2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046358 بازدید | 684509 پست
عزیزم شما کی میری پیش دکتر کارگر؟ رفتی نتیجه رو به منم بگو 

من بيستم وقت دارم برم ببينم چه خبره

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم سلام.من الان هفته پنج هستم.از ديشب هرازگاهيي كه دسشويي ميرم لك صورتي رو دستماال ميبينم.نميدونم ...

عزیزم خوبی نگران نباش من بارداری خارج رحم داشتم اون لک قهوه ای داره درد لگن داره بیشتر یکمیم کمر وزیرشکم  

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
 این آمپول اچ سی جی ، (HCG)منظور همون آمپولِ که ۳۶ساعت قبل از پانکچر میزنن من ۲ بار پانکچر شدم ...

آره عزیزمم. من روز دوم و پنجم نصفشو داشتم.

البته من برای آزادسازی سینافکت داشتم.آخه هایپر خفیفم بودم دکتر گفت اچ سی جی خوب نیست برات.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
ممنون عزیزم 😘 💋  به من گفتن قرص جلوگیری بخور،  برو پیش غدد، ۱۹،۲۰ پریودت هم بیا واسه سو ...

نه دیگه عزیزم....

به هر حال دکتر غدد باید تایید کنه که اونم صلاح میدونه فعلا کنسل کنی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
البته بیبی چکم منفی بود دیشب روز ششم انتقال بودم حتی هاله هم نداشت @تورک_آنا    

عزیزم ببین ماهیتابه دستمه اسمشو نیار دیگه....

به روی خودم نمیارم....

بشین سر جات مادر.....

خخخخخخخخخ....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اگر بیمه تکمیلی دانا منظورتون هست زنگ بزن شعبه مرکزی  در شهرتون بپرسید چون متاسفانه قانونا هر ...

مررررسی عزیزم😗😙❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
قندي جان شما كه برا اين سوالت آنا رو صدا زدي مطمئن باش با ماهيتابه مياد خدمتت تازه غير از اون دوستا ...

دقیقا.....

به روم نمیارم اما انگار دلش کتک میخواد....

من میگم مامانه به روم نیارم اما انگاری اصرار داره....

بچه ها ممكنه راهنمايي كنين برا انتقال فريز كه از روز اول سيكل استراديول ميدن در ادامه بعدش چه برنامه ...

خوب چند باری سونو میشی....

ضخامت که مطلوب شد چند روز قبل انتقالت پروژسترونت شروع میشه بعدشم که انتقال میدن.....

عزیزم شرمنده الان رسیدم.... برا راحتی خیالت میتونستی سونو بشی ولی وقتی گفتی درد نداری احتمالا مشکلی ...

آنا جون من سوالم همون دیفرلین بود🙈🙈 فک کنم با کسی دیگه اشتباه گرفتی...

این خودت متوجه میشی گلم!ت یکم درد داشت الهام جون 😆😆😆😆 

آره من پریود پیش متوجه شدم که دفع شد..