2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست

سلام خانمها کسی میدونه آمپول ستروتاید که روزهای اخر سیکل میکرو میدن واسه چیه؟؟ بهتره چ موقع تزریق بشه؟؟ امپولهامو ساعت سه میزدم اینو کی باید تزریق کنم؟

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جون توي صفحات اول يك جمع بندي كرده تا جايي كه تونسته.ميتونم كمكت كنه.

ممنونم مهربون 

خيلي نگرانم از همه بدتر اينكه نميدونم چرا توي اين مسير هي سنگ جلوي پام ميفته 

مجبور شدم مرداد ماه عمل رحم كنم بخاطر فيبروم فكر كردم ديگه مسيرهموار شده ولي يك توده توي سينم ديدن كه گفتن بايد خارج بشه قبل از ivf و اونم شنبه درآوردن و منتظر جواب پاتوبيولوژيم 

شوهرمم آزمايش داده موفولوژي 2.5% و گريد a  حدود 2% و گريد b  هم 18% 

تنها نقطه مثبت قضيه بالا بودن نسبي ذخريه تخمدانمه كه با اينهمه سنگي كه جلوي پامون ميفته ميترسم اينم با گذشت زمان سقوط كنه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ممنونم مهربون  خيلي نگرانم از همه بدتر اينكه نميدونم چرا توي اين مسير هي سنگ جلوي پام ميفته&nb ...

عزيزم ايشاللع كه خيره.شايد قراره خودت طبيعي باردار شي.منم قبل اي وي اف اول پليپ عمل كردم توي مرداد ماه.خداروشكر كه اول تست سينه انجام دادي.چون توي سيكل اي وي اف توي مرحله پانكچر استراديول بالا ميره.بعد از اون هم در زمان انتقال بايد تا حدود دو ماه استراديول مصرف كني.من خودم فيبروكيستيك بودم خيلي ميترسيدم.با دكتر جراح هم مشورت كردم و سيكل رو شروع كردم.خداروشكر كه دكترت با دقت همه چيز روزير نظر داره و كنترل ميكنه

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
مرسی عزیزم  ببخشید قبل انتقال خراش و prp   یا کار خاصی کردین؟؟ الان دوقلو دارین؟؟  ...

نه قبل انتقال مرکز هیچ‌ کاری برای من نکرد. فقط خودم شبا با روغن سیاهدونه زیر دلم رو‌ چرب میکردم و تا صبح کیسه آبگرم میذاشتم.

سونو گرافی دو تا ساک دید. یکی با جنین یکی بدون جنین. اما دو روز بعد سونو خونریزی و درد زیادی داشتم . حالا نمیدونم چیزی مونده یا نه. فعلا که ادای حامله ها رو در میارم تا بعدا ببینم چه بلایی سرم اومده

لطفا اگه کسی میدونه که باید چه کار کنم و چه چیزایی برام خوبه بهم بگه،دکتر فعلا قرص استرادیول والرات ...

این آمپول مانع از آزاد شدن تخمکها میشه دکتر من همیشه میگه بین ساعت 8-10 زده شه

نه قبل انتقال مرکز هیچ‌ کاری برای من نکرد. فقط خودم شبا با روغن سیاهدونه زیر دلم رو‌ چرب میکردم و تا ...

انشاالله که چیزی نبوده و دو تا نی نی ات سالم و سلامت آن 

بهترین ها رو برات آرزو می کنم 

امیدوارم دوران بارداری و زایمان خوبی داشته باشی.

نه تو بیمارستان که رفتم آمپول آخری برای تخمک گذاری رو بزنم

عزيزم اون آمپولا رو واس اقدام معمولي هم ميدن، اون از كجا ميخواد بفهمه كه لزوما برا ميكرو ميزني شما

...
پس الان کلی نی نی فریز هم داری ، مامان ۱۲ قلوهایی پس

کاش اینطوری بود.... اما مرکز من همه رو حروم میکنه. من فقط دو بسته جنین دارم که یکیش استفاده شد. هر چی پرسیدم هر بسته چند تا جنین داره جواب نمیدن. برای من سه تا جنین انتقال دادن. روز عمل ازشون پرسیدم از این بسته جنینی موند که دوباره فریز بشن. گفت ما هر بسته رو ذوب کنیم دوباره فریز نمیکنیم

کاش اینطوری بود.... اما مرکز من همه رو حروم میکنه. من فقط دو بسته جنین دارم که یکیش استفاده شد. هر چ ...

چقدر واقعا احمق آن 

جون و پول و وقت مردم براشون اصلا مهم نیست 

جنین ها رو حیف می کنن

خوب تعداد هر بسته رو کمتر کنن

نازنين جون نميدونم از شما پرسيدم يا نه كه انتقال چندمتون بود و نينيا گريدشون چي بود؟

عزیزم انتقال دوم بود گرید جنین ها رو نمی دونم یعنی نپرسیدم 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
عزیزم خوب تو آز مینویسن بالای ۴ خوبه اما در کل برا طبیعی این اعداد پایینن و شانس میشه در حد معجزه... ...

سلام میگم‌من اشتباه کردم ها تو آز نوشته ۳۲ 😂🤣😁  از رنج ۲۰ به بالا هم زده طبیعی ۴ که خیلی کم بود نمیدونم اونو از کجا اوردم من