2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046488 بازدید | 684516 پست
دفع میشن عزیزم، فقط کیسه اب گرم رو بزار، بعد اتمام پریودی یه سونو بده که خیالت راحت باشه، چون منم بع ...

باشه عزیزم

مرسی از راهنماییت ❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
هانا از کی اسپرین رو شروع کردی؟ از چقدر قبل از تخمک کشی؟ از چقدر قبل از انتقال؟ 

هانا جون تازه شروع کرده بعد + شدن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام..امروز۷ انتقالم هست.جنینام بلاست هستن..دکتر برام لیزر هچینگ انجام داد..ممکنه ازمایشم منفی دربیا ...

عزیزم به جاش بپرس کسی با هچینگ + بوده؟

چرا از الفاظ با انرژی + استفاده نمیکنی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی قبل پانکچر نخوردی؟! 

پس تازه بعد قلب قراره بخوره من فکر کردم بعد + شروع شد....

دکتر بعدانتقال برام امپول پی دی کسان و پروژسترون و شیاف اندومترین نوشت..ولی پروژسترونها رو هر سه روز ...

نگران نباش این چیزا طبیعیه....

لک چه عرض کنم خونریزیم ببینی نباید هول کنی....

خیلیا با خونریزیم زایمانای موفق داشتن....

هاانا# ‍جان برو خدا رو شکر کن که جدای از استرس قبل و بعد بارداری،،،از استرسی که دکترا و مراکز میدن دوری و در امان

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
@تورک_آنا   جان ،من سیکل انتقالم به خاطر فشار بالا که استرادیول مصرف میکردم کنسول شد ،بعد از ا ...

والا من خودمم یه مدت کوتاه اواخر بارداریم فشار بالا رو تجربه کردم....

نمیدونم فشار و این گرمی که گفتی به هم ربط دارن یا نه....

با دکترت مطرح کن شایدم به تغییرات هورمونیت ربط داشته باشه.....

عزیزم ثمین دنبال درمان بود دیگه خبری نداده.... روشانیلو جونم به لطف خدا دخترشو سالم بغل کرد.....

ای خداااااا،،،الهی شکر،،،،،وای بغض کردم،،،،چقدر اذیت شد روشا بنده خدا،،، چقدر خدا بزرگه،،،،،همیشه خوش خبر باشی عزیزم😍😍😍😍

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
عزیزم من تاالان موسسه نوید،رویان وابن سینا انتقال داشتم،سومین انتقالم توموسسه نوید توسال۹۲انتقال دوم ...

عزیزم این روش دو مرحله ای شانس رو بالا میبره ولی اگه موانع دیگه ای باشه اونام باید از سر راه برن کنار....

ایشالله این دفعه همه چی خوب پیش میره و نامانی....

جاي خلوت از كجا پيدا كنم اخه؟ صارم خلوته؟ پورمطرود خلوته؟

صارم اره تقریبا خلوته.نوبت دهیشون اینترنتیه..ولی پورمطرود اخلاقش زیاد تعریفی نداره.اصلا امید الکی نمیده .اینش بده..علم پزشکیش خوبه مثلا بیماراش ازشهرهای مختلف مثل گرگان واهوازو  یزد و همدان با یه بار انتقال باردار شده بودن ولی از نظر روحی اصلا به ادم کمک نمیکنه..ولی چون من از اول رفتم پیشش دیگه عوض نکردم.وسوسه شدم برم طرازی و وقتم گرفتم.ولی بازم پشیمون شدم..از شلوغی بیزارم...خلاصه به خاطر همین رک بودنش شاید اذیت بشی باهاش ..محیا جان توکل کن به خدا و با همین دکترت ادامه بده.انشاالله چندروز اینده خبرخوش بارداریتو بدی بهمون...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
قربونت گلم همه چی خوب بود تخمدانها نرمال و کیستی نبود ! قرار شده جمعه دوباره سونو بشم گفتن هفته ی&n ...

خداروشكر عزيزم🙏🏼🌸

الهى كه بهترين روزهاتو به زودى زود در پيش داشته باشى و دلت پر از آرامش بشه😘💕

ای واااای.من خنگ یادم رفت که باید بین دو انگشت‌بگیریم پوست شکمو هزار بار اینجا خوندما.باز یادم نبود ...

نه بابا بد نیست نهایت درد میگیره یا کبود میشه....

اثرشو میکنه و مهم هم همینه....

هانا نگو که دلم خونه از دستشون. اینقدر هم طلبکارن که اگه یه چیزی بگی قورتت میدن ففط خدا خودش منو از ...

حق دارى هر چى بگى

الهى كه به زودى زود كارت با اين مركز تموم مى شه و براى بقيه دوران بارداريت هيچ نيازى بهشون نداشته باشى🙏🏼🌸💕

بچه ها وقتی داریم امپولای تحریک تخمدان میزنیم گرم کردن شکم و ماساژ دادن با روغن سیاهدونه بده؟؟؟

بهتره ریسک نکنی....

به جای گرم کردنم با شال پشم ببند اما نه سفت شل باشه که به شکمت فشار نیاد....

والا چی بگم؟ هر چیزی ممکنه.... بارداریت ادامه دار نبوده ببینی ختم به خیر میشه یا نه؟

پس دکتر برام نوشته انجام میدم جوابش چقدر طول می کشه آماده بشه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏