2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046352 بازدید | 684509 پست
سلام  دکتر ال دی داده واسم ولی آسپرین ننوشت،کسایی که آسپرین داشتن چه دوزی بوده و چه ساعتی از ر ...

عزیزم فکر می کنم چون سیکل شما لانگ هست برای شروع آسپرین زود باشه. آسپرین رو بعضی پزشکها از روز انتقال شروع می کنن و بعضی پزشکا هم با شروع آخرین پریود. من یه بار رفته بودم پیش یه پزشک دیگه دیدم بیمارای اون اسپرین شروع کردن اما پزشک من بهم نداده بود خیلی ترسیدم بهش گفتم گفت می تونی از امروز شروع کنی اون روز روز نه سیکلم بود یعنی دقیقا یه هفته قبل از مرحله اول انتقالم. با این حال استرس داشتم که نکنه بد باشه که از وسط شروع کردم و... برای همین  این رو از یکی از ماماهای رویان پرسیدم گفت ما معمولا وقتی قرص استرادیول والرات رو سه تا در روز می کنیم اسپرین شروع می کنیم. که برای منم همون موقع ها بود

وای نهههههه ، چرا آخه ، من اولین انتقالمه و واقعا صفر کیلومتر هستم

ایشالله صفر کیلومت میمونی و با همین اطلاعاتت مامان میشی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منفی شدم 😞

عزیزم غصه نخوری هاااا 🌹

خودت دختر قوی هستی و خوب میدونی که زندگی صبر نمیکنه ⏯گریه زاری ما تموم بشه یا افسردگی ما خوب بشه بعد شروع کنه دوباره زمان رو play▶ کنه 

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی

چه بهتر که با حال خوب بگذره

بچه فقط یه قسمت کوچیک از کلِ خوشی دنیاست

برات آرزو میکنم کل خوشی های دنیا رو یکجا داشته باشی و به زودی ازت خبرهای خوب بشنوم دوستم.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
کارگر ی سری سرم داد کشید ازش بدم میاد شما برو اگه با خز علی وقت داد منم بعد پانکچرم برم دنبالش

واچرا مگه پاچه گيرن

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
منفی شدم 😞

عزیزم ایشالا دفعه بعدی جبران بشه برات.🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

سلام به همه دوستان

كسى هست بين شماها كه آزمايش ليدن فاكتورش  پايين تر از حد آزمايشگاه و جزء هتروزيگوت باشه

به خاطر اين مساله بهم آسپرين ٨٠ ميلى گرم دادن كه بايد روزى يكى از فردا شروع كنم

مى خواستم بدونم كسى هست كه مثل من بوده باشه؟؟و تجربه اى داشته باشه كه بتونه بهم كمك كنه

ممنون🙏🏼🌸

عزیزم پری شدم دیروز . رفتم برا انتقال برام استرادیول و اکویین و انوکسا دادش ولی برام سوپرفرکت ندادش ...

عزیزم تا جایی که میدونم سوپر فکت مثل دیفرلین و میکرولینه... و سیکل قبل انتقال میدن.. مثلا من این سیکل زدم پریود شم استرادیول شرو میشه و انتقال...

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
منون عزیزم از اینکه با تمام دل برای همه عزیزان وقت میذاری . امیدوارم سایه پر مهرت بالای سر فرشته هات ...

الهی دورت بگردم.من منتظر خبر بتات بودم...خوشحالم که خودتو پیدا کردی.هیچی مهمتر از ارامش و روحیه ی خودت نیست.عزیزدلم امیدوارم وقتی حتی یه درصد هم تو فکرش نیستی خدا‌سوپرایزت کنه و مثل آنا جون و خیلیای دیگه طعم معجزه رو بچشی.وقتی حالت خوب خوب باشه همه چیز خودش جور میشه.من شک ندارم تو به خواسته هات میرسی 😘💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام به همگی  دوستان دیروز رفتم ان تی   خدارو شکر سونو خوب بود اماطول سرویکسم 31 برا ...

خدا رو شكر عزيزم، سرويكس واژينال اندازه زد يا شكمي؟ من واژينال ٣٢ بود ولي دكتر گفت اوكي هست، يه دوست ديگمون تو تاپيك اهواز ٣٢ بود و دكترش سركلاژش كرد، ببين دكتر نظرش چيه!

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
اگه اشکال نداره میتونم بپرسم نی نیا جنسیتشون چیه؟؟🍃🍀☘

چه اشکالی داره عزیزم دختر و پسر شدن انشالله که به زودی زود قسمت خودت یه دوقلو خوشگل بشه 🙏🌹

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
فداتون بشم به خدا پستها رو به ترتیب میبینم اصلا پستتون رو اون زمان که میذارین نمیبینم که بخوام پارتی ...

عزیزدلم این چه حرفیه ؟انا جونم باورت نمیشه شما و این تاپیک یکی از اتفاقای خوب زندگیم هستین.نمیدونین چقد خوشحالم پیداتون کردم

بخدا اینجا شده خونه ی دومم.حتی گاهی اول!

این حرفو برای شوخی زدم که پارتی نداریم.من عاشق همین صبوری و حوصله و معرفت شمام که هیچی رو جا نمیندازین و حواستون به تک تک بچه ها هست.منم هیچوقت حتی ۱ صفحه رو از دست نمیدم.خداشاهده بعضی وقتا تو تاپیک خوابم میبره😂انقد که حرفا و اطلاعات اینجا برام مهمه هیچجا نیس.دشمنت شرمنده‌انا جونم‌تورو خدا اینجوری نگووووو.خدا تورو برای همسر و فرشته های نازنینت،خونوادت و همه ی ماااا حفظ کنه.تو بی شک فرشته ای😙خیلی دوستت داریممممم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

سلام به همه دوستای گلم

مبارک باشه مامانایه جدید  

امیدوارم مامانایی هم که منفی شدن هرچه زودتر نی نیشون بیاد پیششون

من امروز پانکچر شدم تو برگه عملم نوشته هفتا فولیکول

فکر کنم اوضاع خیلی مساعد نباشه  

فردا معلوم میشه اوضاع چطور بوده

ولی درد دارم زیر شکمم  

چکار کنم بهتر بشه؟

چه اشکالی داره عزیزم دختر و پسر شدن انشالله که به زودی زود قسمت خودت یه دوقلو خوشگل بشه 🙏🌹

اخ اخ فانتزی من دوقلوی دختر پسره😍😍😍ان شاالله به سلامتی بغلشون بگیری.برای همه ی منتظرا و من دعا کن مامان شدنو تجربه کنیم💚😗

بچه ها امروز چقدر من غرررر زدم ببخشید برای حالت تهوع چکار کنم؟

عزیزم من یه جا خوندم نوشته بود زنجبیل برای حالت تهوع خوبه.بازم بقیه که بیشتر تجربه دارن کمک کنن بهتره