2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046558 بازدید | 684528 پست
همه ازمایش سلفری رو میفرستن خارج؟ اولین باره میشنوم

بله من ازمایشگاه دنا دادم میفرستن آلمان گفتن که جوابش اخر آذر میاد این جدا از ازمایشای غربالگری هستش 

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم
عزیزم شما برو ازصفحات اول تاپیک بخون اطلاعات خیلی از دوستان و روند درمانیشون ثبت شده

ممنون از پيشنهادت خوندن بلدم 

منظورم آمارگيري بود كه البته خيلي زمانبره و زحمت زيادي داره 

بازم از همه دوستاني كه اطلاعاتشونو اينجا به اشتراك ميگذارند تشكر ميكنم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسى عزيزم از توضيحات🌸💕 اما من از زمان باردارى ديگه B6 نمى خورم و B12 نمى زنم  اينا هم اصلا ...

فقط عزیزم ممکنه آسپرین معده تو اذیت کنه....

اگه دیدی نمیتونی جایگزین میکنی هپارینو.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

نزنید منو هااااااا

برا خارش عنبر نسا دود کردم......اثر منفی که نداره؟؟؟؟؟؟؟؟من هستم یه دنیا سوال🤔😎😘😘😘😘😘

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام آنا جون خوبی ... خسته نباشی دلاور ..چیکار میکنی با وروجکهات .خدا نگهدارشون باشه .. من هفته ...

عزیزم خوب مگه بتای لاله جون ۵۱ نبود؟

خوب دو تا از گل پسرای لاله جون بتای صد میشه....

پس میبینی بخواد بشه میشه.....

در مورد سونوتم از سونوی شکمی چه انتظاری داری؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا خیلی خوشمزه حرف میزنی😄 مامان یخ کرده 😂

فدات از خوشمزگی خودتونه مامان دوبله جیگرررررر طلا....

عزیزم اگه هر کدوم از ما مطمئن بودیم واسه خودمون دوبله انجام میدادیم..... تغذیه یه روش آزمون و خطاست ...

برا همینه من میگم تقلید ممنوع!!!!!!

ما همه مون خاصیم.....

نظیر نداریم.....

هر چی باشه مامانای نازدار زاییم پس همه چیزمون خاصه!!!!

آره عزیزم همون میکرو بهتره برات با شرایطی ک داری.شاید لوله رو باز کنی و باز نتیجه نگیری و مجبور شی م ...

انشأالله انشاالله 🙏🙏🙏واقعا کاشکی همون شش سال شش میرفتم میکرو کاش همون موقع یه دکتر خوب پیدا میکردم که اینقدر الکی داروهای هورمونی نمیخوردم بعضی دکترا فقط دنبال پولن وقت ما و همه چی ...فقط هدر میدن نمی دونم شاید خواست خدا نبود تا حالا. ممنون از راهنماییتون نیوا جون انشأالله که خدا پشت وپناه هممون باشه دل هممون شاد بشه 😍😍🙏🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
دوستان شماهايي كه اينقدر در نهايت مهربوني و سخاوت اطلاعاتتون رو براي ديگران مينويسيد كاش يك سيستم ام ...

انا جون توي صفحات اول يك جمع بندي كرده تا جايي كه تونسته.ميتونم كمكت كنه.

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
برا همینه من میگم تقلید ممنوع!!!!!! ما همه مون خاصیم..... نظیر نداریم..... هر چی باشه مامانای ناز ...

😂😂😂😂ما خيلي خفنيم😂

عزيزم من الان وسط هفته پنج هستم.لك صورتي ديدم از ديشب.ولي پيوسته نه،ميرم دسشويي دستمال ميزارم ترشح ص ...

عزیزم نگران نباش همه چی داره خوب پیش میره....

مال من از صورتی و قهوه ای گذشت رسما خونریزی بود کف دستم پر خون قرمز و تازه شد....

سلام به همه،من تازه عضو شدم،یه سال هست که اقدام کردم برای بارداری،حدود یک ماه و نیمه میرم رویان برای انجام تست و آزمایشها،دیروز تموم آزمایشهام تموم شد،متاسفانه تعداد و تحرک و مورفولوژی همسرم مشکل داره،سونو براش انجام دادن گفتن واریکوسل هم داره ولی به دلیل کوچیک بودن بیضه هاش عمل واریکوسا موثر نیست،دیروز گفتن باید میکرو انجام بدم،حالم خیلی بده،خصوصا که شنیدم بار اول ممکنه جواب نده و مجبور بشم چند بار این پروسه رو تکرار کنم

بچه ها من خوندم تو نت كه اين لكه هاي صورتي ميتونه بخاطر شياف پروژسترون باشه.من الان يك ماه بيشتره كه دارم روزي سه تا شياف ميذارم.نوشته بود ميتونه ديواره گردنه رحم رو ملتهب كنه و مويرگ هارو پاره كنه.ايشالله كه همينه😁ديگه توكل بخدا.ايشالله كه بيشتر نشه

عزیزم نگران نباش همه چی داره خوب پیش میره.... مال من از صورتی و قهوه ای گذشت رسما خونریزی بود کف دس ...

مرسي انا جون كه مهربانانه جواب سوالامونو ميدي