ...

چه‌میدونم.دیوونم دیگه😂امروز برم دکتر ببینم چی میگه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
مرسی

من کلومیفن و سینال اف بود داروهام.روز 12 یه فولی 18 دوتا 15 یه 17 داشتم

الانم انتقال دادم و دراز کشیدم فردا هم مرحله دومش

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم. 😢😢منم شوهرم مشکل تعداد و تحرک داره الان ۱۴ تا جنین دارم ماه بعد میخوام واسه اولین بار انتقا ...

عزیزم میشه لطف کنی بگی همسرتون چه داروهایی مصرف کرد؟ممنونم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘