2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها دلم خيلي گرفته.خيلي.خدا خيلي مهربونه.من هميشه از اينكه چيزي رو بزور از خدا بخوام ميترسيدم.الانم زبونم به اصرار نميره.ميگم باز هرچي صلاحه.من ادم بدي هستم.دروغ ميگم،غيبت ميكنم.ولي دلم ميخواد ادم بهتري باشم.فكر ميكنم خدا ازم دلگيره ولي نميدونم چرا.اين مدت تمام اشتباهات زندگيم و تمام بديهام اومده جلو چشمم.نميدونم كدوم گناهم از نظر خدا غير قابل بخشش بوده كه دارم مجازات ميشم😭😭😭😭😭

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
برا من روش نوشته فقط واژينال.ولي اون سيكلوژست كه دكتر ديروز اضافه كرد برا خونريزيم يه حالت شمعي داره ...

خواهش میکنم. حتی شنیدم ده ثانیه بذارین تو اب. اما من نهایت ۵ ثانیه زیر شیر اب میگیرم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
میدونی مامان آینده، بخدا اینجا نمیخوام انرژی منفی تزریق کنم، ولی به قول این جمله که میگه آنچه خوبان ...

عزیزم اینو یادت نره همه ماها که اینجاییم درد ومشکل داریم.علاوه بر بچه خیلی مشکلات دیگه..

هی خاهر زیادی ذخیرم دردسره.بعدم منم تیروئیدم کم کاری بود میزون شد.. بخدا سینه ام درد میکرد یه فکرایی میکردم .. بعد زدم ب بخیالی .اصلا فکرشو نمیکردم خودش خوب شد. تو یه کتابی خوندم .. جسم ما حاصل افکاریه که از ذهنمون میگذره‌..پس چه بهتر که با افکار سالم تر جسم سالم تری داشته باشیم🍀🍃

اگه بخایم از درد بشماریم اووووو زیاد میشه.. باید زد ب بیخیالی🤗

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام خانوما خوشحالی من همش برا چن ساعته دیروز صدای قلبشو شنیدم امروز بازم خون دیدم یعنی چی ؟امرپز صب ...

عزیزم شاید هماتوم باشه.استراحت کن.. چیزی نمیشه مامانی❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم اینو یادت نره همه ماها که اینجاییم درد ومشکل داریم.علاوه بر بچه خیلی مشکلات دیگه.. هی خاهر زی ...

خدا رو شکر که تیروئیدت نرمال شد عزیزم، راست میگی باید بزنیم به بی خیالی، پیش به سوی انرژی مثبت

قربونت برم الهی.... چقدر مهربونی یه چیزی بگم باورت میشه.... اصلا انگار ابر و باد و مه خورشید و فلک ...

چون نی نیا حالشون خوبه و دلشون نمیخاد انقد بری دکتر😍😚

بچه ها دلم خيلي گرفته.خيلي.خدا خيلي مهربونه.من هميشه از اينكه چيزي رو بزور از خدا بخوام ميترسيدم.الا ...

نگو اين حرفو همينكه به خدا نزديكتر شدي يعني خدا قبولت داره نااميدي نكن شيطونو از خودت دور كن از فردا يكاري كن من خودم اعتقاد شديد دارم روزي يه دور تسبيح استغفرالله ربي و اتوب اليه رو بخون همه گناهانم بيار جلوي چشمت از ته دل از خدا بخشش بخواه ما هممون گناه داريم من از تو بدتر گناهام وحشتناكه ولي خداكه مهربونه فقط ميكه اشاره كنيد تا من استجابت كنم اينكارو بكن ايشالا دلت اروم ميشه اينقدرم بيقراري نكن بگو خدايا راضيم به رضاي تو از ته دلت بگو مطمئن باش اتفاق بدي نميفته برات

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي