2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046775 بازدید | 684548 پست
من الان این درد را دارم زیاد فعالیت میکنم درد دارم روز ۹و۱۰ لک قهوهای خیلی کم رو دستمال سینه هام یک ...

ان شاء الله مامان شدی 

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.
خیلی ممنون از توضیحاتتون الان یعنی من مشکل دارم و به طور طبیعی باردار نمیشم واینکه من از بعد این ا ...

عزیزم ۱۵ کیلو میتونه شرایطت رو خیلی بهتر کنه....

اما اگه ذخیرت درسته خوب ریسک هایپری داری....

از الان رژیمتو رعایت کن....

ایشالله کلی تخمک و جنین عالی خواهی داشت....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دیشب از درون خیلی داغ بودم. امروز پاهام یخ کرده. نمیدونم خوبه یا بد

اخیرا مامان یخ کرده زیاد داشتیم....

ایشالله شمام مامانی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم بیمه داناست.... ولی خوب قردادش خوبه، تقریبا ۹۰ الی صد درصد هزینه رو ساپورت میکنه....

هر کسی میتونه بیمه دانا بشه؟؟ 

منظورم من الان بیمه تامین اجتماعیم مثلا تکمیلی روبیمه  دانا بشم... یا از اول باید دانا بود.. دفترچه داره؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
فکر کنم به بحث ناسازگاری ژن مربوط هست.... پنجاه درصد ژن جنین که مال پدره خوب برا بدن مادر نا آشناست ...

ممنون عزیزم که انقد ماهی و به همه سوالات جواب میدی🍃🍀☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم شرمنده چون تجربه شو ندارم جواب هیچ کدومو نمیدونم.... زنگ بزن از کیشانی بپرس....

یکی از دوستان لطف کردن جوابم رو دادن. رو بسته اشم نوشته عضلانی.

دیفرلین و میکرولینم یکیه..

ساعتشو شک دار بودم ک کیشانی گفت فرق نداره.اگه خاص بود دکتر میگفت.منم مث سری پیش ۷شب زدم.

توکل بخدا❤

هر کسی میتونه بیمه دانا بشه؟؟  منظورم من الان بیمه تامین اجتماعیم مثلا تکمیلی روبیمه  دان ...

اگر بیمه تکمیلی دانا منظورتون هست زنگ بزن شعبه مرکزی  در شهرتون بپرسید

چون متاسفانه قانونا هر چند ماه تغییر میکنه........تلاشتو کن چون ارزش داره تا 90 درصد قبوول کنه...

بیمه ماکه البرز هست فقط 3 تومن در سال هزینه درمان نازایی رو میده!که خیلی کمه کم.....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم خوب تو آز مینویسن بالای ۴ خوبه اما در کل برا طبیعی این اعداد پایینن و شانس میشه در حد معجزه... ...

والا منم آخرش متوجه نشدم که کدوم خوبه چون تا درمورد ازمایش همسزم میخوام صحبت کنم میگن اول تخمک شما 

من تنبلی تخمدان دارم برای  تخمدانم خوب نیست گلم از همون اول وارد سیکل شدم بهم گفت چون اوضاع بدن ...

الهام جون پانكچر شدم هايپر شدم استراحت دادن بهم ي ماه گذشت منتظر انتقالم انشالله

...
بله احتمالا لازم داری....

سلام آنا جون خوبی ایشالا،،،،آنا جون از ثمین و روشانیلو چه خبر،من دیر به دیر میام تاپیک،چیزی ازشون پیدا نکردم،دلم تو فکرشونه

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
بچه هاااا يه سوال اورژانسي انتقال چندم سيكله معمولا؟؟

عزیزم بستگی داره،انتقال فریز یا فرش؟؟؟از شانزدهم تا بیست و یکممم داشتیم،،،بستگی به چند تا چیز داره،مثل دیواره رحم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
بچه ها ببخشید ی سوال دیگه من دیروز اندازه فولیکولام ۱۴,١۵,١۶بود به نظرتون تا چهار شنبه چقدر میشن اصل ...

عزیزم یعنی آخرین سونوت بوده جمعه؟

والا معمولا اگه سونوی آخر به ۱۷-۱۸ برسه زمان پانکچر تعیین میشه.....