2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046599 بازدید | 684531 پست
خوب چند باری سونو میشی.... ضخامت که مطلوب شد چند روز قبل انتقالت پروژسترونت شروع میشه بعدشم که انتق ...

سلام آنا جون خوبی ...

خسته نباشی دلاور ..چیکار میکنی با وروجکهات .خدا نگهدارشون باشه ..

من هفته پیش به حساب خودم پنج هفته بودم .رفتم سونو واژینال گفت یه ساک خوب هست .نپرسیدیم چند هفته اس اونم نگفت ..

امروز به حساب پریودم شدم7هفته و یک روز ..

سونو شکمی رفتم ..امروز

گفت پنج هفته داری ...

دو ساک جدا دیده شد ...هفته بعد بیا برای قلب ..

چرا قلب دیده نشد ..من خیلی نگرانم ..

اخه همه دوستان اینجا با من چند روز فرق دارن ..همه قلب رو دیدن ..😢😢😢😢

نکنه خداناکرده ....

اخه بتای من 374بود که گفتم میشه با این بتا دو قلو بشه .

گفتی احتمال همه چی هست ..

اولن باورم نمیشه با این بتا دو قلو شده .خوشحالم ..

ولی برای قلب خیلی خیلی نگرانم ..چیکار کنم ...

لک ندارم قطع شد با اضافه کردن شیاف .

گفت کنار یکی از ساکها هماتوم هست ..

🔴🔴🔴🔴🔴🔴

تو رو خدا کسی میدونه بگه .خیلی استرس دارم .لطفا

مرسى عزيزم از توضيحات🌸💕 اما من از زمان باردارى ديگه B6 نمى خورم و B12 نمى زنم  اينا هم اصلا ...

منم هنوز معلوم نیست که بعد انتقال ب۶ و ب۱۲ رو داشته باشم یانه..هانا تو ۱۴ روز انتقال داشتی؟؟

آره هپارین از تمام آمپولای این مدلی قوی تره. عزیزم خدا خودتو جوجه ات و باباشوحفظ کنه🍃🍀☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آنا جون خوبی ... خسته نباشی دلاور ..چیکار میکنی با وروجکهات .خدا نگهدارشون باشه .. من هفته ...

عزیزم اولا مباررررکت باشه دوقلو ها❤

بعدشم با پریود حساب نکن که.. بر حسب انتقالت.. هیچم نگران نباش.. قلبشونم میزنه شک نکن🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
منم هنوز معلوم نیست که بعد انتقال ب۶ و ب۱۲ رو داشته باشم یانه..هانا تو ۱۴ روز انتقال داشتی؟؟ آره هپ ...

مرسى عزيزم🙏🏼🌸💕

اينا كه بهم تجويز نكردن اما خودم خوردم B6 و B12رو زدم

دليلى هم كه قطع كردم اين بود كه دُز B12 خيلى بالا بود ١٠٠٠ و ترسيدم ضرر داشته باشه

كلا تا روز جوابم ١ ماه مصرف كردمشون

سلام آنا جون خوبی ... خسته نباشی دلاور ..چیکار میکنی با وروجکهات .خدا نگهدارشون باشه .. من هفته ...

عزيزم نگران نباش براى من آنا جون گفتن چون سيكلم نچرال بود با توجه به تاريخ پريود درست در آمد

خودتو اصلا نگران نكن حتما سونو درست بوده ايشالا دفعه بعد قلبهاى جفتشونو مى بينى🙏🏼🌸💕خيلى مباركت باشه😍شاد باش و از اين روزات لذت ببر😘💕 

استرس به خودت راه نده كه از همه چى تو اين شرايط برات بدتره

عزیزم فکر می کنم چون سیکل شما لانگ هست برای شروع آسپرین زود باشه. آسپرین رو بعضی پزشکها از روز انتقا ...

ممنون عزیزم ،آخه دکتر من تا چیزی ازش نخوای نمیده منم اون روز یادم یادم رفت بهش بگم

کاش میشد یکی بگه بجز داروهای تقویتی چه مواد غذایی روی کیفیت تخمک اثر می زاره....؟؟؟🤔🤔🤔

عزیزم اگه هر کدوم از ما مطمئن بودیم واسه خودمون دوبله انجام میدادیم..... تغذیه یه روش آزمون و خطاست که هر کدوم از ما یه مدلیش رو‌ روی خودمون آزمایش کردیم

اونی که طبع سرد داشته خودشو گرم کرده اونی که گرم بوده تقویتی دارویی خورده...‌ یکی مثل آنا بار اول اشتباه کرده و سیاهدونه استفاده کرده یکی مثل من شانس آورده و سیاهدونه بهش کمک کرده

الان هر چی بهت بگیم ۵۰ : ۵۰ ریسک کردیم

سلام دوستاان.بالاخره منم اولین آمپولمو زدم! دیشب رفتم سونو گفت رحمت خوبه و کیست نداری خداروشکر.الان ...

منم اولین آمپول دور نافیم رو‌ که تزریق کردم خون اومد و جاش کبود شد.... کم کم یاد کرفتم

عزيزم من الان وسط هفته پنج هستم.لك صورتي ديدم از ديشب.ولي پيوسته نه،ميرم دسشويي دستمال ميزارم ترشح صورتي دارم.شما هم اينطور بودي؟دكتر شهر خودم گفت برو سونو واژينال ولي دكتر يزد بهم گفت نه چهل روز بعد انتقال برو سونو قلب،ولي اگر اون موقع هم قلب هنوز تشكيل نشده بود نگران نشو هنوز وقت هست.منم بتام پيايين بود روزهاي ١٣ و ١٥ و ١٧ به ترتيب ١٠٤ و ٣١٤ و ٨١٤ بود.

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
عزیزم تا جایی که من میدونم و شنیدم خارج رحمی فوق العاده درد داره و بتاهم زیاد زیاد بالا میره...  ...

عزيزم مرسي.توكل بخدا

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
بهار جون از كي ميفهمن خارج رحميه؟من الان هفته پنجم.دكترم گير داده بايد سونو شي ممكنه خارج رحمي باشه. ...

وای بانو..... مقاومت کن.... تن به سونو نده..... تا وقتی که لک باشه طبیعیه.... به نظر من اگر هم خونریزی داشتی تا وقتی درد نداشته باشی با استراحت بهتر میشی..... انشالله که کار به اونجا نمیکشه

فقط میدونم سونو تو هفته پایین اغلب دردسر میشه و باعث پشیمونی . به خاطر لک این کارو نکن