2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046604 بازدید | 684531 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره من دستمال میکشیدم میومد .الان سونو گفت هماتوم داری ..من شیاف اضافه کردم .امپول پرژسترون زدم الان ...

برا شما هم صورتي بود عزيزم؟

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
اره عزیزم..دکتر خوبیه به ظاهر..یاسی هم با پورمطرود.ازمایش پرولاکتینش بالا بود.شروع نکردن سیکلو براش. ...

يأسي چرا سرخود رفت؟ يعني براي اون تو همون صارم روز دو امپول ها پرولاكتين ننوشته بودن؟ ميدوني من جايي رو ميخوام كه لازم نباشه خودم چيزيو يادآوري كنم

...
برا شما هم صورتي بود عزيزم؟

اولا رگه های قهو ه ای .بعد صورتی .اخراش قرمز شده بود که ترسیدم ..چون قرمز خطرناک .نه صورتی و قهو ه ای البته اونطور که شنیدم ..

انشاالله  که رفع میشه استراحت کن ..

اولا رگه های قهو ه ای .بعد صورتی .اخراش قرمز شده بود که ترسیدم ..چون قرمز خطرناک .نه صورتی و قهو ه ا ...

مرسي عزيزم.لطف كردي

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
انا جون دیشب پریود شدم.انگار که سوزن زدن به بادکنک.انقدر بدنم اروم شد ..خداروشکر تموم شد این مرحله ی ...

خداروشکر این خاله ات اومد   الان بدنت نفس میکشه  

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
يأسي چرا سرخود رفت؟ يعني براي اون تو همون صارم روز دو امپول ها پرولاكتين ننوشته بودن؟ ميدوني من جايي ...

نمیدونم چرا رفته بود.فکرکنم قبلا بالا بوده مثل شما.خاسته بوده خیالش راحت باشه رفته بود دیده بود بازم بالاست..قراربود سیکلش شروع شه کنسل کرد دکتر سیکلشو تا بیاد پایین پرولاکتین..یاسی وایمیستاد خودشون براش مینوشتن پرولاکتینو...

محیا باید جای خلوت پیش دکتری که سرش شلوغ نباشه بری..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
من نیم ساعت پیش آخرین آمپول رو زدم کلی هم گریه کردم این همه مراقب بودم کسی داستان  میکرو ما رو ...

عزیزم غصه نخور بذار هرچی میخوان بگن دهن مردم روهیچ وقت نمیشه بست انشالله به مراد دلت بزودی برسی🤲🌹

اره خداروشکر 😁😁  راستی رفتی سونو عزیزم؟

فعلا زیر پتو قایمم سرده😂بایداماده بشم هنوز صبحانه هم نخوردم😆 

الان ۷:۵۰ دقیقه هست ۹:۵۰دقیقه وقت دارم

به سلامتی و دل خوش  انشالله بارداری و زایمان خوبی داشته باشی   از اول تا الان چقدر طول ک ...

از اول چی؟ شروع درمان ناباروری منظورته؟

من اردیبهشت ۹۲ متوجه شدم به راحتی باردار نمیشم و درمان دارویی رو شروع کردم

دو بار کاندید آی یو آی  شدم که تخمدان ها زیاد تحریک شد کنسل کردن. بهمن ۹۴ با دارو باردار شدم که فروردین ۹۵ سقط شد. سال گذشته لاپراسکوپی کردم و کوتر انجام دادم. تیر ماه ۹۷ تخمک کشی کردم و ۷ آبان هم انتقال دادم

رویا جون چیکار کنم خیلی میترسم ...اخه همه شماها قلب رو دبدید جز من ... من چقدر بدشانسم .. انگار خو ...

ننه حواست باشه من اینجام گریه کنی به خدمتت میرسم😆عزیزم مثبت باش میدونم راحت بدست نیوردی و سختی کشیدی انشالله خوده خدا محافظ جوجه هات باشن گلم❤️🌹🤲🤲