2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046387 بازدید | 684511 پست
اونا سیکل کوتاه از نوع اگونیست بودن احتمالا.... عزیزم قرار نیست سیکلت مثل بقیه باشه.... منم نداشتم ...

ن گلم اونم با من پانکچر انجام دادش و مث من اونم کیست اوردش و ال دی خورد . این سوپرفکت رو ضخامت اندومتر تاثیر میذاره ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم من خودم دانشجویphd (دکترای تخصصی) فیزیوتراپی ام. مسئله اینه که اکثر همکارا توی ا ...

لاهیجان یا رشت نمی شناسید جاییو

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم یا تغییرات هورمونیه یا شاید به لطف خدا لانه گزینیه....

من ک قرص هورمونی نمیخورم، فقط یه روز در میون قرص لوتین 1 میلی گرم میخورم،

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
سردیجات چی اخیرا زیاد نخوردی؟

من همیشه تغذیه میکنم، فقط یه ورده ماست خوردم

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
شاید باردار شدین به سلامتی و لک لانه گزینی هست

الهی همین باشه، ولی کمر درد شدید دارم مثل پری، فک کنم پری میخاد بیاد

سردیجات چی اخیرا زیاد نخوردی؟

سردی ک مثل همیشه تغذیه کردم، فقط یکم ماست زیاد تر از قبل خوردم، اونم ن زیاد

بله عزیزم من خودم دانشجویphd (دکترای تخصصی) فیزیوتراپی ام. مسئله اینه که اکثر همکارا توی ا ...

سلام.میتونم یه سوال ازتون داشته باشم

من تو خونه دستگاه فیزیوتراپی دارم.فیزیوتراپی تخمدان مفیده برای ت من بلی تخمدان؟ 

میشه راهنمایی کنین به چه نحو وجاها وچه مدت انجام بگیره بهتره؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
هاناجون ممنونم از پاسخت، عزيزم ذخيره تون چنده؟

خواهش مى كنم عزيزم💕🌸

قبل پانكچرمو نمى دونم اصلا بعيد مى دونم اينا اين تست رو انجام داده باشن 

اما چون همه اينجا مى دونستن و در موردش صحبت مى كردن برام جالب شده بود كه بدونم اومدم ايران انجام دادم بعد از پانكچر ذخيره ام ٢/٩  هست تو آخرين آزمايشى كه دادم