2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046594 بازدید | 684530 پست
من نیم ساعت پیش آخرین آمپول رو زدم کلی هم گریه کردم این همه مراقب بودم کسی داستان  میکرو ما رو ...

بیخیال بابا.منم اول واسم مهم بود ولی الان نه.مگه میخوایم گناه کنبم!؟الان اکثر زوج ها با دارو بچه دار میشن.ی چیز طبیعیه.

ان شالله ک همه مون جواب میگیریم ب زودی از شر این پروسه پراسترس راحت میشیم

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نیم ساعت پیش آخرین آمپول رو زدم کلی هم گریه کردم این همه مراقب بودم کسی داستان  میکرو ما رو ...

عزیزم دیگه کاریه که شده...هیچ فکرشو نکن.رو کیفیت تخمکات اثر بد میزاره استرس. 

گفتی نگو نمیگن.اگر هم گفتن و کسی ازت پرسید بزن زیرش.بگو نه.الکی گفتن.بگو یه بار امپول واسه اقدام طبیعی زدم..حرف دروردن..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
مرسی، دکتر شما قبل از شروع سیکل چک کرد؟

واسه من با شروع امپولام روز دوم پریود ازمایششو نوشت.گفت بالا باشه کنسله  .اورژانسی گرفتم جوابشو.هم پرولاکتین و هم تیروئیدمو 

انشالله که همه چی خوبه عزیزم..... روی پیشگویی های سونو شکمی خیلی حساب باز نکن. اجازه بده جنین ها بزر ...

رویا جون چیکار کنم خیلی میترسم ...اخه همه شماها قلب رو دبدید جز من ...

من چقدر بدشانسم ..

انگار خوشی و خنده به من نیومده ..

هنوز تو عالم برزخم .

قبلش میگفتم .خدایا کی میشه .کی ..

حالا میگم اصلان حامله هستم ..نیستم ...

انگار من از همتون بدشانس ترم 😭😭😭😭

تو رو خدا واسم دعا کن ...خیلی محتاجم .درک میکنی چی دارم الان میکشم ..

خدا نی نی هات رو واست نگه داره و سالم بیان بغلت عزیزم .

عیبی نداره خواهر، تحت هیچ شرایطی حتی با بدترین خبر به خودت استرس نده باید این چند هفته بی خیال بی خیال باشی اگه میخوای کیفیت تخمکت خوب باشه و نتیجه مثبت بگیری از این فکرها که واقعا ارزش غصه خوردن ندارن دوری کن

رویا جون چیکار کنم خیلی میترسم ...اخه همه شماها قلب رو دبدید جز من ... من چقدر بدشانسم .. انگار خو ...

عزیزم اینطور نگو ..باخودت داری چیکار میکنی؟؟!!الان باید بیشتر مراقب خودت باشی.خودت تنها نیستی که.دوتا الماس تو وجودته.هر استرسی که میگیری اول به اون دوتا الماس منتقل میشه...خواهرمنم ۶ هفته و یه روز رفت قلب نداشت جنین.هشت هفته و یه روز رفت قلب داشت خداروشکر..خیالت راحته راحت...برو حالشو ببر با دردونه هات..نبینم ناراحت باشی ها...

عزيزم من الان وسط هفته پنج هستم.لك صورتي ديدم از ديشب.ولي پيوسته نه،ميرم دسشويي دستمال ميزارم ترشح ص ...

اره من دستمال میکشیدم میومد .الان سونو گفت هماتوم داری ..من شیاف اضافه کردم .امپول پرژسترون زدم الان چند روز کلان قطع شده ..

به دکتر حتمان بگو امپول اضافه کنه برات .نگران نباش .هر چند نمیشه خیلی سخته ..

زود نرو  سونو چون مثل من استرسس هزار بار میشه ...بازم خودت هر چی صلاح میدونی ..

انشاالله که این دوران بی خطر و با ارامش طی کنی و سالم بیاد بغلت عزیزم .

اره تغییرات هورمونی هست باید کامل خون از بدنت دفع بشه تا مثل روز اولت بشی

باران جون ببخشید من بازم سوال میپرسم.میگم من زیاد درد ندارم.میگم نکنه کیستها از بین نرن و بمونن.من خیلی کیست داشتم تو سونوهایی که موقع بستری میگرفتن ازم..هیچ لخته هم نمیبینم زیاد..ممکنه به خاطر این کیستا جراحی لازم بشم؟؟

عزیزم اینطور نگو ..باخودت داری چیکار میکنی؟؟!!الان باید بیشتر مراقب خودت باشی.خودت تنها نیستی که.دوت ...

سارا جونم ..سخته ..گفتنش راحته ...

ممنونم با دلداریت عزیزم ..

بخدا هر بار اسمتون میبینم واست دعا میکنم .انشاالله که تو هم بهتر بشی و بحق پنج تن  هر چه زودتر مامان بشی دختر مهربون ..❤❤

واسم دعا کن .

عیبی نداره خواهر، تحت هیچ شرایطی حتی با بدترین خبر به خودت استرس نده باید این چند هفته بی خیال بی خی ...

نمیدونم والله الان هیچ  کس رو ندارم دو تا کلمه درد دل کنم  اونوقت مردم هم تا یه چیزی میفهمن دنبال سوژه هستن