2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046186 بازدید | 684501 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جونم خداروشکر ک نتیجه گرفتی منم فعلا مراعات هیچیو نمیکنم ترشی ام زیاد میخورم😑😁 شما کجا انجام ...

چطوری عشقولی خوبی 🌹😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

سلام خانمها توی یه تاپیک خوندم دکتر عارفی قبل از انتقال جنین امپول دیازپام به بیماراش تزریق میکنه واسه شل شدن عضلات و ریلکس شدن ، واسه شماهایی که انتقال داشتید همچین کاری کردن؟؟ بنظرم خیلی خوبه

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سلام آنا جون این آزمایش ذخیره تخمدان دوستمه. میشه بگی وضعیتش چجوریه و با این ذخیره چه روش کمک باروری ...

اینو آزمایشگاه پیوند شیراز انجام داده ؟ ذخیرش متاسفانه کمه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام زین عزیز هنوز انتقال ندادی؟؟

ن گلم تازه رفتم تو سیکل امروز روز ششم پری هستم 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه ها دکتر برای من شیاف رو بیشتر کرد.از چهارشنبه.خونریزیم کمتر شذه ولی قطع نه.زمان میبره؟دارم فکز میکنم فردا برم آمپول بزنم

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

بخدا کار منو میبینید........باید کت تر بخرم ببرم امروز کلی کالا پزشکی رفتم همشون میگن چه سایزی....!!!!واقعا میبینید ننوشته برام چه سایزی.....بعد اینوسیله که ارزونه نمیدونم چرو بیمارستان به مریض میگه بخر!!!!! من گفتم شاید گرون باشه که گفت باید بخری....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام عزیزدلم خوبم ب خوبیت😘 خودت چطور مطوری وضعیت خوبه؟

خداروشکر که خوبی عزیزم😍😘 

منم خوبم گلم فعلا هی برو بیا دکتر هست 😕 چقدر این راهها درازه 🥺 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸