2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
بخدا کار منو میبینید........باید کت تر بخرم ببرم امروز کلی کالا پزشکی رفتم همشون میگن چه سایزی....!! ...

همه هزینه های بیمارستانی با شماست ؟اینطوری باشه خیلی بی انصافیه 😕

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
ن گلم تازه رفتم تو سیکل امروز روز ششم پری هستم 

منم تازه رفتم تو سیکل روز سوم پری هستم 

به من فقط روزی سه تا استرادیول دادن 

دقیق یادم نیس ولی فک کنم سری پیش آ اس آ هم داشتم ولی اینسری ندادن 

به شما چی دادن؟

خداجونم شکرت       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم تازه رفتم تو سیکل روز سوم پری هستم  به من فقط روزی سه تا استرادیول دادن  دقیق یادم ن ...

من ضخامتم در کل خیلی کمه روز سیزده پری ۴ بودش هر وق سونو میدادم ان شالله ک این ماه خوب بشه . روزی ۴ تا استرادیول ۲ میل و روزی ۴ تا اکویین ۱/۲۵ و روزی دوتا اسپرین و روزی دو تا پردنیزولون و روزی یکی امپول انوکسا . شما چی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
منم تازه رفتم تو سیکل روز سوم پری هستم  به من فقط روزی سه تا استرادیول دادن  دقیق یادم ن ...

دکترتون کیه ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
بچه ها دلم خيلي گرفته.خيلي.خدا خيلي مهربونه.من هميشه از اينكه چيزي رو بزور از خدا بخوام ميترسيدم.الا ...

خدا مارو با این چیزا مجازات نمیکنه...تازه این که ای وی افی هستیم نه واسه گناهمونه نه از بدیمونه نه از مجازات های خداس...این یه مشکل کاملا فیزیکیه و خیلی طبیعیه که حالا یا ما داریم یا همسرامون...واقعا چرا هرچیو باید بندازیم گردن خودمون یا خدا؟؟؟

بانو جان اصلا اینطوری فکر نکن و واسه این چیزا خودتو سرزنش نکن...میلیون ها ساله انسان داره روی زمین زندگی میکنه و ناباروری و اتفاقاتی از این دست میلیاردها بار برای افراد مختلف اتفاق افتاده...این واقعا بخشی از زندگیه...خدا صرفاااااا منبعی از مهربونی و انرژی خوبه نه موجودی که بخواد مارو با زجر کشیدن و مجازات کردن تنبیه کنه...اصلا فکرای منفی نکن در مورد خودت🌸❤❤

من ضخامتم در کل خیلی کمه روز سیزده پری ۴ بودش هر وق سونو میدادم ان شالله ک این ماه خوب بشه . روزی ۴ ...

من فقط روزی سه تا استرادیول 

خودم تعجب کردم که چرا آسپرین نداد فقط گفت آب زیاد بخور 

خداجونم شکرت       
من فقط روزی سه تا استرادیول  خودم تعجب کردم که چرا آسپرین نداد فقط گفت آب زیاد بخور

من بخاطر مشکل انعقادی بهم آسپرین دادش

رویان تیمی هستش  ولی دکتر اشرفی اینسری برام تو پرونده نوشتن جنین بلاست انتقال بدن

این عالیه . برا من فقط ۴ تا جنین دارم اونم نوشتع

گرید ۱ و ۲ و ۳ 

رویان تیمی هستش  ولی دکتر اشرفی اینسری برام تو پرونده نوشتن جنین بلاست انتقال بدن

دوتامون با همیم تقریبا . ده پری بازم میرم سونو برام دعا کن ک ضخامتم خوب باشه ک بتونم این ماه انتقال بدم

این عالیه . برا من فقط ۴ تا جنین دارم اونم نوشتع  گرید ۱ و ۲ و ۳

خداروشکر عزیزم ۴ تا جنین خوبه 

نمیدونم خیلی میترسم دیروز به کارشناس گفتم گفت جنین شناس میگه که جنین میتونه بلاست بشه یا نه ؟

من نمیدونم چرا چند روزیه حالم خوب نیست یه طوریم سری پیش وقتی فهمیدم انتقال دارم انقددد خوشحال بودم همش میرقصیدم به تغذیه ام میرسیدم کلا حال روحیم خوب بود 

این سری اصلا اینطور نیستم یه بغضی تو گلومه 

احساس میکنم چشمام درد میکنه اصلا حالم خوب نیست 

خداجونم شکرت