2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046334 بازدید | 684509 پست
سلام به دوستاي عزيز تراز جونم بجه ها اگه خدا بخواد فردا ميرم براي سومين بار انتقال بدم لطفا برام د ...

ایشالا بسلامتی عزززیزم❤😍

مامان شدی رفت🍃🍀☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دو بار تو دو روز متفاوت انتقال میدن..... احتمالا چون دو روز متفاوته شانس انتخاب زمان درست انتقال با ...

چقدر خوب 👌👌🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
@تورک_آنا    آنا جون میدونم به ترتیب میای.. اما میشه سوال منو زیر سیبیلی رد کنی🙈🙈 بعداز ...

عزیزم شرمنده الان رسیدم....

برا راحتی خیالت میتونستی سونو بشی ولی وقتی گفتی درد نداری احتمالا مشکلی نیست....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم یعنی آخرین سونوت بوده جمعه؟ والا معمولا اگه سونوی آخر به ۱۷-۱۸ برسه زمان پانکچر تعیین میشه... ...

شنبه آخرین سونو بود آنا جون بهم دوتا دیگه منوتروپین داد بهم که اونارو شنبه و یکشنبه زدم چهارشنبه میرم برای پانکچر توکل به خدا دیگه هر چی خدا بخواد برام دعا کنید

خدا جونم شکرت...
انا جون به من الان نگاه كردم به دستور پزشك ديدم سه شنبه انتقال دارم و (٤شنبه و جمعه) امپول اچ سي جي ...

عزیزم از من هم همینطوری بود..

روز بعد از انتقال و سروز بعدش🤗

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
وای منم 😭 پارتی مارتی نداریم :))

فداتون بشم به خدا پستها رو به ترتیب میبینم اصلا پستتون رو اون زمان که میذارین نمیبینم که بخوام پارتی بازی کنم یا نه....

حتی پیغامهای خصوصی رو هم بعد خوندن این پستها جواب میدم چون همیشه اولویتم پستهای تاپیکه چون میتونه سوال یه نفر نباشه.....

مگه اینکه اینجا یکی پست بذاره عجله داره اگه اون پستشو زودتر ببینم پیغام خصوصیشو جواب میدم.....

به خدا شرمنده تونم اما برا اینکه فرقی بین دوستان قائل نشم به ترتیب میخونم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فیلم لقاح ندادن... فیلم هیسترو دادن. ایندفعه رفتم میپرسم..

احتمالا یادشون رفته یا روال کارشون فرق کرده....

عزیزم کاش لااقل نتیجه بگیریم بعضا هزینه کردن میارزه.... من خودم با اینکه ۱۴ برام زیاد بود اما واقعا ...

خداكنه نتيجه بده ولي خدايي هزينه ها سخت شده خدا كمك كنه 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
عزیزم فکر کنم برا خ ز ع ل ی غیر دکترایی که خودشون عمل میکنن میتونی ویزیتاتو بری جلو.... فکر کنم ک ا ...

اره كارگر و گرفتم فقط خداكنه اگه عمل باشه خودش بياد نميخوام دست كسي بدم قبلا ضربه بدي خوردم ديگه به هركي اطمينان نميكنم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
یعنی حله دیگه.امروز روز اول‌پریودم حساب میشه پس؟نگران همین روز اول دومیشم.یعنی محاسبم به هم نریزه یه ...

عزیزم وقتی خونریزی شروع بشه هر ۲۴ ساعتت رو یه روز در نظر بگیر و روز اول میشه....

سلام دوستاان.بالاخره منم اولین آمپولمو زدم! دیشب رفتم سونو گفت رحمت خوبه و کیست نداری خداروشکر.الان ...

بلاخره با سوال اومدي هورااا😂

هفته 18 سونو آنومالی که دادم جنسیتشون مشخص شد 

اگه اشکال نداره میتونم بپرسم نی نیا جنسیتشون چیه؟؟🍃🍀☘

سلام به همه دوستان عزيزم ، شاينا جون مبارك باشه من نميدونستم شما دو قلو بارداري ، طول سرويكس زي ...

منم نمیدونستم امروز کلی ذوق کردم....

شایدم میدونستم یادم رفته خلاصه حسابی براش ذوق کردم....