2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046544 بازدید | 684524 پست
خدا رو شکر در حال حاضر خونریزیم خیلی کمه.... امشب درد پریودی دارم طوری که میگم الان از جام بلند شم خ ...

عزیزم منم سر دخترم که باردار بودم زمان پریود که می رسید درد پریودم وحشتناک داشتم همش فکر میکردم پریود شدم ولی الان دخترم 10سالشه نگران نباش . راستی من سر نماز برات خیلی دعا  کردم این چندروزه انشالله همه چیز خوب باشه برات     

هانا از کی اسپرین رو شروع کردی؟ از چقدر قبل از تخمک کشی؟ از چقدر قبل از انتقال؟ 

عزيزم از فردا بايد شروع كنم كه مى شه دقيقا از ٨ هفتگى 

٥شنبه پيش كه سونو شدم ساك و ضربان قلب رو ديدن و اندازه گرفتن

گفتن كه بايد دقيقا از ٨ هفتگى روزى يكى دُز ٨٠ شروع كنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا رو شکر در حال حاضر خونریزیم خیلی کمه.... امشب درد پریودی دارم طوری که میگم الان از جام بلند شم خ ...

خداروشكر🙏🏼🌸🌸دلم برات روشنه ايشالا ١٧ام دلت پر از آرامش مى شه عزيزدلم💕🌸

دکتر بعدانتقال برام امپول پی دی کسان و پروژسترون و شیاف اندومترین نوشت..ولی پروژسترونها رو هر سه روزی  دوتا میزنم...امشب شیاف استفاده کردم ی لکه با لوله اش اومد بیرون نمیدونم خودمو زخم کردم یا لکه از داخل رحمم اومد

لكه صورتي ميبينم از ديشب هر بار كه ميرم دسشويي

بانو فك ميكنم طبق تجربه اي كه اينجا از بچه ها ديديم ديگه بايد متوجه شده باشيم كه لك و خونريزي چيزايي نيس كه لزوما به سلامت يا مشكل بارداري ارتباطي داشته باشه، اي بسا نيني هايي كه با خونريزي هاي شديد سالم و سلامت سر جاشون بودن و يا مسائلي كه بدون كوچكترين لك بيني منجر به اتفاقاتي شده، برا همين اصلا براي لك خودتو دچار اضطراب و تشويش نكن فقط به دكترت بگو دارو بده

...

@تورک_آنا   جان ،من سیکل انتقالم به خاطر فشار بالا که استرادیول مصرف میکردم کنسول شد ،بعد از اون مه فشارمو طبق دستور دکتر قلب و عروق کنترل کردم ،بدنم خیلی داغ میکنه و شبها بدنم خیس میشه میخواستم بدونم دلیلیشو؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
عزیزم مطمئنم موفق میشی من هم از سری قبل به دلم افتاده بود که دفعه چهارم میشه. شما هم که به عدد هفت ب ...

فدات عزیزم،خدا دردونتو برات حفظ کنه،واقعاتمام اتفاقای خوب زندگیم به نوعی باعدد ۷ارتباط داشته،روز عروسیم،تولدم،سن مادرم موقع تولدم همه به عدد ۷ربط داشتن،ان شاء الله که حس خوبم به این عدد ادامه دارباشه.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
گلم دکترت کی بوده تا الان؟ کاشکی این سری انتقال دو مرحله ای بدی

عزیزم من تاالان موسسه نوید،رویان وابن سینا انتقال داشتم،سومین انتقالم توموسسه نوید توسال۹۲انتقال دومرحله ای بود(فکرکنم نوید اولین جایی بود که این کاروانجام میداد چون بعداکه رفتم  رویان توسال۹۴ تازه به صورت آزمایشی این روشو انجام میدادن)

برای من این روش نتیجه نداشت،امیدوارم برای بقیه نتیجه بخش باشه.

الان تحت نظر کدوم موسسه میخوای این انتقال رو انجام بدی؟ 

جنینام ابن سیناهستن،همونجا ادامه میدم،راستش به این نتیجه رسیدم مهمترین عامل شکستم استرس بوده میخوام تو این زمانی که تاانتقالم دارم رواین زمینه کارکنم وتاجایی که بتونم به این پروسه ونوع درمان اصلافکرنکنم وهمه چی روبسپارم به خدا هرچی خودش صلاح بدونه برام رقم میزنه.

جنینام ابن سیناهستن،همونجا ادامه میدم،راستش به این نتیجه رسیدم مهمترین عامل شکستم استرس بوده میخوام ...

گلم کاربر هانا دو تا انتقال منفی داشت گفت این سری قبل انتقال کیسه ی اب گرم رو شکم و رحمم گذاشتم، و این سزی مثبت شد، خواست خدا همیشه در وهله اول هست، این سری کیسه اب گرم هم بزار