2777
2789

از این سبزا رنگش مث تینت میمونه ولی می ترسم میگم معلوم نیس کجا درست شده بهداشتی هست یا نه خلاصه هم دوس دارم هم می ترسم چیکار کنم

از بهار تقویم می ماند از من استخوانهایی که تو را دوست داشت❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خودت میگی از مترو خریدی مترو ک نمیره برات  از برند های معتبر انگلستان و فقانسه نمیاره 🤣

مردها توتاپیکم نیان مردها درخواست ندن مردا بام حرف نزنن مردها پست هامو لایک نکنن

رژ مکه ای رژ مکه ایه دیگه این ادها چیه اخه

از کجا معلوم اینا مال مکه اس یهو تو زیرزمینی چیزی ساختن

از بهار تقویم می ماند از من استخوانهایی که تو را دوست داشت❤

لب جایی که حساسه هم چون مویرگ خونی زیاد داره و هم هرچی بزنید روی لبتون مقداریش هم از طریق دهان وارد بدنتون میشه پس از لوازم مرغوب استفاده کنید نه از این جور چیزا که معلوم نیست موادش چیه و پر از سربه 

هیج وقت هیچی نمیخزم تو مترو ولی اینو وسوسه شدممم

کدوم خطی بیام دعوات کنم 😂

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند