2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046554 بازدید | 684527 پست
سلام آنا جونم مرسی عزیزم خدا دوردونه هات رو برات نگه داره و زیر سایه شما و همسر گرامیت عاقبت بخیر بش ...

مرسی عزیزم....

به همچنین....

خدا فرشته هاتو زمینی کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منفی شدم 😞

عزیزم 😔قوی باش میدونم سخته چاره چیه بجز صبر گلم 

خودت رو اماده کن برای دفعه بعد انشالله ایندفعه به مراد دلت میرسی 🌹🤲🍀

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

كربوهيدرات واس تخمدان خوب نيس؟ يا برا رژيم هايپري گفته؟

من تنبلی تخمدان دارم برای  تخمدانم خوب نیست گلم از همون اول وارد سیکل شدم بهم گفت چون اوضاع بدنم رو میدونن برای هرکسی شاید متفاوت باشه !الان وارد سیکل شدی ؟؟ مواظب باش بعد پانکچر مایعات و میوه بخوری که یبوست پیدا نکنی وگرنه ازیت میکنه !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
مرسی عزیزم.... به همچنین.... خدا فرشته هاتو زمینی کنه.....

سلام آنا جون،خوبی عزیزم؟

تولد گل پسرتو تبریک میگم،همون موقع بهت خصوصی پیام دادم ولی گویا متوجه نشدی

خیلی خیلی مبارکت باشه،انشاالله زیر سایه پدر و مادرش بزرگ بشه و انشاالله که همیشه به همراه خانوادتون شاد و خوشبخت باشید

چه خبرا؟ نی نی گوگولی چطوره؟ دومی که بیاد کلا یه دنیای دیگه است نه؟ خواهرش چطوره؟ باهاش کنار میاد؟ 

خودت چطوری؟ اوضاع بر وفق مراده؟

منم خوبم و فرصت کنم دورادور احوال مامانای پیش و پس تاپیکو دارم،انشاالله دامن همه منتظرا سبز سبز بشه به زودی

خلاصه گفتم یه عرض ادبی کرده باشم😘😘😘

عزیزم فقط مناسب طبعت باشه و اعتدال رو رعایت کن.... پروتئینم برا کیفیت تخمک خوبه... آبم زیاد بخور.. ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم 

خیلی حالم بده همش سردرد  شدید و تهوع دارم یک شب درمیون زیر سرمم نمیدونم چیکار کنم داروها خیلی اذیتم میکنن انگار

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 

بچه ها سلام

خواهشا اگر كسي با روش خاصي  يا دارويي تونسته 

dfi همسرش رو پايين بياره بگع😞

خدایا تا ابد مدیونتیم به خاطر فرزندی که بهمون بخشیدی.  عاشقانه تو را سپاس   پسرم ،معجزه ی زندگیمی خیلی دوست دارم
خانم ها كمكم كنيد لطفا سرم رو دقيقا واسه چه فاكتوري ميدن دكتر رزاقي بهم داده بود ولي امروز كه بانكچر ...

عزیزم برا نقص ایمنیه....

احتمالا شدید نبوده مشکلت که به پرد اکتفا کرده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
واي كلافه شدم تيتي جون درد تخمدان دارم گاهي با لك بيني قهوه اي هر از گاهي الان دو روزه كسي بوده ...

عزیزم میتونه از عوارض هورمون تراپیم باشه اما از باردار نبودنت مطمئنی؟

آخه گفتی بی بی بعد زمان طولانی هاله انداخت....