2777
2789

ما ی سال باهم دوست بودیم خیلی خیلی باهم خوب بودیم جوری که همه ب زبون میاوردن

حالا ک نامزد کردیم یکم بحث اینا داریم ولی جزعی 

سر ی چیز از هم دیگه دلخور شدیم 

جفتمونم حق داریم تقصیر جفتمونه 

دیروز بیرون بودیم حس کردم مثل قبل نیس دستمو گرفته بود حرف میزدیم از رستوران خاستیم بیام صندلی خیلی بد هل داد 

منم اخم کردم هی گفت چی شده 

یهو زدم زیر گریه منی ک اصلا گریه نمیکنم گفتم مثل دوستی دیگه بهم خوش نمی گذره گفت مگه چجوری بود قبلا 

گفتم انگار آسمون دهن باز کرده من فقط افتادم پایین 

از دیشب باز میبینم  همینجوری مهربونه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان اصلا شیرین نیس همش مشکلاته لباس حلقه نشون سالن خسته شدم تا ۵ میرم سرکار بعدش دنبال اینکارا

اون دوره فقط دغدغه تو دیدنش بود کادو خریدن الان دغدغه ات عوض شده خوشحال باش که بهش رسیدی 

خسته شدم حلقه چیکار کنیم نشون چیکار کنیم حالا لباس عقد بجای خوشحالی همش تو فشازیم

خیلی حساسی ، والا نمیدونم چکار کنی ، فکر کنم اخلاقت مثل دختر بچه هاس که هر چی میخوان خانواده واسش میخرن و با هیچی دیگه کار نداره . بالاخره هر دوران دغدغه خاص خودشو داره 

اون دوره فقط دغدغه تو دیدنش بود کادو خریدن الان دغدغه ات عوض شده خوشحال باش که بهش رسیدی

دقیقا قبلا ی کافه بریم خوشحال بودم 

الان پیش خودم میگم ۱۰۰بدم ی لته ولش کن نمیدونم چرا اینجوری شدم 

دقیقا قبلا ی کافه بریم خوشحال بودم الان پیش خودم میگم ۱۰۰بدم ی لته ولش کن نمیدونم چرا اینجوری شدم

چون دیگه دوره نامزدی شروع شده الان هی میرید خونه هم مثله بقیه نامزدا اینم یه فصل از زندگیته .با نامزدت برقص بازم مثله اون وقتا براش ارایش کن به خودت برس 

چون دیگه دوره نامزدی شروع شده الان هی میرید خونه هم مثله بقیه نامزدا اینم یه فصل از زندگیته .با نامز ...

دیشب ب مامانم میگم همش تقصیر توعه میزاشتی دوست بمونیم گرفتار نمیشدم😂😂