2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
توکل بر خدا ، شاید هستی ، فردا صبحم بزن تست

بي بي زدي شما؟ چندمه انتقالته

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها كسي بوده كه سونو واژينال سن بچه رو مثلا يك هفته و نيم عقب تر نشون بده و قلب بچه تشكيل بشه بعد ...

بله بانو خيلي وقتا سونو الكي بيخودي يه هفته ده روز كمتر نشون ميده بعدش طرف سري بعدي ميره سونو تازه ميبينه يه هفته ده روزم بيشتر گفت،، خيلي خيلي زياد ديدم، سونوعه ديگه، وحي كه نيس دستگاهه خطا داره،، بيا برو تو تاپيك بارداري هاي طبيعي بپرس ببين خيليا اونجوري بودن، اسم تاپيك "ماماناي اقدامي واسه بارداري با كيت و تخمك گذاري بياييد باهم باشيم" هست،،،

...
واي هانا خل شدم از لحظه اي كه ديدم نميدونم نخوره تو ذوقم بعد بدبختي فشارم رفته بالا باز ميخواد چه بل ...

عزيزدلم اينو مطمينم كه به زودى مامان مى شى اما فقط حواست به فشارت باشه كه كنترلش كنى فكراى منفى نكن

گذشته ها گذشته با تمام خاطرات سختش 

به خدا هر اتفاقى پيش مى ياد بازتاب افكارا و كلامهامونه.از اين به بعد فقط به يه باردارى راحت و با آرامش و به دور از استرس فكر كن و الهى كه به زودى زود دلت شاد شه🌸💕

رويا جون من نذري كردم برات فقط خبر بده ايشالا همه چي عالي باشه منم نذرمو ادا كنم يادم نره من دلم برا ...

قربونت برم الهی.... چقدر مهربونی

یه چیزی بگم باورت میشه.... اصلا انگار ابر و باد و مه خورشید و فلک دست به دست هم دادن پای من به مطب دکتر نرسه

خونه بابای من ته یک کوچه بیست متریه. از این کوچه های آشتی کنون که دو نفر به زور میتونن از کنار هم رد بشن.... آب و فاضلاب اومده کوچه رو کنده.... یعنی فقط باید فیلم براتون بفرستم ببینین چه وضعیتی پیش اومده... گودال کندن به عمق دو متر و بیست سانت.... خاک ها و سنگ ها رو روی هم ریختن کوه درست شده.... مردهای همسایه با بدبختی از خونه میرن بیرون. خانم ها که سه روزه تو خونه حبس شدن. امروز هم که پنجشنبه بود کارشون نصفه موند رفت تا شنبه.... بابام زنگ زد آمبولانس خصوصی که اگه بشه شنبه منو با برانکارد ببرن تا اول کوچه.... اومدن دیدن قبول نکردن گفتن امکان نداره از روی این گودال ها و خاک ها بتونیم ببریمش. بعید میدونم بتونم شنبه از خونه در بیام

تو مخمصه بدی گیر کردم

چرا داره اینجوری میشه؟😔

نميدونم اخه قبلا كه باردار بودم تا تستو زدم دو خط پررنگ افتاد اما اين اولش همون يه دونه بود يعني ميش ...

خب باز تو که بچه داری شکر خدا ، ما که هیچی نداریم بیشتر دپرسیم

من دهمه انتقالمه

مال منم خط دوم بعد از کلی وقت افتاد

عزیزم شاید مشکل همینه که ۲۳ تخمک ازت گرفتن.... یعنی خیلی بیشتر فولیکول تحریم شده بود که ۲۳ تا برداش ...

مرسي كه مثل خواهر ميموني😘😘😘 دلم اروم تر شد، خدا خيرت بده،، انشالله روزي بشه بيام بهم بگي ديدي گفتم خدا بخواد به گريد نيست،اونوقت من ميميرم، خدا خودش به قدرت خودش كمك كنه،،، اناجون يادمه لاله سرخ ميگفت يه سري حواسش به داروهاش بوده تا هايپر نشه و نشده و فرش هم انتقال گرفته همون سري آخر، پس بنابراين ميشه گفت با تحريك كمتر تعداد كمتر فولي ب دست مياد كه ميتونه كيفيتش بهتر باشه،، چي بگم، خدا خودت ارحم الراحميني ديگه والسلام

...
عزيزدلم اينو مطمينم كه به زودى مامان مى شى اما فقط حواست به فشارت باشه كه كنترلش كنى فكراى منفى نكن ...

ايشالا ممنون فقط براي فشارم نگرانم خداكنه بياد پايين 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
قربونت برم الهی.... چقدر مهربونی یه چیزی بگم باورت میشه.... اصلا انگار ابر و باد و مه خورشید و فلک ...

واي عجب داستاني شده ايشالا كه خيره تا كي حالا كوچه درست ميشه پس استرس نداشته باش ايشالا هرچي خيرو صلاحه توكل به خدا اين روزاهم ميگذره به خوبي انشاالله

خب باز تو که بچه داری شکر خدا ، ما که هیچی نداریم بیشتر دپرسیم من دهمه انتقالمه مال منم خط دوم بعد ...

عزيزم كجا بچه دارم اونم سر فشار از دست دادم ايشالا خدا دل همرو شاد كنه منم با اين فرضيه ها و اينجور خطاي كاذب دلم كمي شاد ميشه وگرنه از همتون داغونترم فقط خودم سپردم دست خدا راضيم به رضاش هرچي خودش برام رقم زده

خب باز تو که بچه داری شکر خدا ، ما که هیچی نداریم بیشتر دپرسیم من دهمه انتقالمه مال منم خط دوم بعد ...

زود زدي عزيزم حتما مثبت شدي به اميد خدا يه چندروز صبر كن اميدوارم با خبراي خوب بياي

هم کیست دارم، هم عفونت، حتما سردی رحم دارم با این اوضاع،  سردی رحم چ علائمی داره

دقیق نمیدونم عزیزم اما اگه قسمت پایین شکمت همیشه سرده و پریودات زیاد لک میبینی و تیره ست فکرکنم رحمت سرده.حتما رعایت کن عزیزم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم