2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
آنا جون حتما باید سفیده تخم مرغو فقط بخوریم نمیشه با زردیش بخوریم؟

عزیزم زرده کلسترول رو بالا میبره....

حالا هر از گاهی میشه زرده هم خورد نهایت روزی یکی یا یه روز در میون یکی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستاى خوبم  چند وقتى نبودم  راستى من نسل اميد رفتم دختر گفتن هفته ١٢ اين هفته ١٩ه ...

عزیز دلم خدا گل پسرتو حفظ کنه....

ایشالله دومادیشو و بابا شدنشو ببینی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جانم خوبى  بچه هاى گلت خوبن  چند وقتى نبودم كى ها باردار شدند 😍

عزیزم فدات خوبیم....

والا مامان زیاد داشتیم....

حضور ذهن ندارم.....

فقط یه خبر خیلی خیلی خیلی خوب بدم.....

روشانیلو جون دخترشو به سلامت بغل کرد.....

فک کنم ١١و٣دهم بود مشاور بهم گفت خوبه حالا نمیدونم خوبه واقعا ی ن؟؟؟

عزیزم سه و یازده صدم؟

یا یازده و سه دهم؟

به هر حال هر دو خوبن....

صد در صد همینطوره عزیزم.الکی به خودت استرس ندیا.نی نیت جاش خوب خوبه😍

خاکستری دوست گلم

کلا به من گفتن پن رو90 درجه زد بهتره حالا از انوسیلین گرفته تا هر دارویی

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم سه و یازده صدم؟ یا یازده و سه دهم؟ به هر حال هر دو خوبن....

ن ابجی یازده و سه دهم البته همش فک میکنم اشتباه شده چون روزی ک دکتر پرسید چند روزه پاک شدی دقیق یادم نبود همش میگم شاید جواب اشتباه شده چون اینم رنج نرمالش تاده و خـورده ای بود

22مهر پریودم  8آبان انتقال 12آذر سونو شکمی ..گفت 5هفته .. ولی با حساب پریود .میشم 7هفته .. ...

عزیزم خوب تو هفت هفته بودی ولی خوب سونوت شکمی بوده.....

میدونی که سن بارداری چطور حساب میشه؟

مثلا قد رو اندازه میزنه بر اساس اندازه های استاندارد میگن فلان هفتس.....

یعنی یه خطا تو اندازه میتونه یه هفته بالا پایین کنه....

حتما همینطوره عزیزم. اتفاقا منم به شوهرم گفتم میدونستم بار چهارم میشه و به دلم افتاده بود. مطمئن باش ...

واقعا با انرژی مثبت وامید همه چی درست میشه خداکنه بتونم تا تهش همینطوری بمونم.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

تورک_آنا#  

و بقیه دوستان

من حدود سه ماه رژیم میگیرم (از 86به73 رسیدم )یعنی رفتم طب سنتی گفت طبعم سردو تر هست و خیلی چیزا رو منع کرد برام از جمله لبنیات و ماهی و.....

راهنمایی کنید که به نظرتون رو تخمک  اثر نمیزاره؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
بچه ها سلام، من امروز روز 23 پری هستم، رفتم توالت دیدم ازم داره قطره های قهوه ای میکنه در حد 10قطره ...

عزیزم یا تغییرات هورمونیه یا شاید به لطف خدا لانه گزینیه....

بچه ها سلام، من امروز روز 23 پری هستم، رفتم توالت دیدم ازم داره قطره های قهوه ای میکنه در حد 10قطره ...

سردیجات چی اخیرا زیاد نخوردی؟

خب تو صفحه 740هستن میشه ببسنین کیو میگم ببینین یادتون هشت چی شد

عزیزم شادیو که گفتم میشناسم.....

فقط گفتم اخیرا سر نمیزنه فقط میدونم یه سری انتقال منفی داشت بازم دنبال درمان و بررسیهای بیشتر بود.....

یعنی تونسته بودن از همسرش نمونه بگیرن و جنین تشکیل بدن....

هنوز آزمایش ندادم  راستش چون هر دفعه راحت باردار شدم اصلا به فکرش نیافتادم  ولی الان می ...

فدات عزیزم.....

من خیلی مدیون دعای شما دوستانم....

فرشته هامو از دعای دوستان دارم.....

هر کاری کنم کمه.....

ایشالله یکی دو تا داداشی گل به دخترت ملحق میشن...

میشه دوستان مراحل انجام کار از آزمایش( چه آزمایش هایی* ، عکس رنگی ، و دارو و .... رو از شروع پرونده ...

خوب ویزیت اول یه چکاپ برا هر دوتون، سونو و پاپسمیر برا خودت، آز اسپرم همسرت.....

بعد آزهای هورمونی روز دوم پری، سونوی روز ۸ تا ۱۱، عکس رنگی روز ۸ تا ۱۱.....

میتونی ویزیت اول رو جوری تنظیم کنی یا روز دوم سوم پری باشه که آزاهای هورمونیم بدین یا ۸ تا ۱۱ باشه که سونو و عکس رنگیم حل کنین.....