2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046556 بازدید | 684527 پست
تو. مراکز ناباروری میگن 4%نرماله

آها 

خوب مال همسرمم ۴ بود ولی اینکه دست خانمه بود و خوتد گفت دونیم هست آز جدیدی که خودشون گفتن بگیرید البته همسرم از پارسال که اون آز قبلو داده خیلی چیزهاش تغییر کرده 

هم قلب درد گرفت که پرانول میخوره هم تری گلستریدش ۹۰۰ شد هم تیروید گرفت که واسه همشون قرص میخوره البته از ناراحتی اینکه من بچه سقط کردم سیگارم میکشه نمیدونم به خاطر اینا کم شده یا نه 

منکه آزو ندیدم کاشکی ازش میگرفتم نگاه میکردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیز دلم و به چشم ان شا الله خدا بچه های سالم و صالح بهتون ببخشه و با آرامش و شادی بزرگشون کن ...

الهی آمین عزیزم ممنونم بخاطر دعای زیبات🥰🌹🤲

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

خانم ها كمكم كنيد لطفا سرم رو دقيقا واسه چه فاكتوري ميدن دكتر رزاقي بهم داده بود ولي امروز كه بانكچر شدم تو بهمن با دكتر عارفي و قراره كه پنجشنبه انتقال بدم

دكتر عارفي سرم نداد گفت نيازي نيست انوكسا ٦٠٠٠ داد و پردنيزول و آ اس آ...

سلام عزیزم من برگشتم با یه آزمایش مثبت و یه بتای خوب۱۲۶۶ ان شا الله همه دوستای منتظرم به زودی زود م ...

مبارک باشه چشمت روشن،الهی شکر،بتات هم خیلی عالیه به احتمال زیاد دوقلوء

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
آها  خوب مال همسرمم ۴ بود ولی اینکه دست خانمه بود و خوتد گفت دونیم هست آز جدیدی که خودشون گفتن ...

عزیزم انشاله  که بهترین ها برات رقم بخوره......خیلی دردناک دردناک از اینکه با روح و روان مردم بازی میشه در مطب دکترها متاسفانه.........

کاش وجدان وانصاف بر درمان حاکم میشد.......

خیلی ناراحت شدم از جریان مطرح شدت.....همین که امید داری مطمئن باش م و فق میشید

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
خانم ها كمكم كنيد لطفا سرم رو دقيقا واسه چه فاكتوري ميدن دكتر رزاقي بهم داده بود ولي امروز كه بانكچر ...

آیتمهای زیادی هست. تا اونجاییکه میدونم بالا بودن سی دی ها از رنج نرمال. بالا بودن  hla dr از 15%. tpoبالای 200.  ANA مثبت. اینا هستن. البته بهتره دکتر متخصص نظر بده.