2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046554 بازدید | 684527 پست
درسته انگار اشتباه کردم 🙈 متوجه هفته بارداری نشدم . برای من چون ناهمسان بودن گفتن نمیشه ولی شاید بر ...

دوقلوهای منم ناهمسانن دو ساک جدا هستن عزیزم شما از چند هفتگی مولتی ویتامین مصرف کردین ..؟الان چه قرصایی مصرف میکنید؟

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم هایپری به تعداد تخمک نیست تعداد فولیکوله.... چون ممکنه یکی کلی فولیکول داشته باشه که پوچ باشن ...

آهان ممنون 

پس تازه بعد از  روز پانکچر معلوم میشه چند تا تخمک دراومده؟؟ من فکر کردم با سونو تعداد فولیکول های بالغ رو می بینن و میگن حدودا همون قدر تخمک داری

آخه عزیزم به خاطر تعیین جنسیت میکرو میکنم  

واي نه توروخدا.واقعا به خاطر تعيين جنسيت اين حجم از امپول و هرموني رو وارد بدنت كني كه چي بشه؟!عزيزم راضي باش به رضاي خدا.سلامتي از همه چيز مهمتره

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
عزیزم مواظب خودت خیلی باش میتونی کم کم گرمیجان رو شروع کن پریود بشی حداقل زیاد ازیت نشی کیسه ابگرم ه ...

باشه عزیزم..مرسی.حالا خداکنه با پریود همه کیستا دفع بشه.حوصله ال دی خوردن ندارم .هرچند فکرکنم ال دی لازمم...پس کم کم گرمی خوردنو شروع میکنم..مرسی گلم 😚

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام عزیزم  یه دختر دارم   همسرم هم دخترمونو خیلی دوست داره و عاشقشه ولی خوب می گه حتما ...

عزیزم چرا بخاطر تعیین جنسیت عذاب وجدان میکشی بالاخره اینم یه روشی که علم جلو پامون گذاشته و هرکس طبق شرایط زندگیش مجبور میشه این روشو استفاده کنه ..ایناییی که میگن راضی باش به رضای خدا درسته ولی اگه همش اینجوری فکر کنیم که اصلا نباید دنبال میکرو و ...باشیم چه برسه به تعیین جنسیت..بشینیم و توکل کنیم بخدا که طبیعی باردار بشیم  ..شما هم با توکل بخدا شروع کن ایشاله که نتیجه دلخواهتو میگیرین😍

عزیزم چرا بخاطر تعیین جنسیت عذاب وجدان میکشی بالاخره اینم یه روشی که علم جلو پامون گذاشته و هرکس طبق ...

مرسی عزیزم ممنون از دلداریت 

البته اینو راست می گی اگه باید به رضای خدا راضی باشیم باید سراغ دوا درمان نریم و بگیم خدا اینجوری خواسته 

مرسی عزیزم ، فعلا در حال افزایش اطلاعاتمو هستم و اینکه با خودم به توافق برسم که سختی های مسیر رو به جون و دل بخرم 

برام دعا کن اگه وارد این مسیر شدم زودتر نتیجه بگیرم

شما هم از این روش استفاده کردی و باردار شدی؟؟

آخه چرا پروژسترون بازم میزنن.... باید فاصله بیفته که بدنت افت پروژسترونو تجربه کنه و پریود بشی خوب. ...

انای مهربونم خدا بچه هاتو برات حفظ کنه...

یه بار شش تا زدن.یکم حس پریودی داشتم...چند روز بعد دوباره شش تا زدن.الان اصلا انگار نه انگار که قراره پریود شم!نگران این تخمدانام که اندازه پرتقال شدن.از رو شکمم دست میزنم قشنگ قلمبه س..میام اروم هم تکون بخورم جابه جاییشو تو بدنم قشنگ حس میکنم.از شکمم میاد تو پهلوهام انگار ..میترسم پیچ بخورن بدبخت شم.راهی نیست زودتر پریود شم؟!

مرسی عزیزم ممنون از دلداریت  البته اینو راست می گی اگه باید به رضای خدا راضی باشیم باید سراغ د ...

نه عزیزم من تعیین جنسیت نکردم بچه اولم بودشاید منم بچه دومم بود انجام میدادم ولی دیدم خیلیا انجام دادن و نتیجه خم گرفتن یه خانومه رو تو مطب دکترم دیدم انجام داده بود و پسرم میخاست اتفاقا فقط هزینه ش یکم بالاست این خانومه میگفت ۲۰ تومن شده بین ۱۵ تا ۲۰ تومن روش حساب کن

عزیزم چرا بخاطر تعیین جنسیت عذاب وجدان میکشی بالاخره اینم یه روشی که علم جلو پامون گذاشته و هرکس طبق ...

عزيزم من با توجه به شرايط خودم گفتم.من خودم هايپر شدم خيلي درد كشيدم.من چاره اي جز اي وي اف نداشتم.و طبيعي باردار نميشدم.من خواهرانه گفتم.حجم بالايي از هرمون وارد بدنت ميشه كه الان شايد عوارض خودشو نشون نده.من خودم روز پانكچر استراديولم رسيده بود به ٤٥٠٠، نفس تنگي شديد داشتم.شكمم اب اورده بود.پا درد داشتم كه اصلا نميتونستم راه برم دكتر منو قبل پانكچر فرستاد سونو براي عروق پا چون احتمال داد اسيب رسيده باشه به عروق پا.ولي همش ميگفتم هركه طاووس خواهد جور هندوستان كشد.ايشالله شما هم تصميم درست رو بگيري.من قصدم دخالت تو كار شما نبود.از سر دلسوزي گفتم.هنوزم وقتي ياد اونروزهام ميفتم گريه ام ميگيره و از ته دل دعا ميكنم خدا نياره حتي براي دشمنم😔

عزیزم اگه اشتباه نکنم وقتی میگن عضوی آب آورده یعنی آب از دیواره سلولی گذشته و وارد سلول شده.... الب ...

انا جون جفتشم درسته فکرکنم..مثلا رونام و بازوهام هم حجم باز کردن..معلومه که سلولاشون پراب شده..ولی رحمم مایع جمع شده...به دکتر گفتم ابشو بکش یکم نفس بکشم..گفت پریود شی تخلیه میشه..

ولی از شنبه شبها تب و لرز میکنم شدید.با شیاف مسکن یکم اروم میشم.صبح که از خواب پامیشم یه کیلو کم کردم...حالا به همین وضعم راضیم..چون از پریود که خبری نیست.لااقل اینجوری سبک بشم.

انا جون جفتشم درسته فکرکنم..مثلا رونام و بازوهام هم حجم باز کردن..معلومه که سلولاشون پراب شده..ولی ر ...

عزيزم من پريود شدم خوب شدم.من ١١ روز بعد از پانكچر پريود شدم