2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
سلام خانمها کسی میدونه آمپول ستروتاید که روزهای اخر سیکل میکرو میدن واسه چیه؟؟ بهتره چ موقع تزریق بش ...

عزیزم برا مهاره....

اگه اشتباه نکنم جلوی تحریک بیشترو میگیره و فرصت میده فولیهای تحریک شده بزرگ بشن.....

عزیزم نرمش اینه مهار ۸ تا ۱۰ صبح و تحریک ۴ تا ۶ عصر باشه....

من چون تحریکهارو ۸ شب میزدم دکترم میگفت آمپول صبحتو هم دو ساعت شیفت بده....

ستروتایدمو ۱۲ طهر میزدم.....

شمام میتونی چون تحریک هارو ۳ میزنی اینم ۷ صبح بزنی اگه خیلی رو فاصله زمانیشون حساسی..

بازم از دکترت بپرس....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم وهله اول + اندیشی و دوری از استرس و.... آب زیاد بخور خصوصا که استرادیولم شروع میکنی... کلا و ...

آنا جون حتما باید سفیده تخم مرغو فقط بخوریم نمیشه با زردیش بخوریم؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
ممنونم مهربون  خيلي نگرانم از همه بدتر اينكه نميدونم چرا توي اين مسير هي سنگ جلوي پام ميفته&nb ...

عزبزم نگران نباش....

شرایطتون همچینم بد نیست....

صفحه اول برو ببین من با چه شرایطی جواب گرفتم تازه بعدشم برا بار دوم در کمال ناباوری طبیعی باردار شدم...

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام دوستاى خوبم 

چند وقتى نبودم 

راستى من نسل اميد رفتم دختر گفتن هفته ١٢

اين هفته ١٩هفته گيم رفتم رستاك گفتن پسره 

حتى دكتر طهماسب پور سونو نسل اميد را ديد گفت در اونجا هم معلومه پسره 

توصيه من مى خوايد جاى در تهران بريد رستاك بريد 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
سلام دوستاى خوبم  چند وقتى نبودم  راستى من نسل اميد رفتم دختر گفتن هفته ١٢ اين هفته ١٩ه ...

سلام بانو 

خيلى به فكرت بودم  يادمه گفته بودى بهت گفتن دختره

خيلى وقته نبودى دلم برات تنگ شده بود

ايشالا سلامت باشه و بقيه دوران بارداريتو به بهترين شكل بگذرونى و پسر گلتو به سلامتى و خوشى تو آغوشت بگيرى🙏🏼🌸

سلام بانو  خيلى به فكرت بودم  يادمه گفته بودى بهت گفتن دختره خيلى وقته نبودى دلم برات تن ...

هانا جانم 

باردارى

خدايا شكرت 

الهى 

باورم نمى شه

طبيعى باردار شدى يا  اى وى اف كردى؟

مبارك باشه عزيزم 

😍😍😍

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
هانا جانم  باردارى خدايا شكرت  الهى  باورم نمى شه   طبيعى باردار شدى يا&nb ...

آره عزيزم مرسى عزيزدلم😘💕امروز رفتم تو ٨ هفته😍😍

ميكرو كردم بار سوم خدارو شكر مثبت شد🙏🏼🌸

اما تيكرو فرضى گذاشتم هنوز جنسيت معلوم نيست

هاناجون فقط گونال بود داروي شما طي سيكل؟

من اول ال دى داشتم از وسطهاش دكاپتيل داشتم حتى ال دى تموم شد همچنان دكاپتيل داشتم 

بعد پريود شدم و سونو شدم كه گونال پن شبى ٢٢٥ واحد بايد مى زدم از روز دوم پريودم تا روز دوازدهم 

اما همچنان همراه گونال اف دكاپتيل هم مى زدم شبى يكى

روز ١٣ ام پريود هم آمپول اويترال براى آزاد شدن فوليكولارو زدم و ٣٦ ساعت بعدش هم پانكچر شدم

اين بود كل داروهاى من براى سيكل ميكرو