2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست

[QUOTE=76340101]من چرا انقد استرس دارم بچه ها ، دلم یجوریه 🤧😭

بچه ها تو رو خدا استرس نداشته باشید هر بلایی سرمون میاد از همین استرسه من دیروز انقد استرس داشتم ضربان قلبم هم تند بود هم صداش تا گوشم میومد امروز خونریزی کردم.دلیل هماتوم هم معلوم نیست بعضیا میگن از استرس هم به وجود میاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جون و بقيه دوستان يه سوالى داشتم من روزى سه تا شياف پروژسترون ١٠٠ ميلى گرم هر ٨ساعت دارم مى خوا ...

هانا جان بچه ها و مرکز گفتن تا ۱۲ هفته ، بعدش باید غربالگری رفت و نتیجه رو گفت و دکتر تصمیم میگیره چه جوری کمش کنین.

حالا من چون سر ۱۲ هفتم سونولوژیست نیست تا چند روز، مرکز گفت نهایت تا ۱۲ هفته و چهار روز برو و زنگ بزن عددش رو بگووو.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
هانا جان بچه ها و مرکز گفتن تا ۱۲ هفته ، بعدش باید غربالگری رفت و نتیجه رو گفت و دکتر تصمیم میگیره چ ...

ممنونم عزيزم💕🌸به من براى ١١ هفتگى وقت آزمايشهاى غربالگرى رو دادن و البته سونو هم دارم

ايشالا براى هممون اين مسير پر از آرامش باشه و باردارى هاى راحت و بى دغدغه اى داشته باشيم و همينطور براى تك تك منتظرها🙏🏼🌸 

ممنونم عزيزم💕🌸به من براى ١١ هفتگى وقت آزمايشهاى غربالگرى رو دادن و البته سونو هم دارم ايشالا براى ...

خوبه عزیزم.

ان شاالله.

من که الان چند روزیه یه کَک بدی افتاده تو جونم.فکرای بد میکنم.

ولی هی استغفرالله میگم و حواس خودمو پرت میکنم.

خدا کنه خدا لطفشو در حقمون تموم کنه.و به خودمون و بشرش واگذارمون نکنه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
خوبه عزیزم. ان شاالله. من که الان چند روزیه یه کَک بدی افتاده تو جونم.فکرای بد میکنم. ولی هی استغ ...

با فكرهاى منفى كردن جز اينكه خودمونو اذيت كنيم چيزى نصيبمون نمى شه منم يه وقتهايى اينجورى مى شم اما بلافاصله به خدا مى گم سپردمش به خودت

خودت محافظ همه چى باش هم براى همه و همه و همه🙏🏼🌸💕

سلام خانما، ببخشید من سوال داشتم اگه میتونید کمکم کنید ممنون،

قبلا هم اینجا گفته بودم که این ماه میخوام برای آی وی اف اقدام کنم آمپول گونال اف بهم دادن که از روز دوم پریودی روزی ۲۲۵ واحد بزنم،

عصری لکه دیدم معمولا چند روز لکه میبینم بعد درست پریود میشم ولی الان انگاری یهو درست پریود شدم!

من باید امشب رو هم حساب کنم یا نه؟ یعنی آمپولامو از کی دقیقا شروع کنم، مثلا عصر شنبه درسته؟

بعدم اگه میدونید بهم بگین تو پریودیم چکار کنم که بهتر جواب بگیرم، تا حالا کار خاصی نکردم فقط از دو هفته پیش که دکتر بهم دارو داده نوشابه و فست فود نخوردم😶

الحمدالله❤

سلام

من رفتم دکتر اما دکتر نبود دستیار تخصصی سونو کرد..

یک فولیکول 18 یکی 17 دو تا 15 بود

آمپول داد شب بزنم ساعت 2 ....یکشنبع و دوشنبه هم دو مرحله ای یو ای بشم ایشاله

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

سلام دوستای گل 🌸🌸🌸

خواستم بهتون بگم من مدت زیادی بود استرس شدید و تپش قلب گرفته بودم گاهی سرخود پروپنالول میخوردم که واقعا بدترم میکرد ، چندوقت پیش به دکترم گفتم بدخوابمو و استرس دارم گفت استرس خیلی روی کیفیت تخنک تاثیر میزاره واسم قرص فولکسیتین ۱۰ نوشت واقعا انگار ابی رو ریخت رو اتیش ، اگه شماهم استرس دارید حتما با پزشکتون مشورت کنید صلاح بدونه براتون تجویز کنه 🌸🌸🌸

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊