2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
عزیزم این چه کاریه آخه انقدر زود من چهارشنبه باید آزمایش بدم دلم نمیخواد آزمایش بدم چه جراتی دارین😬

آخه زیر دلم و کمرم درد میکنه حالت پری دارم 

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.
عزیزم این چه کاریه آخه انقدر زود من چهارشنبه باید آزمایش بدم دلم نمیخواد آزمایش بدم چه جراتی دارین😬

ان شاء الله آز شما مثبت بشه عزیزم

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما چه حالت هایی داری  ؟ 

التماس دعا ساراجون من فک میکردم دیگه بعد انتقال خوردو خواب و راحتیه .... نمیدونستم این برنامه هارم ...

عزیزم برات دعا میکنم اگه قابل باشم...عزیزم راحتی و خوشی ها تو راهه 😍😍 باید دیگه خیلی مراقب خودتون باشی..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
يا خدا من ندارم واي چه كنم كم نيست چي بفروشم كه هزينه اين دربياد خدايا چرا تو ايران اينجوريه چرا دكت ...

عزیزم کاش لااقل نتیجه بگیریم بعضا هزینه کردن میارزه....

من خودم با اینکه ۱۴ برام زیاد بود اما واقعا بعدش با تمام وجودم فهمیدم ارزشش رو داشت....

من به خاطر دردای پریودیم خیلی کیفیت زندگیم پایین اومده بود.....

عملا کم کن یک سوم ماه رو کرکره هام پایین بودن....

نه اعصاب داشتم....

نه جسمم یاری میکرد....

همش داشتم درد میکشیدم....

تا بیام خودمو پیدا کنم ماه بعد از راه میرسید....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم انگار همه جام درگيره اخه خيلي درد دارم كليه درد زير دل پام زانوم كه داره درمياد از درد نميدونم ك ...

عزیزم فکر کنم برا خ ز ع ل ی غیر دکترایی که خودشون عمل میکنن میتونی ویزیتاتو بری جلو....

فکر کنم ک ا ر گ ر رو خوبه باهاش وقت گرفتی چون فکر کنم بتونی از طریقش برسی به خ ز ع ل ی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها من دکترم رزاقی بوده از ایران رفته..... حالا من باید چیکار کنم

مجبوری با یه دکتر دیگه ادامه بدی....

بستگی داره که با کی حس خوبی داشته باشی....

بچه ها نمیدونم چرا پریود نمیشم!! به نظرتون گرمی خوردن بعد پانکچر ضرر داره ؟میخاستم زعفرون و زنجبیل ...

عزیزم گرمیجات ممکنه عوارض هایپریتو برگردونه ریسک نکن....