2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046541 بازدید | 684523 پست
من رفتم حمول البته ازمایشم مثبت شد بعد الان دل درد دارم میترسم کسی بوده مثل من باشه

نگران نباش عزیزم...

فقط سعی کن حمومات کوتاه باشن  حموم داغ و پر بخار نشه..

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزيزم من با توجه به شرايط خودم گفتم.من خودم هايپر شدم خيلي درد كشيدم.من چاره اي جز اي وي اف نداشتم.و ...

عزیزم منم همین نظر شما رو دارم..چون منم مرگو با چشمام دیدم چند روز پیش به خاطر هایپری...باورتون نمیشه پنج شنبه که از بیمارستان مرخص شدم اومدم خونه بعد از چند روز؛باز حالم بد شد.زجه میزدم از درد..دیگه رو به قبله خابیدم.گفتم خدایا تمومش کن .راحتم کن.غلط کردم.هرچی تو بگی.اصلا نخاستم...یعنی واقعا معجزه بود که صبح جمعه که از خواب بیدار شدم دردم کم شده بود..من واقعا داشتم میمردم...نمیدونم خدا به دل کدوم عزیزم نگاه کرد که منو برگردوند..بیچاره همسرم انقدر ترسیده و گریه کرده این چند روز،اب شده رفته..میگه انتقالتو بزار بعد عید نوروز...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم من تعیین جنسیت نکردم بچه اولم بودشاید منم بچه دومم بود انجام میدادم ولی دیدم خیلیا انجام دا ...

البته اگر زن و مردمشكلي نداشته باشن اي يو اي هم درصد تعيين جنسيتش مثل اي وي اف ١٠٠ در صد هستش.مشكلاتشم در برابر اي وي اف ناچيزه.البته نبايد فراموش كرد احتمال موفقيت اي وي اف كلا ٣٠درصذ هستش.تخمك كشي تو كشور هاي خارجي براي كسايي كه ميخوان تو سنين بالا بچه دار شن يا ازدواج كنن ممكنه توصيه بشه تافريز كنن و نگه دارن.يعني در كل چيز بدي نيست.ولي خوب اين روش هم مث همه روش هايديگه معايب و مزاياي خودشو داره كه بايد راجبش تحقيق كرد و تصميم گرفت.

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
من بعد از حموم رفتم دسشویی که فرنگی استفاده می کنم موقع شستشو ممکنه آب بره توی رحم؟

نه بابا....

اگه بخواد بره تو حموم میره خوب.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم منم همین نظر شما رو دارم..چون منم مرگو با چشمام دیدم چند روز پیش به خاطر هایپری...باورتون نمیش ...

ميفهممت عزيزم.يكم ديگه تحمل كن ايشالله به محض پري شدم خودت ميبيني كه چقدر حالت عوض ميشه

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
ببخشید بانو از روز انتقال تا الان چند بار حمام رفتی؟من امروز روز شش بود هنوز میترسم حمام کنم

عزیزم هر چی دیرتر بری حمومت طولانی تر میشه....

مهم اینه حمومت کوتاه باشه و داغ و پر بخار نشه وگرنه هر روزم میتونی بری....

من از روز انتقال نرفته بودم امروز رفتم زیر دلم درد میکنع .۱۴روز امروز انتقال دادم 

عزیزم خوب معلومه بعد دو هفته حموم بری کلی تو حموم میمونی و درد میگیره....

دیگه اینکارو نکن فاصله حمومارو کم کن که بتونی کوتاه حموم کنی....

سلام بچه ها انا جون زایمان کردن؟

عزیزم بله شکر خدا فرشته دومم زمینی شده....

تو چه طوری؟

کوچولوت چطوره؟

عزیزم .اره سخته منم تو یه ساختمون با دو تا جاری و مادرشوهرم ..خیلی برام سخته .تا الان نذاشتم بفهمن . ...

میشه شک نکن...

دختر من که تصمیم گرفت پا تو خونه خودش بذاره و در کمال ناباوری خونه دار شدیم....

سبام دوستان من از روز پنج شنبه داروهای پانکچر مصرف میکنم فعلا روزی ۲۲۵ واحد گونال اف  میخواستم ...

عزیزم فقط مناسب طبعت باشه و اعتدال رو رعایت کن....

پروتئینم برا کیفیت تخمک خوبه...

آبم زیاد بخور.....

عزیزم بله شکر خدا فرشته دومم زمینی شده.... تو چه طوری؟ کوچولوت چطوره؟

عزیزم مبارک باشه به سلامتی 

خوبه خدا را شکر

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

دوستان سرفه میکنم زیر دلم درد میگیره انگار منقبض میشه درست مثل قبل از پریود قبل پری هم سرفه میکنم زیر دلم میگیره و درد میگیره دلیلش بالا رفتن ضخامت آندومتره؟ خطر هم داره؟ کسی اینجوری بوده و جنین سالم مونده باشه؟