عزیزم درکت میکنم .دقیقان احساست رو میفهم چون خودم کشیدم ..
منم بعد سه تا منفی انگار تو عالم برزخ بودم نمیدونستم چیکار کنم .کجا برم ..اصلا گیج بودم .مات و مبهوت ..
خدا سر دشمن ادمم نیاره ..
ولی بخدا هیچکس به من کمک نکرد .از نظر مالی خیلی بد بود اوضاعمون .همش قرض..رفتم خودم تنها تهران خونه خواهرم دو ماه موندم هر دکتری بگی رفتم .سه چهار تا فوق متخصص .متخصص ..ماما..هر ازمایشی بود انجام دادم ..
همسرم هم بازم ابن سینا ازمایش داد بازم افتضاح بود وضعیتش..
بخدا من خیلی سختی کشیدم تنهایی ..به مادرشوهر باکلاسم گفتم ما برای عمل و ...پول میخوایم نداریم ..به خانواده ام هم نمیتونم بگم چون اوضاع بد میشه .گفت من از شما بچه نمیخوام .اگه دارید برید عمل کنید .اگه ندارید برید وام بگیرید ..با اینکه کلی دارایی دارن .
اولین بار منفی شدم گفت جاریاتو ببین تو لیاقت مادر شدن نداری..و...حرفایی که ....قلبم هزاران هزار تیکه شده ...تا اخر عمرمم یادم نمیره ..
دیگه نگفتم .چون دیدم دلسوزم نیستم باز قرض باز عمل و..باز منفی ..
و خدا اینبار برام معجزه کرد.اگه نمیشد این بار نمیدونم سرنوشتم چی میشد چون مطمئنم که نه پولش بود برم دنبالش نه ....
بخدا از زبون نمیفته دعا در حق تک تک منتظرا..چون میدونم چی میکشن .با گریه و التماس از خدا میخوام ..
عزززم تو هم تلاشت رو بکن .چون سپتوم داری .اصلا خوب نیست انتقال بدی ..حتمان حتمان هیسترو بکن و هم سپتومت رفع میشه هم باعث میشه رحمت اماده تر بشه برای انتقال ..پردنی هم که میخوری .خیلی تو مثبت شدن تاثیر داره ..
انشاالله بحق این دل شکستم که با حرفات یاد سختی هام افتادم ..که این بار حتمان حتمان مثبتی و مامان میشی ..
از الان مامان شدنت رو تبریک میگم عزیزم .
توکلت به خدا باشه و با عشق کاراتو دنبال کن که تو به زودی مامانی گلم ...🐦🐥🐤🐤🐣
منم دعا کنید خیلی محتاجم ..🌷🌷🌺