2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
الهى اين لحظه نصيب تك تكتون🙏🏼🌸💕اشكام از خوشحاليه😭😭 رفتيم ديديمش ٧ هفته و دو روز هستم قلبش هم ...

عزیز دلم خدارو صدهزار مرتبه شکرررررر.....

ایشالله بقیه روزای زندگیت از این روز بی نظیرم قشنگتر باشن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه دوستان خوب.من شنبه انتقال دارم . اومدم بگم برام دعا کنید اینسری نتیجه بگیرم .دعا در حق ...

عزیزم ایشالله بهترین انتقالو داشتی و به زودی خبر بتای تپلتو میدی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خیلی ناراحت شدم اما بهت قول میدم به زودی خبر خوشگله رو ازت میشنوم.... یه ذره هم شک نکن!!!!!

ممنون آنا جان

حتما همینطوره 🙌🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
آناجون هروقت تونستین بیزحمت جواب آزمایش همسرموچک میکنی عزیزم ممنون؛فقط یه چیزی مورفوروتواین ازمایش ج ...

عزیرم خوب مورفو که صفره دی اف آی هم ۲۶....

برا همسر من صفر و ۳۲ بود که دکتر اورولوژش سه ماه مکمل و یه سری رعایتها تجویز کرد و ما نتیجه گرفتیم.....

بحث خنک نگهداشتنو خیلی جدی بگیرین.....

تغذیه همسرتم مناسب طبعش باشه.....

اگه طبعش گرمه گرمی زیاد براش خوب نیست با تقلید کارو خراب نکنین....

رژیم هر کسی منحصر به خودشه.....

پس یعنی با این عدد نمیشه به طبیعی امیدوار بود؟کسایی که ای وی اف داشتن رنجش چقدر بوده و ایا موفق شدن ...

خدا بخواد همه چیز ممکنه خیلیا صد در صد سالمن ولی باردار نمیشن خیلی ها هم با مشکل باردار میشن 

آناجون هروقت تونستین بیزحمت جواب آزمایش همسرموچک میکنی عزیزم ممنون؛فقط یه چیزی مورفوروتواین ازمایش ج ...

آزش جزئیات نا آشنا زیاد داشت ولی در کل چیزی که به ذهنم رسید گفتم....

آهان  یعنی سری اول انتقال فقط یه دونه میزارن؟؟ نمی دونستم  شما هم که پانکچر اول بودید چر ...

عزیزم نه ایران این مدلی نیست دوستمون خارج از ایرانه که فقط یه دونه انتقال میدن....

واسه انتقال جنبن رو می فرستن داخل رحم یا قبلش رحم رو خراش میدن و به جای خاصی می چسبونن؟؟

عزیزم انتقال میدن داخل رحم....

خودش لانه گزینی میکنه....

متوجه مشکلت شدم عزیزم.... شما میخوایی تخمکت فریز بشه برا آینده.... عزیزم به نظرم راه داره البته به ...

اره واسه اینده میخوام ک فک نمیکنم موافقت کنن با دارو گرفتنم چون همینجوریشم دکترم میگه اصلا نباید داروی هورمونی بخوری حتی ی قرص جلوگیری هم اجازه مصرف ندارم دیگه چ برسه ب قرصای دیگه😕

خانما من امروز که روز 8بودم فقط 6تا  تخمک داشتم گفت چند تا هم ریز هست حالا تا یکشنبه آمپول گونا ...

عزیزم کاش لااقل بیخیال تعیین جنسیت بشین این همه سختی میکشی با این کار سختترش نکن و شانستو پایینتر نیار....